Libyalı biri ile evlenmek ?

Hatisch

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1
0
16
Karaman
Selam arkadaşlar. Ben üniversite öğrencisiyim.Odtü'nün kuzey kıbrıs kampusunda okuyorum.Erkek arkadaşım Libyalı ve bu yaz ilk defa ailemle tanışmak için Türkiye'ye geldi. Annemler gerçekten çok beğendiler her yönüyle mükemmel birisi çünkü .Fakat yazın şöyle bi konu da açıldı ileride Libya'da yaşama fikri ve benim sürekli kafamı kurcalayan şey ise Libya'da kadınlar ne derece özgür ne derece serbestler ve yaşam şekilleri nasıl? Arap ülkesi olunca kafama hep takılıyor işte. Benim ailemde dini bakımdan az çok uyuyorlar Libyalılara annem, ablam teseddürlü ama bizde tamamen kişisel olarak herkes özgürdür yani ailem dindar ama hiç bişekilde insanın kişisel özgürlüğünü ya da yapmak istediğini kısıtlamazlar.Konu Libyaya gelince kafam çok karışıyor.Türkiye'den gidecek birisi sizce Libya'da nelerle karşılaşır ve Libyalı erkeklerin kadınlara karşı tutumu nasıldır? Umarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsınız.
 
Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize...
 
Geçen hafta eskiden Libya'da büyükelçi ya da konsolos yardımcısı olarak çalışan birinin eşi ile görüştüm. Libya'yı çok güzel anlattı, hem de çocukları ile gitmişler. Sevdiğimle birlikte olunca her yerde yaşarım gibi geliyor bana.

Ama takıldığım nokta Libya'lı biri ile evlenmek. Ben Türk ama farklı kültürde biri ile evlenmiş biri olarak çooooookkkkk zorluğunu çektim bu kültür farkının. Tabi ki zorluğun tek sebebi kültür farkı değildi, ama diğer faktörlerle üst üste gelince insanı çok zorluyor.

Hakkında hayırlısı olsun.
 
okumadım konuyu başlığa bakaraktan TÜRK ERKEKLERİN SUYUMU ÇIKTI YİVRUM
 
kaddafiyle mükemmel olan libya kaddafiden sonra ne hale geldi bilmiyorum ama öncesi için hayaller ülkesi gibi bir yerdi ...parası bol elektriği suyu yakıtı halka bedava olan yer şu an ne durumdadır Allah bilir..
 
kaddafiyle mükemmel olan libya kaddafiden sonra ne hale geldi bilmiyorum ama öncesi için hayaller ülkesi gibi bir yerdi ...parası bol elektriği suyu yakıtı halka bedava olan yer şu an ne durumdadır Allah bilir..
aynen katılıyorum... zor olur şimdi durumlar karışık.. ordan bir arkadasım var, buraya gelmeye çalışıyor..
 
cnm libyalı bi tanıdıgımız var gayet ii ınsanlar. ama onlar libyadan temelli istanbula donus yaptılar. anlıyacagın libyada durumlar kotu.. tr de kalmanı tavsıye ederm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…