Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim aralik annelerinden de hatirladim seni bende bu lierac jeli kullanıyorum ama benim 33 haftadan sonra hizla çatlamaya başladı karnim. Bir de sana bir şey soracgm jeli sürdükten sonra yedirmek için ovaliyorsun ya sanki üst deriyi soyar gibi elime pütür pütür şeyler geliyor sende de oluyor mu bu? Bir de simdi nasil çatlak durumun?Ben kullanıyorum henüz hiç catlagim olmadi ki bu catlak irsi diyorlar annem harita gibi bende şuan bisey yok inşallah sonrada olmaz
Canm bende hala yok ama ben bebe yağı da kullanmaya başladımMerhaba canim aralik annelerinden de hatirladim seni bende bu lierac jeli kullanıyorum ama benim 33 haftadan sonra hizla çatlamaya başladı karnim. Bir de sana bir şey soracgm jeli sürdükten sonra yedirmek için ovaliyorsun ya sanki üst deriyi soyar gibi elime pütür pütür şeyler geliyor sende de oluyor mu bu? Bir de simdi nasil çatlak durumun?
Anladim canim sagol demek ki ben hep çok suruyorum . bebe yagi ve badem yagi da takviye yapiyorum ama nafile demek ki catlayacagi varsa catliyor isteCanm bende hala yok ama ben bebe yağı da kullanmaya başladım
gece lierac arada da bebe yağı sürüyorum fena kasiniyorum bu ara inşallah olmaz
o puturler her zaman olmuyor sanırım fazla sürdüğümde oluyor
merhaba,Anladim canim sagol demek ki ben hep çok suruyorum . bebe yagi ve badem yagi da takviye yapiyorum ama nafile demek ki catlayacagi varsa catliyor isteartik katlancaz sonuçta oglusum için herşey