LH hormunu düşürmeye ne iyi gelir ?

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Ultrasonda pcos görüntüm yok ama kan tahlilimde Lh 10 çıktı pcos olabilirim nasıl düşer bu lh böyle durumda olan var mı??

Benimde durumum sizinle aynı ultrasonda temizdi kanda LH 17 çıktı nasıl düşücek bende arayıştayım

24 çıkmıştı benimde. Adetin ilk gününden ovülasyonda pik görene kadar hayıt aslan pençesi civam perçemi karışımlı bi çay içtim. 2 ay sonra 6 ya düşmüştü

Ultrasonda pcos görüntüm yok ama kan tahlilimde Lh 10 çıktı pcos olabilirim nasıl düşer bu lh böyle durumda olan var mı??
Bende hayıtın macununu kullandım benim fsh yüksekti. Lh da en son 13 e çıkmıştı. Macundan sonra 6.44 e düştü

24 çıkmıştı benimde. Adetin ilk gününden ovülasyonda pik görene kadar hayıt aslan pençesi civam perçemi karışımlı bi çay içtim. 2 ay sonra 6 ya düşmüştü
Nasıl kullandınız çayı acaba günde 1 tane aç karna gibi mi

Nasıl kullandınız çayı acaba günde 1 tane aç karna gibi mi
Ben çok dikkat etmedim aç tok veya 1-2 tane diye ama arada 1 içtim arada iki kere. Genelde 2 poşet çayı aynı anda yapıp içtim büyük kupaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…