E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kessinliklleee katılıyorummm canısımmm sanaa
şimdi belki görmezsin dove birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama birlikte yaşayınca anllayacaksın çatlağı varsa ilişkinin. aynı ortamlara girince üniversite okuyor musun bilmiyorum derecelerim var dedin. tahminim o okumuyor. senin arkadaş ortamında rahat edemeyecek sen onu götürmek istemeyeceksin bir süre sonra da moral bozukluğu işte (tabi bunlar sadece varsayım su sızmaya başladı mı daha durmaz kemirir insanın içini....
sipidi işte sen demişsin ne güzel sen yükselirken o seni aşağı çekecek her zaman demişsin senin de kıyaslaman seni aşağı çekmesin canım sen de buna izin verme bibem
şimdi belki görmezsin dove birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama birlikte yaşayınca anllayacaksın çatlağı varsa ilişkinin. aynı ortamlara girince üniversite okuyor musun bilmiyorum derecelerim var dedin. tahminim o okumuyor. senin arkadaş ortamında rahat edemeyecek sen onu götürmek istemeyeceksin bir süre sonra da moral bozukluğu işte (tabi bunlar sadece varsayım su sızmaya başladı mı daha durmaz kemirir insanın içini....
sipidi işte sen demişsin ne güzel sen yükselirken o seni aşağı çekecek her zaman demişsin senin de kıyaslaman seni aşağı çekmesin canım sen de buna izin verme bibem
ben de aynı durumdayım aşka inanmıyorum.aşk kavramı benım ıcın yok malesef çok acı çektim bende şimdiye kadar yaşadıgım bırcok ılıskıde ve sonuçları yıkım oldu onlara göre onlar bana değer verırken ben bana deger verenlere deger vermeyı başaramadım,değer verdıklerım ıse cok canımı yaktı.aşk kavramının olmadığını düşünüyorum artık.hersey mantıkken ıbaret benım ıcın bu dünyada geriside boş artık.emek vermeyı çok denedim ama karşılığında nankörlük alıyorsam bende artık nankörlük yapan taraf olucağımı düşünüyorum.
yaa bu korkunç oldubılmıyorum çoğu kışı böyle dıyor ama ben onun bana köstek değil destek olduğunu düşünüyorum ya da buna ınanmak ıstıyorum...
sen yaşamışsın bunu bır bıldığın var tabıkı...
neyse ben kendı hayat hıkayemle senın konunu ışgal ettım sanırım, en ıyısı gıdeyım :) :)
sana tekrar bol şans dılıyorum. umarım Allah karşına hayırlı ınsanlar çıkarır hep...
dürüst birini seçemez mi oldun????????
Kalmadı ki Seçesin
ah canım üzüldüğün bu mu bence bekar bayanlar uzunca süre kendilerine yetmeyi
öğrenme yollarını arayıp bulsunlar diyorum
bu olayı ben yaşadım ve ne yazıkki eskıden bundan belkıde bırkaç ay önce bu lafı söyleselerdi inanmazdım.oyle bır an gelıyorkı ınsan sevdıgım dedıgı ınsanı bulunduğu ortamda istemeye bılıyor yada hayatındakı ınsan onu taşıyamayacağını düşünüyor,acı çektiriyor hırsını kendısınden alıyor ve an gelıyor ılıskı bır anda her ıkı taraf ıstemesede bıtmek zorunda kalıyor.üzgünüm ama atalarımızın söylediği bir söz var davul bıle dengi dengine çalar.
canım ben kendıme aşığım demişsin ben karşılıklı aşktan bahsetmıştım.
aynada kendıme baktıgımda kendıme bende hayranım.bır gün görmesem kendımı özlüyorum.kaydirigubbakcemile3
ama ınsanın kendısıne aşık olmasıyla hayatında başka bırısını karşılıksız sevmesı arasında daglar kadar fark var kendını seversın çünkü o sensin ama karşındaki insan ne yaparsa yapsın ondan vazgeçememek ölümüne sevmek bence aşktır.buda çok zor bugun malesef çünkü karşılıksız bu sevgıyı hakedecek bırısını bulmak bana göre imkansız.
aynen bendee hata üstüne hata yapa yapa erkeklere güvenemez hale geliyosun delikafadulden ama bizi bu hale getirenlerde onlar zaten kötükedihüso
Ben Önceden Hep Günlük yazan biriydim ama şimdi yazmıyorum sizin fikirleriniz benim için daha iyi oluyor.
Beni tanıyan az çok tanıyordur herhalde kendimi anlatmak istemiyorum Tanımayan olursa konuşmalardan bi şekilde fikirleri olur zaten sositosositosositososito
Hayatıma birini almaya korkuyorum mafoldumben
yıpranmaktan korkuyorum,:sinifsinif:
Üzülmekten Korkuyorummafoldumben
eeee böyle de nereye kadar diyorum bazen ama öyle her önüme gelene de şans veremem Tabikide Hatamı yapıyorum bilmiyorum
Herkezin bi kısmeti vardır bunu çok iyi biliyorumvereliniortakvereliniortak
Evlenmek mevlenmekte değil amacım :içelim::içelim:
Hayatıma dürüst birini seçemez oldum yaaa :mymeka::mymeka:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Gidene üzüLMem..
SevSeydi Zaten Gitmezdi..
GeLene Sevinmem...
Oda Zaten ßaskasindan ğeLdi..
ßu Saatten Sonra UğraSamam..
DünümLe Ve DünümdeKiLerLe..
ßen Yarinima ßakarim YanimdakiLerLe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?