Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldınız o çayı peki24 çıkmıştı benimde. Adetin ilk gününden ovülasyonda pik görene kadar hayıt aslan pençesi civam perçemi karışımlı bi çay içtim. 2 ay sonra 6 ya düşmüştü
Gebelik oluştu mu sizin hiçBenimde durumum sizinle aynı ultrasonda temizdi kanda LH 17 çıktı nasıl düşücek bende arayıştayım
Bende hayıtın macununu kullandım benim fsh yüksekti. Lh da en son 13 e çıkmıştı. Macundan sonra 6.44 e düştüUltrasonda pcos görüntüm yok ama kan tahlilimde Lh 10 çıktı pcos olabilirim nasıl düşer bu lh böyle durumda olan var mı??
Bu canımNerden aldınız o çayı peki
Bekarım ama şimdiden umutsuzluğa kapıldımGebelik oluştu mu sizin hiç
Nasıl kullandınız çayı acaba günde 1 tane aç karna gibi mi24 çıkmıştı benimde. Adetin ilk gününden ovülasyonda pik görene kadar hayıt aslan pençesi civam perçemi karışımlı bi çay içtim. 2 ay sonra 6 ya düşmüştü
Ben çok dikkat etmedim aç tok veya 1-2 tane diye ama arada 1 içtim arada iki kere. Genelde 2 poşet çayı aynı anda yapıp içtim büyük kupayaNasıl kullandınız çayı acaba günde 1 tane aç karna gibi mi
Gebelik elde ettiniz mi acabaBende hayıtın macununu kullandım benim fsh yüksekti. Lh da en son 13 e çıkmıştı. Macundan sonra 6.44 e düştü
Siz hormonlar düzeldikten sonra gebelik elde ettiniz miBu canım
MaalesefSiz hormonlar düzeldikten sonra gebelik elde ettiniz mi
Nasip hayırlısı olsun hepimiz içinMaalesef
Maalesef macunu bırakalı 2 ay olduGebelik elde ettiniz mi acaba