lidyana.com

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.758
1.144
698
Ankara
Arkadaşlar bu siteden(lidyana.com'dan) az önce bir ürün sipariş ettim fakat güvenilir bir site midir bunu araştırmadan etmeden sipariş verdim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan, bu site hakkında bilgisi olan var mı? Güvenilir midir acaba? Saatlerdir "1 ürün onaylandı" diyor, hiçbir kargo bilgisi yok, hangi kargo firmasıyla geleceği bilgisi de yok. Bir an kaygılandım.

çok fazla şikayet var. her firma için binlerce şikayet var ne de olsa diye dikkate almamıştım ama almam gerekiyordu korkarım. ne yapsam

çok fazla şikayet var. her firma için binlerce şikayet var ne de olsa diye dikkate almamıştım ama almam gerekiyordu korkarım. ne yapsam
Ulaşıp siparişi iptal etmeye çalışın ama parayı yatırırlar mı bilemem. Bazı firmalar para işini yokuşa sürüyor.

Urunun hangi kargo firmasiyla gelmesini istiyorsaniz siz seciyorsunuz zaten.
Oyle bir secenek yoksa urun kargoya verildiginde mesaj gelir hangi firmaya verildiyse ama siparisten bikac saat sonra kosarak kargoya vermedilerse (genelde verilmez) bilgi gelmemesi normal.

Bahsettiginiz site hakkindaysa bir fikrim yok.

bilmiyorum o siteyi de akşam sipariş verdiyseniz ya da siparişiniz hazırlanmadıysa kargo numarası yazmaması normal çünkü daha kargoya verilmemiş

Bir de şikayetvardaki şikayetlerde çoklukla sahte ürün sattığına dair şikayetler var. Benim aldığım ürün lorealin bir göz kalemi. Sahte olamaz değil mi? Hani bir Chanel falan olsa anlarım da Loreal'in çakmasını yapmazlar diye düşündüm ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…