Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayan kimse yok muArkadaşlar aEki Görüntüle 3672498 adet tarihine 5 gün kala bu değerler normal mi
Yapay zekaya sordum yumurtlamanın olduğunu gösteriyor dedi ama yinede tedirgin oldumAdetken baktirman daha doğru sonuç verir canım şuan lh yüksek çıkmış
Adetin 2.veya 3.gunu baktır daha doğru sonuç olur.Yapay zekaya sordum yumurtlamanın olduğunu gösteriyor dedi ama yinede tedirgin oldum
Zaten doktor bu testi de benden habersiz yaptı ben beta baktıracaktım o bunu yapmış değişik bir doktorAdetin 2.veya 3.gunu baktır daha doğru sonuç olur.
Canım sağlık ocağına git bi beta baktırZaten doktor bu testi de benden habersiz yaptı ben beta baktıracaktım o bunu yapmış değişik bir doktor![]()
Merhaba birşey sormak istiyorum da bu değerlere siz kadın doğumda mı baktırdınız dahiliyede mi. Bende baktırmak istiyorum da adetimin ikinci günü nereye randevu almam gerekArkadaşlar aEki Görüntüle 3672498 adet tarihine 5 gün kala bu değerler normal mi
kadın doğumda bakıyorlar bu testleri kadın doğumcu ister. Sonucları dogru yorumlamak için regl olduğun 2. ve 3. günü gidip poliklinikten kan veriyorsun.Merhaba birşey sormak istiyorum da bu değerlere siz kadın doğumda mı baktırdınız dahiliyede mi. Bende baktırmak istiyorum da adetimin ikinci günü nereye randevu almam gerek
Tamam çok teşekkür ederimkadın doğumda bakıyorlar bu testleri kadın doğumcu ister. Sonucları dogru yorumlamak için regl olduğun 2. ve 3. günü gidip poliklinikten kan veriyorsun.
Kadın doğuma gitmeniz lazımMerhaba birşey sormak istiyorum da bu değerlere siz kadın doğumda mı baktırdınız dahiliyede mi. Bende baktırmak istiyorum da adetimin ikinci günü nereye randevu almam gerek