Gebeliğe Hazırlık Lh testi ve ilişki günleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irmk33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
74
31
38
31
Kızlar üstteki test dünün alttaki bugünün. Dün ilişkiye girdik en son sizce hangi günler ilişki olsun. Bir de pik olmuş değil mi

Eklentiler

• F568CC7A-A311-4325-A042-248F2E8265F9.webp
    F568CC7A-A311-4325-A042-248F2E8265F9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 49
Evet canim pik olmuş yumurtlama gunu ve arkasındaki iki günü değerlendirmek lazım
Canım dün ilişkiye girdik bugünde gireceğiz ama eşim yarın nöbetçi sabah erken den gidiyo sence sabah tekrardan ilişki olsun mu

Canım dün ilişkiye girdik bugünde gireceğiz ama eşim yarın nöbetçi sabah erken den gidiyo sence sabah tekrardan ilişki olsun mu
Dün gece girdiysen bu gece değil yarın sabah gir catlarsada sabahkiler çatlamaya yetişir bu gece boş geçebilirsin dün gece degerlendirdiysen. Ama yarın sabah mutlaka değerlendir.

Sancım var baya sol kasığımda
canım bence çatlıyo
Bugün ki testi sabah yaptıysan çatlıyor olabilir yumurta 24 saat canlı kalıyor şuan çatlıyorsa yarın akşam 9a Kadar şansın var.. Ya bu gece degerlendir ya da yarın sabah erken saatlerde sana kalmış..

Merak etme spermler 3 gun yaşayabiliyor. Dün ki spermler hazırda bekliyor. Bugünü boş bırakıp yarını değerlendir bisi olmaz

Bugün ki testi sabah yaptıysan çatlıyor olabilir yumurta 24 saat canlı kalıyor şuan çatlıyorsa yarın akşam 9a Kadar şansın var.. Ya bu gece degerlendir ya da yarın sabah erken saatlerde sana kalmış..
Akşam en son yaptığım testten 4 saat sonra test yaptım pik oldu iyice bugün geçti ağrım tekrardan bakacağım çatlamış olabilir prowomen da kullanıyorum

Akşam en son yaptığım testten 4 saat sonra test yaptım pik oldu iyice bugün geçti ağrım tekrardan bakacağım çatlamış olabilir prowomen da kullanıyorum
BBu sabahı degerlendirmen daha iyi olucak. Dün geceyi degelendirdin mi

Back
X