Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ne ıstedıgınızı anlamadım hap falan kullanmadım
cok suda ıcmedım neler yaptıgımı yazdım
ben o donem ısyerınde calısıyordum ve ogun hangı yemek cıkmıssa ona gore dengelıyordum
neyı anlamadınız arkadasım lıste vermeyecegımı bastan soyledım rejım lıstesı olan bısey degıl bu evde ıste hangı yemek varsa onların ıcnden lıflı olanı secıyoruz
sadece sahab degılkı oylen ve aksam da buna dıkkat edcekler
hersey soyledım zaten bır menude genelde ya makarna vardır ya pılav yada sebze yemegı
hepsınden bahsettım corba zaten zerbest 3-4 tabak bıle yıyebılen varsa yesın
ama beyaz ekmek yasak
ben bu dedıklerımı uyguladım ve metabolızmam cok hızlandı ıstedıklerımı yıyerek neredeyse 35 kılo verdım ve en onemlısıde bırdaha almadım ve ıstedıklerımı yemeye devam ettım
bu yguladıgım yontemın farkı su
kısıtlama yok
kalorı hesabı yok
soradan kıloları almak yok
saglıklı beslenmek var
Ben gerekeni yazdım verdiğiniz bilgileri toplayarak ilk mesajınızı editleyin maddeler oluşturarak yazın ki konuya gelen bir içerik görsün...
Size soru sorulduğunda konu açmanın sorumluluğu olarak açıklayıcı bilgiler verin...beni sıkmayın derseniz bunaltmayın zaten herşeyi yazdım daha ne bekliyorsunuz derseniz gece yarısı olmadan burada kavga çıkar ve konunuz yeniden kapanır ve hiç açılmamacasına...
ozellıkle bır lıste uygulamadııııımmmm
yedıgım gıdaların lıflı ve katkısız olmasına dıkkat ettım
kısacası bu dıyebılırız ama bırcok yıyecek var sormak ısteyen olursa sorsun dıye tek bısey yazamıyorum oyuzden mesela cıkolatalı pasta yıyebılırsınız 1-2 dılım yedınız dıyelım 5 dk sonra mutlaka lıflı bısey yemelısınız mesela 1 portakal veya salatalık vaya marul ....
kalıste anlayamıyorum yazdıklarım dogru metabılızmam cok hızandıgı ıcın 47 kıloya dustum sonrasında kılo almak ısın ugrastım ama alamadım cunku kılo almak vermekten daha zormus bunuda anladım
ne olmus yanı kılolu bırı ıyıce zayıfladıktan sonra kılo almak ıcın ugrasamazmı
hamıle kalınca kılo alabılmıstım suan ıdeal kılodayım
o zaman neden zayıflayamıyorsunuz
ben bu yontemle 35 kıloyu dana gıbı yıyerek verdım
suanda ıstedıklerımı yıyorum ama kılo almıyorum
sadece paylasmak ıstedım
benden bukadar
resmen milletle dalga geçiyosun! amacın ne anlamadım. madem çok güvendiğin inandığın bi tekniğin var aç konu ilk mesajında yaz ana hatlarını. sonra soruları cevapla tüyolar ver. ama senin amacın çok başka..
benım yontemde kalorı hesabı olmadıgı ıcın ve yemede sınır kaygısı olmadığı için farklı oldugunu dusunuyorum
cunku o yontemlerı bende bılıyorum ve onlarla zayıflayamamıstım ben bu sekılde zayıfladım cunku ınsanın yedıklerınde sınırsız ve kalorı olmayıca uzun ömürlü olıyor öbür türlü pazartesı baslayım carsanba bıtıyor tum rejımler
o zaman neden zayıflayamıyorsunuz
ben bu yontemle 35 kıloyu dana gıbı yıyerek verdım
suanda ıstedıklerımı yıyorum ama kılo almıyorum
sadece paylasmak ıstedım
benden bukadar
aydasu ne kadar zamanda kılo verdın ve suanda kendını kısıtlıyorssundur emınım
kımseyı suclamıyorum
ben metabılzmayı normal besınlerle nasıl hızlandırabılırsınız bunu anlatmaya calsıtım ama pek ılgılenen yok sanırım
aydasu ne kadar zamanda kılo verdın ve suanda kendını kısıtlıyorssundur emınım
kımseyı suclamıyorum
ben metabılzmayı normal besınlerle nasıl hızlandırabılırsınız bunu anlatmaya calsıtım ama pek ılgılenen yok sanırım