LH testi bilgisi olan?

ectyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
200
-4
28
27
Arkadaşlar merhaba , 1 senedie her ay kh testi kullanıyorum bi sorun yoktu gecen ay çatlama siliğinden sonra hep koyuydu bu ay da hep koyu pik gördüm dün ama bugun hala pik devam ediyor normalde bukdr uzun pik olmuodu silikleşiyodu benm gene pik ve hep koyu nie böle oluyor bilgisi olan 1 senedir olmayıp bu ay böle olması garibime gitti

Belki yumurtan diğer zamanalrda göre bu ay ideal boyutuna ulaşmıştır. Çünkü folukulde büyüyor büyüyor sonra da çatlıyor diye biliyorum.

Belki yumurtan diğer zamanalrda göre bu ay ideal boyutuna ulaşmıştır. Çünkü folukulde büyüyor büyüyor sonra da çatlıyor diye biliyorum.
Ayın 10 unda 11mm di dr öyle söyledi. Daha onceki aylarda 18 göründüğü ve çatladıgında da normal pik ve silikleşme vardı ama hep lh koyu cıkıyor yani bn anlamadım fotograf eklicem

Eklentiler

• IMG_5850.webp
    IMG_5850.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 70
Bendede aynı kızlar 3 gündür böyle testim anlayan bilen lütfen 🙏 yorum yapabilir mi kasikta batma bel ağrısı falan geçmedi geçmiyor

Eklentiler

• IMG_20231123_191254.webp
    IMG_20231123_191254.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20231123_203258.webp
    IMG_20231123_203258.webp
    28 KB · Görüntüleme: 41
Bendede aynı kızlar 3 gündür böyle testim anlayan bilen lütfen 🙏 yorum yapabilir mi kasikta batma bel ağrısı falan geçmedi geçmiyor
Gecen ay benımde çatlamadan sonra hep 2 cizgi olsu adete kdar bel agrısı hmılelık belirtileri bilenhepsi vardı sonuc hüsran 🌙 bu ayda hep çift cizgiyle devam etti yani anlıcagın cok düşünme bosuna en azından degerlendir o zmnı yeterki

Gecen ay benımde çatlamadan sonra hep 2 cizgi olsu adete kdar bel agrısı hmılelık belirtileri bilenhepsi vardı sonuc hüsran 🌙 bu ayda hep çift cizgiyle devam etti yani anlıcagın cok düşünme bosuna en azından degerlendir o zmnı yeterki
Kuzum benim hep ne pik ne tam koyu çıkıyor bugün 14. Gün 10 dk icinde koyulaştı öncekiler ne silikti ne koyuydu sanırım bu sefer yakalicam yok 21i dedim ertesi gun siliklesti yok 23u dedim koyulasti bugün böyle

Eklentiler

• IMG_20231125_131908.webp
    IMG_20231125_131908.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 41
Kuzum benim hep ne pik ne tam koyu çıkıyor bugün 14. Gün 10 dk icinde koyulaştı öncekiler ne silikti ne koyuydu sanırım bu sefer yakalicam yok 21i dedim ertesi gun siliklesti yok 23u dedim koyulasti bugün böyle
Fotoları ters cekıyorsun c solda olmalı diğer türkü kafa karısıyor bzmde :/ ama pik böyle bişi değil 2. Cizdi yani t c den koyu olcak 🫠 genede bugunlerınhep degerlendir bellıkı eli kulağında heran gelebilir 15 17 18. Günler de olabilir adet döngğn nsıl

Fotoları ters cekıyorsun c solda olmalı diğer türkü kafa karısıyor bzmde :/ ama pik böyle bişi değil 2. Cizdi yani t c den koyu olcak 🫠 genede bugunlerınhep degerlendir bellıkı eli kulağında heran gelebilir 15 17 18. Günler de olabilir adet döngğn nsıl
15. Gün 10 dk içinde böyleydi ama testten kaynaklı sanırım. Biranda bu kadar siliklesmesi normal mi 25 28 regl oluyorum zaten çok nadir 29 30

Eklentiler

• IMG_20231126_121438.webp
    IMG_20231126_121438.webp
    16 KB · Görüntüleme: 37
Uff yeter artık ya ovulasyon testi iyice beni strese soktu son testimdi kuzummm zaten bitti ya 14u yumurtlamaydi çatladı değilsede artık yapacak bisey yok. Stresten karnıma ağrılar girdi 10 gündür kasik ağrısı batmasi kabızlık bitmiyor gerildim iyice. Sizin konunuzda olanı yaşıyorum çünkü bir pik gibi bi silik gibi bi yüksek bi düşük

Eklentiler

• IMG_20231127_131305.webp
    IMG_20231127_131305.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Evet 2 aydır benmde öyle ama ben bu markaları kullanmıorum ya labaquick daha iyi, ama hep aynı çıktığında da en azından ben 2. Cizgiyi 1. Den koyu olarak yakaladım ordan anladım. Akıntıdan takıp et oda olur yada 2 3 günde bir dene her türlü denk gelir olduğunda zaten baska sansmz yok gibi 🫠

Evet 2 aydır benmde öyle ama ben bu markaları kullanmıorum ya labaquick daha iyi, ama hep aynı çıktığında da en azından ben 2. Cizgiyi 1. Den koyu olarak yakaladım ordan anladım. Akıntıdan takıp et oda olur yada 2 3 günde bir dene her türlü denk gelir olduğunda zaten baska sansmz yok gibi 🫠
Sanırım oyle biraktim test yaomayi bitti elimdeki tsstler

Kizlar normalde bugün adet günüm test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur yaaa emin olamadm reglden 1 hafta sonra yapin diyorlar ama dayanamadım 🙄

Back
X