S sulemsn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 5 5 1 26 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #1 Arkadaslar 2 gun once hormon testi yaptirdim lh degerim 22 cikti adetimin 3. Gunuydu 2 senelik evliyim 23 yasindayim diger degerlerm normal cikti sizce yuksekmi
Arkadaslar 2 gun once hormon testi yaptirdim lh degerim 22 cikti adetimin 3. Gunuydu 2 senelik evliyim 23 yasindayim diger degerlerm normal cikti sizce yuksekmi
PembeAnkaKusu Hope and Luck 🌸🍀 Twins 💙💖 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Eylül 2020 3.806 4.690 83 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #2 Üst sınır 12 falandı sanki yüksek geldi bana. Pko var mı? Olumlu oy 1 Olumsuz oy
S sulemsn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 5 5 1 26 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #3 PembeAnkaKusu .!.: Üst sınır 12 falandı sanki yüksek geldi bana. Pko var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorumki doktor ultrason ve kan tahlillerine bakti 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi pcos falan demedi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
PembeAnkaKusu .!.: Üst sınır 12 falandı sanki yüksek geldi bana. Pko var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorumki doktor ultrason ve kan tahlillerine bakti 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi pcos falan demedi
PembeAnkaKusu Hope and Luck 🌸🍀 Twins 💙💖 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Eylül 2020 3.806 4.690 83 19 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #4 sulemsn .!.: Bilmiyorumki doktor ultrason ve kan tahlillerine bakti 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi pcos falan demedi Genişletmek için tıkla... Neden verdiniz diye sormadınız mı? Doğum kontrol hapını ondan vermiş olabilir pko temizlensin diye verebiliyorlar. Birdahaki gidişinizde sorarsınız. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sulemsn .!.: Bilmiyorumki doktor ultrason ve kan tahlillerine bakti 1 ay dogum kontrol hapi kullan dedi pcos falan demedi Genişletmek için tıkla... Neden verdiniz diye sormadınız mı? Doğum kontrol hapını ondan vermiş olabilir pko temizlensin diye verebiliyorlar. Birdahaki gidişinizde sorarsınız.
S sulemsn Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2021 5 5 1 26 20 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #5 PembeAnkaKusu .!.: Üst sınır 12 falandı sanki yüksek geldi bana. Pko var mı? Genişletmek için tıkla... PembeAnkaKusu .!.: Neden verdiniz diye sormadınız mı? Doğum kontrol hapını ondan vermiş olabilir pko temizlensin diye verebiliyorlar. Birdahaki gidişinizde sorarsınız. Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
PembeAnkaKusu .!.: Üst sınır 12 falandı sanki yüksek geldi bana. Pko var mı? Genişletmek için tıkla... PembeAnkaKusu .!.: Neden verdiniz diye sormadınız mı? Doğum kontrol hapını ondan vermiş olabilir pko temizlensin diye verebiliyorlar. Birdahaki gidişinizde sorarsınız. Genişletmek için tıkla...
N neys Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 132 50 18 25 17 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sulemsn #6 sulemsn .!.: Arkadaslar 2 gun once hormon testi yaptirdim lh degerim 22 cikti adetimin 3. Gunuydu 2 senelik evliyim 23 yasindayim diger degerlerm normal cikti sizce yuksekmi Genişletmek için tıkla... Bende 22 yasindayim. Benimde 24 cikti doktorum normal dedi ama benimde icimde bir kusku kaldi. Size ne dedi doktorunuz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
sulemsn .!.: Arkadaslar 2 gun once hormon testi yaptirdim lh degerim 22 cikti adetimin 3. Gunuydu 2 senelik evliyim 23 yasindayim diger degerlerm normal cikti sizce yuksekmi Genişletmek için tıkla... Bende 22 yasindayim. Benimde 24 cikti doktorum normal dedi ama benimde icimde bir kusku kaldi. Size ne dedi doktorunuz