Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir canım sen bi normal HCG testleri alıp yap awox , peridictor erarly, laboquick gibi markalari deneBugün 9.gün adete 4 gün kala yumurtlamam oldu lh testim iki gündür koyu
Sadece gün içinde bel ve kasık ağrılarım var bacaklarımada vuruyor başka bi belirtim yok gebelik mi ??
Kuruduğu için böyle gözüküyor olabilirKoyu değil ki
Sabah iki farklı marka ile lh testi yapmıştım buda diğeriKoyu değil ki
Bu daha koyu evet adete kaç gün var bu ay pik gördün mü onu anlamadımSabah iki farklı marka ile lh testi yapmıştım buda diğeri
Adete 4 gün varken 11 haziranda pik görmüştüm evdede gebelik testi olmadığı için iki gündür lh testi yapıyorum onlarda koyu çıkıyorBu daha koyu evet adete kaç gün var bu ay pik gördün mü onu anlamadım
Bence sen hamilelik testi yap hamilesin benceAdete 4 gün varken 11 haziranda pik görmüştüm evdede gebelik testi olmadığı için iki gündür lh testi yapıyorum onlarda koyu çıkıyor
İNŞALLAH canım erken diye yapmaktan çekiniyorum bide belirtim pek yok ya mesela dün kasık ve belde ağrı sancı vardı bacaklarımada vuruyordu bugün sabah uyandım pek sancım yok yani bi gün oluyor bi gün olmuyor herkeste göğüs ağrısı varmış bende hiç yokBence sen hamilelik testi yap hamilesin bence![]()
Ama. İlk 5 dk da oluştuYok canım bir cizgi var ama o kuruma çizgisi olarak kabul ediliyor
Efektsiz atsana var gibi ben görüyorum ya artık o kadar çok bakıyorum ki bu çubuklara kuruma çizgisi öyle olmazAma. İlk 5 dk da oluştu
Bu şekilde canımEfektsiz atsana var gibi ben görüyorum ya artık o kadar çok bakıyorum ki bu çubuklara kuruma çizgisi öyle olmaz
Artimed marka ovulasyon testimi buSabah iki farklı marka ile lh testi yapmıştım buda diğeri
Yok freelyArtimed marka ovulasyon testimi bu
Ovulasyon testinin tekrardan koyulasmasi hamileliğin yoruluyor.Öyle hamileliğini öğrenen çokta kişi var burda benimde tekrardan koyulasti.Ama gebelik testi yapıyorum negatif.25 haziran regl tarihim bekliyorum öyle.sizde inşallah hamilesinizdir 2 gün sonra gebelik testini ilk idrarla tekrarlayın inşallah çift çizgiyi görürsünüzYok freely
Benim de testime bakabilir misiniz test bozuk mu acabaOvulasyon testinin tekrardan koyulasmasi hamileliğin yoruluyor.Öyle hamileliğini öğrenen çokta kişi var burda benimde tekrardan koyulasti.Ama gebelik testi yapıyorum negatif.25 haziran regl tarihim bekliyorum öyle.sizde inşallah hamilesinizdir 2 gün sonra gebelik testini ilk idrarla tekrarlayın inşallah çift çizgiyi görürsünüz![]()
Hangi marka olduğu önemli çünkü çoğu marka yalancı pozitif veriyor. Üstte olana çok idrar damlatmissiniz muhtemelen çünkü dağılmış test. Alttakinde bir çizgi var.kac dakikada çıktı çizgi oda önemli ilk 10 15 dakikadan sonrası hep kuruma çizgisine yoruluyorBenim de testime bakabilir misiniz test bozuk mu acaba![]()