Limonlu yoğurt kürü

sa1525

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
636
23
98
Ankara
Herkese selam. Ben de kiloları ile
başı belada olan bir kadınım. 23 yaşındayım, boyum 1,59. Kilomsa 76.4. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum. İki gün önce diyet listeleri başlığında limonlu yoğurt kürünü buldum. Denemeye karar verdim. 2 hafta yapılıp 2 hafta ara verilmeliymiş diye okudum. Dün başladım ben de. her hafta sizinle sonucu paylaşmak istiyorum. 1 ocağa kadar devam edeceğim. Yani 2 hafta kür-2 hafta mola. Tabi bu arada yememe içmeme ve sporuma yine dikkat edeceğim. Bakalım ne kadar başarılı olacak. Benden desteklerinizi esirgemeyin olur mu kaydeşleyiimmm :KK31::KK22::KK74::KK73:

Başlangıç: 76.4 (21 eylül)
1. hafta: 74.6 (28 eylül)
2.hafta: 73.0 (5 Ekim)
3. hafta 71.5 (12 Ekim)

Son düzenleme:
Hadi bakalım canım inşallah hedefine ulaşırsın :) yaşımız ve boyumuz yakın. O nedenle seni iyi anlıyorum. O kürü uygulamıştım düzenli olmasa da. Gerçekten göbek için Faydalı. Sağlıklı ve fit olma yolunda başarılar. Amacın sağlıklı yaşamak ve dengeli beslenmek olursa çok daha iyi hissedeceksin. Destekçinim :)) :KK200:

Hadi bakalım canım inşallah hedefine ulaşırsın :) yaşımız ve boyumuz yakın. O nedenle seni iyi anlıyorum. O kürü uygulamıştım düzenli olmasa da. Gerçekten göbek için Faydalı. Sağlıklı ve fit olma yolunda başarılar. Amacın sağlıklı yaşamak ve dengeli beslenmek olursa çok daha iyi hissedeceksin. Destekçinim :)) :KK200:
Ay canım teşekkür ederim :) evet tabi ki önceliğim o ama ne kadar hızlı kilo verirsem motivasyonum o kadar artmış oluyor. Çok değil aylık 4-5 kilo versem yeterli benim için

Ay canım teşekkür ederim :) evet tabi ki önceliğim o ama ne kadar hızlı kilo verirsem motivasyonum o kadar artmış oluyor. Çok değil aylık 4-5 kilo versem yeterli benim için

Dikkat ettiğin müddetçe eminim vereceksin, son kilolara gelince işte o Zaman inanılmaz yavaşlıyor kilo verme süreci. 2.5 aydır son 3-5 kiloyu vermeye çalışıyorum. :KK70: O nedenle tadını çıkara çıkara ver kilolarını inşallah. Takipteyim :KK68:

Diyette 3. Günde bitti sayılır. Güzel bir kahvaltı , öğle yemeği niyetine kahve ve alaska Frigo artı 3 tane bayram çikolatası ve akşam yemeği olarak bol yeşillik salata 1 kepçe çorba ve 1 kaşık fasulye kavurması. Bugün 1 saat yürüyüş yaptım. 3 gündür en fazla 1.5 litre su içtim , hiç spor yapmadım (bugün hariç) ve hiç yeşil çay içmedim. Ilk hafta böyle gitsin bakalım. Ikinci hafta 2 fincan yeşil çay ve 3 litre suyu ekliyecegim. Bakalım çok fark edecek mi.

Ve bayramın ilk gününü kazasız belasız atlattım. Sabah erken saatlerde normal bir kahvaltı ile güne başladım. Sonra şu saate kadar toplamda 25 tane sarma 3 küçük dilim baklava, 2 tane salatalık ve 2 tane bayramlık çikolata yedim. Şimdide soda içiyorum. Özellikle son dakikalara kadar bekledim yazmamak için belki bi kaza olur diye ama olmadı. Bayramın ilk gününü bu şekilde atlatmış olmaktan dolayı çoook mutluyum :KK68::KK76:

Bayramın ikinci günü de ilk günü gibi kazasız bitti. Ama sabah tartıda 100 gram fazla görünce üzüldüm. Gerçi reglime 5 gün kalmış büyük ihtimalle vücudum su tutmaya başlamıştır. Yılmak yok :) limonlu yoğurt kürüm de iyi gidiyor, ben her gün tartılıyorum ama buraya haftada bir toplu yazacağım. Bugün ailemin yanından kendi evime gidiyorum, yolculuk var yani. Yolculukların en güzel yanı yol boyunca şuursuzca tüketilen abur cuburlar ve yol üstü lokantalarında yenen nefis yemeklerdi ama artık bunun da değişmesi gerekiyor :) hadi bakalım bana kolay gelsin :KK55::KK54:

Ve evet 1 haftayı geride bıraktık. Hemen günlük kilo değişimimi paylaşayım
21 Eylül Başlangı.: 76.4
22 Eylül...............: 76.0
23 Eylül...............:75.7
24 Eylül................: 75.4
25 Eylül................:75.1
26 Eylül................75.2
27 Eylül.................75.0
28 Eylül.................74.6

