Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım dur ortalık karışık zatiiYaaaaHani bana hani bana? Du hemen soyunup geliyorum
Olsun bebeğim nolucak karın ağrın başka varmıben galiba biseksüelim
Savulun bre gafillerbu arkadaş benim rızkım
Rızkıma göz dikenin gözlerini oyarım
Bak ne demişim orda 🗡birşey diyim mi iki türlüde fena d.tü kollamam lazımhadi ben giderendoo
Bebeye tabi yazmazlar ben biliydim böyle olacağınıilk o bana yazdı kudurrrr![]()
![]()
Aşkım beni ifşa etmişlerdi dün. MEMELERE bakıyodum da, belki konu sahibinin de ilgisini çekerYa bana niye atmıyorlar yaaa entrika macera dolu![]()
Aşkım beni ifşa etmişlerdi dün. MEMELERE bakıyodum da, belki konu sahibinin de ilgisini çeker
Uyandığımda banlanmıştıUlan olum yaaa en sevdiğim neden beni çığırmıdın![]()
Dün sabah biri mesaj atmış. Düşün düşün ulan gene ne yaptım acaba diyeSağolsun bazı arkadaşlar yüzünden mi diyim sayesinde mi diyim lezbiyen misin diye mesajlar alıyorum, burdan onlara selam olsun
![]()
Aşkım beni ifşa etmişlerdi dün. MEMELERE bakıyodum da, belki konu sahibinin de ilgisini çeker
Uyandığımda banlanmıştıNazlı636482 eğer burayı okuyosan lütfen beni bul
![]()
Ahshdh çük fotosu beklerken lezbiyen iliski teklifi alam bahtsiz zerro
Gülme krizine girdim yorumları okudukçaAhshdh çük fotosu beklerken lezbiyen iliski teklifi alam bahtsiz zerro![]()