liki esnasnda sulananlar

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
ya kızlar acaba bendemi sorun var eşim hadi gel oynaşalım dediğinde yani işte anladınız şey yapalım dediğinde hemen vajinam sulanıyor.ilişki esnasında çok sulanıyor eşim ilk başlarda çok şaşırmıştı cahilliğinede veremedim çünkü 36 yaşındaydı evlendiğimizde gerçi sulanması iyi diyor doktorlar ama aşırısı hastalık olmasın.:içelim:

benim istekli olduğumda yada tahrik olduğumda sulanıyor. istemediğim zaman sulanmıyor. bence sulanması normal bi durum. dert ettiğin şeye bak :)

valla bencede sulanması gayet sağlıklı bi durum ve senin nasıl istekli olduğunu gösteriyor
eğer sulanmasa o zaman yaşrsın sorunu
dert etcek bişi değil merak etme şakkıdı

Sulanmasan canın çok yanar, o ıslaklık ilişkiyi kolaylaştırmak için. Eskiden (bebekten dolayı ara vermemişken) benim de çok fazla ıslandığım olurdu, bu senin istek seviyeni gösteriyor, korkulacak bişi değil. Renk - koku yoksa akıntıdan korkma :)

yani kuru kuru nasıl birleşme olur ki zaten.
ne eşinizin ne de sizin bunu bilmemeniz inanın garip yani.

vajina kendini ilişkiye hazırlar.
isteğiniz arttıkça da bildiğiniz vıcık olur sulanma durumu.

valla kadın kadına sohbet ediyoruz niye utanayım.bence tükürük şöyle adam kendi şeyine tükürüp sıvazlayıp içeri yolluyor olabilir.buda bi düşünce ya benim eşim niye sulanıyor demedi lop lop ses çıkaranı ilk defa duydum dedi olabilir diğer kadınlar belki istekli değildi ben kafaya taktım bunu ama normal olduğunu öyle olması gerektiğini anladım sağolun kızlar yardımcı oldunuz.
Peğki madem ,sen öle diyosan:delphin:

Back
X