Lekeler, Çiller Limon+tuz karşımını sürdükten sonra cildim yandı yardımmm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ladyex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
8
0
86
Antalya
kızlar ben mahvoldum Çok tüy sorunum var göbeğimde karnımda hep vardı kuaförde ağdayla aldırdım eve gelince azalsın diye limon+tuz karışımını sürmek istedim bi kere daha yapmıştım te seferde %100 çıkıyosa %70 çıktı bu sefer tekrar sürdüm ama canım çookkkkk yandı yerimde duramadım ama dedim sabret bununla kökleri kurutucaksın çıkmıcak şu zıkımlar dedim dayandım zıplaya zıplaya sürdüm hafif bi yanık olur gibi oldu yaptıktan 15 dk sonra banyoya girdim çıktım bide üstüne hürrem hamamotu yağını sürdüm. uyudum uyandım bi baktım yanmışım yanık lekesi var göbek deliğimin üst kısmı full bide altında dün yaptım bunları hafif bi yanma var hala o leke orda kalacak diye çok korkuyorum bi yardım edin bana :18:

Hemen sabAh ve aksam elma ezip onu sur iyileşme dönemini elmayla tamamla. Izler kalmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kantaron yağı sabah-akşam. Daha sonra da contratubex kullan canım. Panik yapma daha çok yeni önlem alırsan leke kalmaz

Canım sen üzülme zor olsada geçiyor :) Senden daha tehlikeli birşey yapttım Lımon+Tuz+Sarımsak :)) bunu sivilcemin üzerine surdum bildiğin koca deri yanıp soyuldu acısıda ayrı 2 Ay düzenli bakarsan geçmeye başlıyor . Birde ne kadar katmana zarar verdiğin önemli :) Ben baya baya kat kat yakmıştım şimdi hafif pembemsılık var oradaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…