- 28 Kasım 2025
- 60
- 5
- 1
- 19
- Konu Sahibi adimibilmiyorum
Muhtemelen hamilesin inşallahMerhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen hamilesin inşallahMerhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba![]()
Kan testi pazartesi normal gebelik testinde çift çizgi görünce vermeye gittim düşük çıktı dedim en azından regl tarihimi bekliyim olmazsam giderim regl tarihim bugün olmadım ama testler negatif çözemedim açıkçası kan vermeye gidicek gücüm kalmadı artık başka sağlıksal anlamdada verdim çünkü testler negatif çıkınca hevesim gitti.Peki tekrar kan testi verdiniz mi
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsinizCanım ben dün adetden çıktı bügün ovalsyon testi yaptım ilk denemem fazla anlamıyom
Merhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba
Resim attım baktınız mıT çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz
T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz
Evet resmi gördum yumurtlama yok iki çizgide kop koyu olup siliklesene kadar devam edin, koyu olduğu günler ve silikliklestigi ilk gün ilişki olsunResim attım baktınız mı
Merhaba tam bilmiyorum ama, eğer gebelik varsa(inşallah vardır tabi)adetinize 2 3 gün kala pik olmaya başlar diye düşünüyorum, benim adetim 3 gün var bugün rastgele ovulasyon yaptım kızarmaya başlamış inşallah gebelik vardır, inşallah sizdede bendede gebelik oluşurBugün pikten itibaren geçen 7.gün.
Döngümün 25.günü adetime 10 gün kaldı.
Ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Yine gebelik olmadı mı diye üzüldüm. Ovü ile gebeliğini öğrenenler yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün pik gibi gördü bunu merak ediyorum
Ay hadi inşallahMerhaba tam bilmiyorum ama, eğer gebelik varsa(inşallah vardır tabi)adetinize 2 3 gün kala pik olmaya başlar diye düşünüyorum, benim adetim 3 gün var bugün rastgele ovulasyon yaptım kızarmaya başlamış inşallah gebelik vardır, inşallah sizdede bendede gebelik oluşur![]()
Evet resmi gördum yumurtlama yok iki çizgide kop koyu olup siliklesene kadar devam edin, koyu olduğu günler ve silikliklestigi ilk gün ilişki o
Hangi inositolü kullandınızMerhaba ben evlendigim ay icerisinde hamile kaldim fakat ogrendikten iki hafta sonra dusuk oldu ve o dusukten sonra duzenim bozuldu adet goremedim 2 ay . doktor bana once adet olana kada progesteron verdi ve 15 gun duzenli ictim ictigimin ikinci gunu adet oldum. Sonrasinda gebe kalmak istedigim icin baska bir doktora gittim doktorum bende pcos oldugunu ve daha yeni evli oldugumu soyledi inisitol iceren folik asit kullanmami ve uc ay icinde hamile kalmazsam tekrar gitmemi soyledi. Bende inisitol destegini hergun ictim gunde bir kere . O ay hamile kalamadim. Ama devam ettim icmeye adetim duzelmisti 28 gunde bir adet olmaya basladim iki ay . Bu ayda allaha cok sukur pozitifi gördük fakat ben erken fark ettim gebeligi. Cunku henuz cok kucuk ve daha tutunabilecekmi belli bile degil. Yarin tekrar kan testi verip beta takibi yapacagim adet gunumde yarin normalde. Yeteri kadar yukselirse doktora gidecegim muayene icin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tum dualarim sizlerle. Ben evliligimin 9. Ayinda tekrar gebe kalabildim. İnsallh rabbim size daha da erken verir .
Hem folik asit hemde inisitol olan ocean markasinin inisitolünu kullandimHangi inositolü kullandınız
Birinci çizgiye control cizgisi deniyor ve testin calistigini bozuk olmadigini gosteriyor. Onun koyu olmasi normal onemli olan diger cizgininde ayni koyulukta hatta daha fazla koyu olmasi. Lh hormonunu yani yumurtlamayi gosteren cizgi ikinci olan cizgi sizin attiginiz gorsellerde malesef ikiside ikinci cizgi silik. İkisininde ayni anda kirmizi ve koyu olmasi gerekiyor.Aslında birinci çizgi çok koyu ama resmi öyle çıkmış ben yarın gene tutucam ertesi gün gene çünkü doktor bana klomen verdi adetin 3 günü iç dedi 5 günde biter 3 yada 5 gğn sonra yumurta çatlar ilişkiye gir dedi
Hm anladım hep böyle test tutmam gerkir taki tutulana kadarBirinci çizgiye control cizgisi deniyor ve testin calistigini bozuk olmadigini gosteriyor. Onun koyu olmasi normal onemli olan diger cizgininde ayni koyulukta hatta daha fazla koyu olmasi. Lh hormonunu yani yumurtlamayi gosteren cizgi ikinci olan cizgi sizin attiginiz gorsellerde malesef ikiside ikinci cizgi silik. İkisininde ayni anda kirmizi ve koyu olmasi gerekiyor.
Reglime 4 gün var bende test yaptım böyle çıktı sizce varmıdırHerkese merhaba yaklaşık altı aydır gebe almaya çalışıyorum eşimle dönüyoruz fakat olmuyor daha önceden ovulasyon testi ile takip yaptım fakat Allah o zaman da nasip etmedi . Bu arada adetim de iki aydır tam 28. günde oluyor daha önceden düzensizdi inisitol kullanıyorum. Bugün adetime üç gün var ve yaklaşık on gündür tek taraflı sol tarafımda kaşık ağrısı yaşıyorum aynı şekilde belimin sol tarafında da ağrı var ve yumurtlama döneminden itibaren geçmeyen bir göğüs ağrım mevcut göğüs hassasiyeti o günden beri hiç geçmedi. Ben de internette gezerken ovülasyon testinin hamileyken çift çizgi çıktığını gördüm. Evde fazladan ovülasyon testim olduğu için meraktan denedim ve anında kopkoyu iki çizgi çıktı. Ben de aynı idrarla yani saat 3:10 falan Artımed kaset test ile gebelik testi denedim. Onda da yaklaşık 5 dakika içinde silik çizgi çıktı sizce gebe olabilir miyim? Testlerin görsellerini yükledim silik çizgi olan gebelik testi koyu çizgi olan ovulasyon testi.
Bende de aynı böyle gebelik testi yaptınzımı bende o tarihte regli olucam:)Merhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba![]()
Evet var gibi duruyor canım baska bir test varsa onunlada dener misin?Reglime 4 gün var bende test yaptım böyle çıktı sizce varmıdır