Ahajajdksk ona benzedim vallabu sahne geldi direk aklıma:)
Teşekkür ederim,koşuya çıkacağımhahah soguk suyun altına gir hareretini alır sonra da kendine ugras bul odak noktan baska tarafa kaysın
ya çok tatlısın senı yerımmm alakası yok insanın bazen libidosu tavan olablır dolunayı karıştırma regl yaklaşıyordurMerhaba hanımlar,beni endişelendiren bir konuyla gelmek istedim,inanmayanlar olabilir saygı duyarım ama ben hep burçlara inandım kendim de akrebe yükselen aslanım,yani enerji olarak libido olarak yükseğim ama,dün çok garip bir şey oldu ben, kalp çakrası frekansı dinledim uyudum,sabah kalktığımda libidom tavan yapmıştı duramadım,düşünün sizce frekansla mı alakalı yoksa dolunayla mı?Yani gülenler olacak belki ama içimde ateş var duramıyorum ve endişelendirdi,biraz da sapık gibi durdum haklısınız,şimdiden teşekkür ederim.
Yaklaşıyor,galiba karnım ağrıyorya çok tatlısın senı yerımmm alakası yok insanın bazen libidosu tavan olablır dolunayı karıştırma regl yaklaşıyordur
Öyle,şeylerden utanıyorumEee ne duruyorsun mast. Yapsana yapsana yapsana
Teşekkür ederim,koşuya çıkacağım
Dolunay şeyini şey yapma gücüne sahip mi ?Merhaba hanımlar,beni endişelendiren bir konuyla gelmek istedim,inanmayanlar olabilir saygı duyarım ama ben hep burçlara inandım kendim de akrebe yükselen aslanım,yani enerji olarak libido olarak yükseğim ama,dün çok garip bir şey oldu ben, kalp çakrası frekansı dinledim uyudum,sabah kalktığımda libidom tavan yapmıştı duramadım,düşünün sizce frekansla mı alakalı yoksa dolunayla mı?Yani gülenler olacak belki ama içimde ateş var duramıyorum ve endişelendirdi,biraz da sapık gibi durdum haklısınız,şimdiden teşekkür ederim.
Kurtadamdır belki?Dolunay şeyini şey yapma gücüne sahip mi ?
Mastürbasyondan utanıyorum bekarımLibido düşen bir şey miydi ki asdfjlş
Mastürbasyon? Sevgili? Elinizde ne var?
O zaman ne tavsiye vermemizi istiyorsunMastürbasyondan utanıyorum bekarım
Bekar ve bakire misiniz? Utanacak ne var? Kendi vücudumla olan münasebetim için ne utancamMastürbasyondan utanıyorum bekarım
Elinizde ne var derken ahhshfsMastürbasyon? Sevgili? Elinizde ne var?
Utanacak hiçbir şey yok. Kendi vücudunuz. Şimdiden kendinizle ilgili utanmanızı, tabularınızı aşın ki yaşınız ilerledikçe cinsellikte zorluk çekmeyin.Mastürbasyondan utanıyorum bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?