Döngüm 24 gün sürer ve düzenlidir.Donguleriniz kac gun suruyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döngüm 24 gün sürer ve düzenlidir.Donguleriniz kac gun suruyor?
Ekleme yapıyorum hafif kahverengi lekelenme oldu sancı girip çıkmaya devam ediyorMerhabalar beklenn regl tarihim yarın ama ben dün gece ve bugün sabah ara sıralı adet sancısı çektim bu adet belirtisi mi gebelik belirtisimi bacaklarım sızlıyor hafif ağrı giriyor benim gibi bir gün öncesi adet sancısı çekip gebe olduğunu öğrenenenlerinüz var mı varsa yazarmısınız ?
Ovulasyon testi iki çizgi de koyu olduğunda lh hormonu zirve oluyor ve diğer gün yumurtlama olur yumurta da 24 saat canlı kalıyor çoğunlukla tavsiyem her zaman 2 günde 1 ilişki sağlıklı gebelik için ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2-3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum tuttuğu zaman yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası dahil 3 gün üst üste ilişki oldu ama dpo 11 de evdeki awox silik çizgi çıktı belirtilerim göğüs dolgunluğu hassasiyeti aşırı bel ağrısı ve kasıklarda elektrik çarpması gibi bi his oluyordu kaşınıyordu hatta öyle olunca saha sonra 1 hafta geçince betam 51di en son 3 gün sonrası aşırı bacaklarım baldırlarım ağrıdı düşük yaptım doktor kimyasal dedi size de dediğim gibi ovülasyon testini takip edin çizgiler çift koyu olunca o gün yumurta hazır demek diğer günü yumurta atılıyor YouTube’dan yani diğer günü daha önemli bence ama pic olduğu gün ondan önceki ve sonraki günü değerlendirebilirsiniz ama tavsiyem iki günde bir spermin sağlıklı olabilmesi için kimyasal gebelik yaşamamak içinEkleme yapıyorum hafif kahverengi lekelenme oldu sancı girip çıkmaya devam ediyor
Tam günümde yine adet oldum ve yine üzüldüm. Ne yapacağımı şaşırdım ne gerekiyorsa herşeyi yaptım . Nasip tabi ki böyle şeyler ama acaba bişeyleri mi eksik yapıyorumOvulasyon testi iki çizgi de koyu olduğunda lh hormonu zirve oluyor ve diğer gün yumurtlama olur yumurta da 24 saat canlı kalıyor çoğunlukla tavsiyem her zaman 2 günde 1 ilişki sağlıklı gebelik için ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2-3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum tuttuğu zaman yumurtlama zamanı öncesi ve sonrası dahil 3 gün üst üste ilişki oldu ama dpo 11 de evdeki awox silik çizgi çıktı belirtilerim göğüs dolgunluğu hassasiyeti aşırı bel ağrısı ve kasıklarda elektrik çarpması gibi bi his oluyordu kaşınıyordu hatta öyle olunca saha sonra 1 hafta geçince betam 51di en son 3 gün sonrası aşırı bacaklarım baldırlarım ağrıdı düşük yaptım doktor kimyasal dedi size de dediğim gibi ovülasyon testini takip edin çizgiler çift koyu olunca o gün yumurta hazır demek diğer günü yumurta atılıyor YouTube’dan yani diğer günü daha önemli bence ama pic olduğu gün ondan önceki ve sonraki günü değerlendirebilirsiniz ama tavsiyem iki günde bir spermin sağlıklı olabilmesi için kimyasal gebelik yaşamamak için
Diğer üçünü bundan önceki günler yaptımKızlar t çizgisi C den daha koyu Lh testim bugüne ait şimdi bu pik mi oluyor elimde başka kalmadı 3 tane daha yaptım hepsi negatif bu pik mi oluyor ?
Evet pik olmuş. Hangi marka test bu?Kızlar t çizgisi C den daha koyu Lh testim bugüne ait şimdi bu pik mi oluyor elimde başka kalmadı 3 tane daha yaptım hepsi negatif bu pik mi oluyor ?
BebetimeEvet pik olmuş. Hangi marka test bu?
