- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi adimibilmiyorum
Evet ikiside koyu cizgi olunca o gunleri degerlendir yumurtlama gunu ikiside koyu oluyorHm anladım hep böyle test tutmam gerkir taki tutulana kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ikiside koyu cizgi olunca o gunleri degerlendir yumurtlama gunu ikiside koyu oluyorHm anladım hep böyle test tutmam gerkir taki tutulana kadar
TşekürlerEvet ikiside koyu cizgi olunca o gunleri degerlendir yumurtlama gunu ikiside koyu oluyor
Varda sabah mı yapsam? Bir gün falan geçsin koyulaşıcakmı açılacak mı merak ettim. Sol kasığım da bir haftadır çok ağrıyor. Birde midem çok ekşiyor bu hafta. İlk idrarla mı yapmak lazım bunuEvet var gibi duruyor canım baska bir test varsa onunlada dener misin?
Başka test deniycekmisinizMerhaba benimde ayın 22 sinde adet olmam gerekiyor ve testim bugün böyle hafif kızarmaya başlamış gebelik olabilir mi acaba![]()
Yarın sabah ilk idrarla yapmaniz daha mantikli. Benimde belirtilerimin arasinda sol kasık ağrısı vardi. Hatta sanki orada bir siskinlik var gibi hissediyordum. Yapinca gorsel atin merak ettim hayirlisiyla sizede nasip olsun insallahVarda sabah mı yapsam? Bir gün falan geçsin koyulaşıcakmı açılacak mı merak ettim. Sol kasığım da bir haftadır çok ağrıyor. Birde midem çok ekşiyor bu hafta. İlk idrarla mı yapmak lazım bunu
Hayır yapmadım adet gecikmesini beklicemBende de aynı böyle gebelik testi yaptınzımı bende o tarihte regli olucam:)
Bence biraz daha koyulasmasi lazımReglime 4 gün var bende test yaptım böyle çıktı sizce varmıdır
Evet yarın tekrar denicemBaşka test deniycekmisiniz
Rica ederim inşallah vardırAy hadi inşallahben de biraz daha sabredip adete iki gün kala falan ovü yapayım tekrar o zaman teşekkür ederim yanıt için
Amin insallahYarın sabah ilk idrarla yapmaniz daha mantikli. Benimde belirtilerimin arasinda sol kasık ağrısı vardi. Hatta sanki orada bir siskinlik var gibi hissediyordum. Yapinca gorsel atin merak ettim hayirlisiyla sizede nasip olsun insallah
Merhaba test yaptiniz mi tekrarAmin insallah
Yok cesaret etmedim pek inanmadım buna çünkü benim 2 senedir olmuyor böyle şeylere kapılmak istemiyorumMerhaba test yaptiniz mi tekrar
Umarim allah gonlunuze gore verir. Tez zamanda hayirli haberi alirsiniz. Ama bence var. İcinizi ferah tutun dualarim sizinle.Yok cesaret etmedim pek inanmadım buna çünkü benim 2 senedir olmuyor böyle şeylere kapılmak istemiyorum
Allah razı olsun.. 2 ay önce tüp bebek negatif olduğu için hiç bir şeyin moduna giremiyorumUmarim allah gonlunuze gore verir. Tez zamanda hayirli haberi alirsiniz. Ama bence var. İcinizi ferah tutun dualarim sizinle.
Altta ki yeni az önce yaptığımUmarim allah gonlunuze gore verir. Tez zamanda hayirli haberi alirsiniz. Ama bence var. İcinizi ferah tutun dualarim sizinle.
Denediniz mi ben tekrardan yaptımEvet yarın tekrar denicem
Kendinizi üzmeyin ozellikle stres yapmayin. Bu surecte stres okadar etkili ki malesef.Allah razı olsun.. 2 ay önce tüp bebek negatif olduğu için hiç bir şeyin moduna giremiyorum![]()
Test yaptım tekrarKendinizi üzmeyin ozellikle stres yapmayin. Bu surecte stres okadar etkili ki malesef.
Hayır dünden beri çok kötüyüm, mide bulantım kusma, sırt ve bel ağrım halsizligim var dün yapamadim bugün yapicam geç kahvaltı yaptığım için sıvı alımı olduğu için biraz beklemem lazımDenediniz mi ben tekrardan yaptım