Gebeliğe Hazırlık Lh seviyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Oglen yapilan lh testinde belirgin cizgiler olup gece yapildiginda hafif siliklesmesinin sebebi ne olabilir catlamjs demekmi yoksa lh gece saatlerinde etkili degilmidir bilen varmi kizlar ?

LH testlerinde dalgalanmalar olur. Bir belirgin bir soluk görebilirsiniz önemli olan T çizgisinin C çizgisinden belirgin olması yada en azından eşit olmalarıdır daha sonra T silikleşince çatlama olmuş demektir. Hergün aynı saatte testten 2 saat öncesinden itibaren sıvı alımını azaltırsanız sağlıklı sonuç elde edersiniz.

Dün tek çizgi olup bugun 2.çizgi silik olması ne demek yumurtlama günü takvimde 2gün var olarak gösteriyor ve akıntım var belirti olarak. Birde sabah ilk idrarda yapmak uygun olur mu ?

Eklentiler

• C3AA2505-22CA-43F4-B880-D077E489DF07.webp
    C3AA2505-22CA-43F4-B880-D077E489DF07.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 26
Dün tek çizgi olup bugun 2.çizgi silik olması ne demek yumurtlama günü takvimde 2gün var olarak gösteriyor ve akıntım var belirti olarak. Birde sabah ilk idrarda yapmak uygun olur mu ?
Sabah ilk idrarda degil oglenden aksam 8e kdr saati var ama hergun ayni saatle duzenli yapmak cok onemli akintiniz varsa degerkendirin esinizdede sorun yoksa gun asiri olmasinda fayda var sanirim test bozuk olabilir yumurtlamaya 2gun varsa belirginkesen pembe cizgi olmasi gerekir catlamis ustundende baya gecmis gibi duruyo ayni test bozuk olabilir bi yenileyin isterseniz yada atesinizi olcerekte faydasi olue kadinlarin yumurtlama donemlerinde sicaklik ates basmasi gbi belirgin farkda olabiliyo

sıcak basmam birkaç gün önce olmuştu doktora vs gitmedim herhangi bir problem var mı bilmiyorum doğal yolla deniyorum testi deneme olarak aldım çok karışık geldi akşam gene yaptım oda bu şekilde bugun değerlendirmeli miyim bilmiyorum

sıcak basmam birkaç gün önce olmuştu doktora vs gitmedim herhangi bir problem var mı bilmiyorum doğal yolla deniyorum testi deneme olarak aldım çok karışık geldi akşam gene yaptım oda bu şekilde bugun değerlendirmeli miyim bilmiyorum
Degerkendirikcek bi koyulukta cizgi yok siz bugunde tekrar edin testi

Back
X