Mezeler ve ara sıcaklar diyete çok uygun tariflerTabi ki yapamam , ne yapayım diyet de yapmaya başladım ustelik tekrardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezeler ve ara sıcaklar diyete çok uygun tariflerTabi ki yapamam , ne yapayım diyet de yapmaya başladım ustelik tekrardan![]()
Beğendiğine sevindim canım.Senin ne kadar marifetli biri olduğunu biliyorum konularından
Teşekkür ederim![]()
Nana da mı söz vermişti![]()
Verdiyse kesin katılır![]()
Dey 'in limon sıkıcağında içli köftesine karşılık ... blendırda dolma sarar![]()
Aus'cum Nana bu mesajı 50 dk önce yazdıO zaman deynep , o ise Bende yarın yapıyorum![]()
Aus'cum Nana bu mesajı 50 dk önce yazdıŞimdi inkar ediyor
![]()
Kiz abla, dost diyorum dost anladın sen
Nana da mı söz vermişti![]()
Verdiyse kesin katılır![]()
Dey 'in limon sıkıcağında içli köftesine karşılık ... blendırda dolma sarar![]()
Kiz abla, dost diyorum dost anladın sen![]()
Biz bir öpücüğe aldanmayız..Onu ne yapacaksınKorkmaz o ...
Hıhhhh .... dey den mi korkacak ...
Öptüm ya ...hemen taraf değiştirmem lazım![]()
Bak derken bile bi ima varKorkmaz o ...
Hıhhhh .... dey den mi korkacak ...
Öptüm ya ...hemen taraf değiştirmem lazım![]()
Biz bir öpücüğe aldanmayız..Onu ne yapacaksınArada sen de gidersin haberin olsun
Aus sen ne zaman yapacaksın
![]()
Sen daha dur, bu iyi günlerin. Benim bir günde kafam rahatladıBenim başıma koca takımı bıraktı nana ...yumurta kıracak vaktim yok![]()
Sen daha dur, bu iyi günlerin. Benim bir günde kafam rahatladı![]()
Tabi tabi hiç naz yapmazsınBen de yapmayacağımdan emindim aslında.Ama içimdeki sesi susturamadım bir türlü
.Yoksa bilirsin ben naz yapmam hiç
![]()
Ben de kaptanlık için oy kullan dersiniz diye bekledim ama bana sormadınız?Sen daha dur, bu iyi günlerin. Benim bir günde kafam rahatladı![]()
Diyet yapmaktan korkmaya başladımBenim başıma koca takımı bıraktı nana ...yumurta kıracak vaktim yok![]()
Ben de kaptanlık için oy kullan dersiniz diye bekledim ama bana sormadınız?![]()
Diyet yapmaktan korkmaya başladım![]()
Tabii ki etipuf bacıma
Kime verecektin oyunu
Anam diyet en kolay yanı nevom ... takımı bıraktı diyorum takımı![]()