• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lh testi koyu yumurtlamadan snra 9.gün

yagmrrryy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
230
68
13
28
Bugün 9.gün adete 4 gün kala yumurtlamam oldu lh testim iki gündür koyu
Sadece gün içinde bel ve kasık ağrılarım var bacaklarımada vuruyor başka bi belirtim yok gebelik mi ??

Eklentiler

• IMG_0465.webp
    IMG_0465.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 92
Bugün 9.gün adete 4 gün kala yumurtlamam oldu lh testim iki gündür koyu
Sadece gün içinde bel ve kasık ağrılarım var bacaklarımada vuruyor başka bi belirtim yok gebelik mi ??
Gebelik olabilir canım sen bi normal HCG testleri alıp yap awox , peridictor erarly, laboquick gibi markalari dene

Bence sen hamilelik testi yap hamilesin bence 🤩
İNŞALLAH canım erken diye yapmaktan çekiniyorum bide belirtim pek yok ya mesela dün kasık ve belde ağrı sancı vardı bacaklarımada vuruyordu bugün sabah uyandım pek sancım yok yani bi gün oluyor bi gün olmuyor herkeste göğüs ağrısı varmış bende hiç yok :(

Testim geldi dayanamadım yaptım ama sıvı alımı çoktu ya çizgi varmı sizce

Eklentiler

• IMG_0475.webp
    IMG_0475.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 71
Ovulasyon testinin tekrardan koyulasmasi hamileliğin yoruluyor.Öyle hamileliğini öğrenen çokta kişi var burda benimde tekrardan koyulasti.Ama gebelik testi yapıyorum negatif.25 haziran regl tarihim bekliyorum öyle.sizde inşallah hamilesinizdir 2 gün sonra gebelik testini ilk idrarla tekrarlayın inşallah çift çizgiyi görürsünüz 🌸

Ovulasyon testinin tekrardan koyulasmasi hamileliğin yoruluyor.Öyle hamileliğini öğrenen çokta kişi var burda benimde tekrardan koyulasti.Ama gebelik testi yapıyorum negatif.25 haziran regl tarihim bekliyorum öyle.sizde inşallah hamilesinizdir 2 gün sonra gebelik testini ilk idrarla tekrarlayın inşallah çift çizgiyi görürsünüz 🌸
Benim de testime bakabilir misiniz test bozuk mu acaba 🥲

Eklentiler

• IMG_0397.webp
    IMG_0397.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 34
Benim de testime bakabilir misiniz test bozuk mu acaba 🥲
Hangi marka olduğu önemli çünkü çoğu marka yalancı pozitif veriyor. Üstte olana çok idrar damlatmissiniz muhtemelen çünkü dağılmış test. Alttakinde bir çizgi var.kac dakikada çıktı çizgi oda önemli ilk 10 15 dakikadan sonrası hep kuruma çizgisine yoruluyor

Back
X