Gebeliğe Hazırlık Lh yuksekligi olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehir444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
103
28
Kızlar meb ben 24 yaşındayım ve hep adet düzenim bozukdu triod ve ınsilin direnci cıktı ve ilaç kulanmaya başladım sonra adetler düzeldi ama en son doktora gittiğimde lh hormonun yüksek di 10 ile 9 arası değişiyor ama biraz yuksek dedi ilac da vermedi kilo ver 3 4 ay dene sonra verrim dedi lh yuksek olup hamile kalam varmi acaba 1yil oldu

Polistik over dedi ama tam.ney bi şey diyemem dedi doktor tam sorunumu anlamadım bile

Bende polikistik over var. Kendimi bildim bileli var yani. Düzensiz adet görürüm. Lh ve fsh yüksekti hep. 3 çocuğum var darısı başınıza inşallah. Kilo verin bol bol yürüyüş yapın sağlıklı beslenin inşallah herşey istediğiniz gibi olur.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bazen umut oluyor böyle yazan biri olunca sagolun siz bi tedavi olduğumu yada kilo verip mı hamile kaldınız acaba

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bazen umut oluyor böyle yazan biri olunca sagolun siz bi tedavi olduğumu yada kilo verip mı hamile kaldınız acaba
Ne demek bende vakti zamanında buralarda çok araştırmıştım. Biri umutlu birşey yazsın ki bana da umut olsun derdim. Ozamanlar kendime söz verdim bir gün çocuk sahibi olursam, bu platformda yazacağım ben ile aynı durumda olanlara umut olsun. Ben ilk hamile kalmadan önce çok yürüyüş yapıyordum o ara çok zayıflamıştım. Ozamanlar yürüyüşün iyi geleceğini bilmiyordum ama yürümeyi çok seviyordum. Kilo sorunum yoktu ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Aradan 4 yıl geçti 2.yi istedik olmadı. Tahliller yapıldı rahim filmi çekildi , hormonlarıma bakıldı. Eşimin tahlilleri yapıldı. ozamanlar doktor dedi normalden yüksek ama kilo verirsen tedavisiz hamile kalırsın, olmazsa gel aşılama yaparız demişti. Bende o gün eve geldim spora başladım. Porsiyonlarımı azaltım. Akşam sadece su içiyordum. 3 ayda 12 kilo verdim adetlerim biraz daha düzene girmişti. O ay yumurtlamayı yakalamıştım RABBİM ozaman nasip etti. Daha bebeğimi emziriyordum iki defa adet gördüm pko olduğu için hiç korunmadım. Son adetten 4 ay geçti adet olmadım bir türlü test yapmıştım hamileydim şimdi 9 aylık darısı size ve tüm isteyenlere inşallah.

Pco mu var pcos mu biri hormonal bozukluk biri ultrasonda belirli seviyeye gelemediği için içi dolu sıvı dolu kistcikler onların deyimi ile inci kolye görünümü Lh değeriniz 9 10 arası ise iyi bence referans değeri 12 olması lazım.Kilonuz ve boyunuz kaç? Yürüyüş ve spor yaparsanız akdeniz tipi beslenirseniz iyi geliyor diyor arkadaşlar pco ya.

Amin ınslalah allah razı olsun evlatlarımızı size bağışlasın 🕊 darısı bize benim kilo sorunum var doktorum da tek sorun lh dedi o da çok yüksek değil kilodan olabilir dedi kilo verip öyle gidicem gene

Doktor polistik över görüntüsü yok dedi bana hormonel olrak polistik ovoer benziyor aslında ama 16 kilo fazlam var lh kilodan dolayo yüksek olabilir demişti

Doktor polistik över görüntüsü yok dedi bana hormonel olrak polistik ovoer benziyor aslında ama 16 kilo fazlam var lh kilodan dolayo yüksek olabilir demişti
O zaman kilo vermen lazım canım hormonal bozukluksa 16 kilo da fazla doktorun lh yüksekliği ondan diyorsa vardır bir bildiği geçmiş olsun..

Amin sağolun Allah razı olsun. Aynen bir kaç kilo versen bile hemen etkisini görürsün başarılar

E2 hormonu adetliyken ve yumurtlamada hangi değerlerde olmalı biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…