Yani gecikmemin 3. Gününde bu şekildeki lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ve erken gebelik testini ne zaman yaparsam kesin sonuç alırım ?30 Mart Lh testinde pili gördüm ve gereken günler dahil önceki günleride aralıklarda değerlendirdim normalde bat günüm 10 Nisandı fakat regl olmadım bugünde bir kaç damla pembe geldi peçeteye sonra birdaha gelmedi leke gelmeden öncede tıpkı regl sancısı gibi 5 dakika sancı girdi üzerine böyle oldu bir daha sancıda çekmedim reglim düzenlidir takvimde hangi gün belirtirse o gün olur sadece geçen ay 1 gün önce oldum. 9 martta erken gebelik testi yapmıştım ve negatif çıktı. Bu yaşadığım lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi anlık sancıyla böyle yaşayan var mı geçen ay aşırı sancı çektim reglim gelene kadar sonra reglim gelip arttı. Regl oldum. Göğüslerimde hassasiyet var bi kaç gündür hafif batmalar oluyor geçiyor. İkilemde kaldım test yapmam için en doğru vakit ne zaman lütfen gebelik sürecinde bunları yaşayan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
Bence erken gebelik testi yapın. Adetleriniz tam düzenli ise ve gelmemişse test yapılabilir. Erken gebelik testini adete bir iki gün kala yapıyorlar genelde. Sizinki geçmiş bileYani gecikmemin 3. Gününde bu şekildeki lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi ve erken gebelik testini ne zaman yaparsam kesin sonuç alırım ?
Reglim çok düzenlidir aslında ama bu sefer reglimin geciktiğini düşünmek istemedim sanırım.önce lekelenme geldi sabahını bekledim regl olmazsam yaparım dedim ama uyandığımda regl oldum. Süreci kafama aşırı derecede taktığımı farkettim. Çok üzüldüm. Yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadık. Takvim yöntemiyle denedik 1 yıla yakın sonrasında hsg(rahim filmi) çektirdim hiç bir sorun yok. Sonrasında lh(yumurtlama testini duydum) onunla denedim bu sefer bunun stresine de 2 ay dayanabildim. Ben anladım ki planlı gebelik olmuyor. Eşim strese girmesin diye ben çaktırmasamda ben çok streslendim ve hep ya olursa diye kendimi o şekilde ayarlayıp keyif alacağım şeylerden kendimi hep mahrum bıraktım. Geç olsada şunu anladım ki evlat sen istediğin zaman olmuyor rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. Ve stres yapan hiç bir şeyi yapmamak gerekiyor. Olursa olur şükür ,olmazsa da şükür demek gerekiyor. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Ama bekliyorsa güzelleşiyordur. Olmuyorsa da senin için hayırlısı buymuş demek gerekiyor. Ben artık takvim yumurtlama testi geri kalan ne varsa bıraktım. Kendinizi strese sokmayın kızlar hiç takipte etmeyin. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin isteyenlerinizde teşekkür ederim burada bana yardımcı olduğunuz içindeBence erken gebelik testi yapın. Adetleriniz tam düzenli ise ve gelmemişse test yapılabilir. Erken gebelik testini adete bir iki gün kala yapıyorlar genelde. Sizinki geçmiş bile
Çift çizgi neden gebelik olmadı onu anlamadımKızlar t çizgisi C den daha koyu Lh testim bugüne ait şimdi bu pik mi oluyor elimde başka kalmadı 3 tane daha yaptım hepsi negatif bu pik mi oluyor ?
Bu lh( yumurtlama) testi gebelik testi değilÇift çizgi neden gebelik olmadı onu anlamadım
Bende yaklaşık 10 gün sonra regl olacağım ve bir türlü pik yakalayamadım sanırım yorumlayabilir misiniz lütfenMerhaba 25-26 pik olmuş evet akşam da çatlamış dpo 8-9 çok erken ben dpo 11 de bile çok silikle öğrenmiştim 2-3 gün daha bekleyin yerleşme olabilir belki de testle belli olur anca
Canım 14 Mayıs pik olmuş gibi görünüyor büyük ihtimal o gece 12-36 saat içinde çatlamıştır. Ama sana tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığı günlerde günde 2 kere test yap 1 de yaptıysan bide akşamına yap kaçırabilirsin bu yüzdenBende yaklaşık 10 gün sonra regl olacağım ve bir türlü pik yakalayamadım sanırım yorumlayabilir misiniz lütfenbugünki en son yaptığımdan daha silik çıktı
14 mayıs yakından çekimi bu şekilde bugün çizgim silikleşmeye başladı, umarım dediğiniz gibidirCanım 14 Mayıs pik olmuş gibi görünüyor büyük ihtimal o gece 12-36 saat içinde çatlamıştır. Ama sana tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığı günlerde günde 2 kere test yap 1 de yaptıysan bide akşamına yap kaçırabilirsin bu yüzden