Evet bu sabah tartıda 74.6 kiloyu gördüm. Yani toplamda 1 haftada 1 kilo 800 gram vermişim. Şu bahsettiğim yoğurt kürünü hiç aksatmadan her gece yedim. Bu 1 hafta içinde sadece 1 kez 1 saatlik bi yürüyüş yaptım onun dışında spor hiç yok. Su olarak 1.5 litre içtim en fazla. Yeşil çay ya da herhangi bir bitki çayı hiç içmedim. Önümüzde ki 1 hafta boyunca spor ve su ile birlikte devam edeceğim bakalım fark olacak mı. Bu arada 2 gün sonra reglim geliyor. 1 kiloya kadar bir oynama olabilir ama olsun yine aynı şekilde devam edeceğim :21::21:

selam selam selam :) mutluyum musmutluyum çünkü kilo veriyorum :KK49::KK49::KK49:. Her sabah tartılıp not alıyorum ama sizlerle hafta başında paylaşacağım. Bu arada 2 gündür yoğurt kürümü yemiyorum. Bu hafta ara verdim, haftaya devam edeceğim. Yeşil çay içemesemde suyu baya arttırdım. Günde 3 litreye yakın içiyorum. Okulların açılması ile birlikte hayatım iyice düzene girdi iyi oldu bu, kahvaltı saatim öğle yemeği saatim hiç şaşmıyor :21:

Beklenen misafir, yani reglim geldi nihayet :/ tartıya 700 gram olarak yansıdı. Umarım 1 hafta sonra farkı bol bol görürüm. Benim normalin aksine regli dönemlerimde iştahım kapanır. Şu an karnım çok aç ama hiç bir şey yiyesim gelmiyor. Hiç bozmadan yaptığım en uzun diyet bu oldu şimdiye kadar. Yaklaşık 2 haftadır diyetteyim ama bir kere bile krize girerek abartılı yemek yemedim. Ay aman nazar değmesin :)

Merhaba sohbetim çok tatlı ara da uğramak isterim seni de beklerim sayfsms

İyi diyetler :) nasıl bir uygulama bu yani sen nasıl uyguluyorsun?

Selammmmsss, herkese güpgüzel bir hafta diliyorum. Malum bugün tartı günümdü. Sabah ilk işim tartıya koşmak oldu. Bu sabah tartıda 73.0 gördüm. Yani 2 haftada 3 kilo 4oo gram verdim. Ki bu 2 haftaya 1 kurban bayramı ve 1 regli dönemi sığdırdım. Reglim tam bitmiş değil zaten. Yeni bence mükemmelim :KK68::21: Aylık 5 kilo hedef koymuştum kendime, önümde 2 kilo 600 gram var. İnşallah onuda verip bu ayı sıkıntısız kapatıcam.
28 Eylül:74.6
29 Eylül:74.3
30 Eylül:74.2
1 Ekim:73.8
2 Ekim: 74.0
3 Ekim: 74.2
4 Ekim: 73.6
5 Ekim: 73.0

Son düzenleme:
İyi diyetler :) nasıl bir uygulama bu yani sen nasıl uyguluyorsun?
Geceleri yatmadan 3 ymk kaşığı yoğurda yarım limon sıkıyorum, 1 tatlı kaşığı pul biber katıp yiyorum. Onun dışında düzenli ve az yemeye çalışıyorum. Bu 2 haftada pide yedim, tost yedim, börek yedim mesela. Su ve yeşil çay içemedim. Ama bugün kesin kararlıyım, yeşil çay ve suyu da hayatıma ekleyeceğim. Sporda yapmadım hiç, sadece 1 kez 1 saat yürüyüş yaptım ama bugün sporada başlıyacağım

Geceleri yatmadan 3 ymk kaşığı yoğurda yarım limon sıkıyorum, 1 tatlı kaşığı pul biber katıp yiyorum. Onun dışında düzenli ve az yemeye çalışıyorum. Bu 2 haftada pide yedim, tost yedim, börek yedim mesela. Su ve yeşil çay içemedim. Ama bugün kesin kararlıyım, yeşil çay ve suyu da hayatıma ekleyeceğim. Sporda yapmadım hiç, sadece 1 kez 1 saat yürüyüş yaptım ama bugün sporada başlıyacağım
valla bravo ben de iki gün önce yedim ama dün unuttum bugun devma edicem

Günlük günlük günlük güzel günlük. Kış kendisini hafif hafif hissettirmeye başladı, hava kapalı ve yağmurlu. Diyet mi? diyet çok iyi gidiyor be günlük, 3. haftamdayım. Acaba böyle 3 hafta süren diyetim oldu mu hiç diye düşünüyorum. Meyvelerini dar olan kıyafetlerimin lap diye üstüme oturmasıyla almaya başladım. Yakında insanlar da sen kilo mu verdin canım yaaa demeye başlarlar :21::KK47: Artık küçücük şeyler yesem bile midem hemencecik doluveriyor. Ve canım öyle börek çörek istemiyor. Pazartesi gelse de kilo bildirimi yapsam artık diye sabırsızlanıyorum :KK58:

tatlımmm selam ben mavimi :KK15:

vermişsin epey kilo 70leri görmüşsün çok sevindim :KK49:

devamı gelecek eminim :KK200::nazar::nazar::nazar:

Canım merhaba,

Öncelikle konun hayırlı olsun, boyumuz çok yakın birbirimize ve ben de her gece yatmadan yarım saat önce yogurt kürü yapıyorum. Bugün 10. günüm sadece 1 gece unutmuşum:) tam 2 hafta olunca 1 hafta ara vereceğim.

Sağlıkla ideal kilona ulaşman dileğiyle...

Sadece yoğurtla 3 kilo vermek çok iyi bence, tebrik ederim, başarılar diliyorum. Biara bu yoğurt olayını bende denemeliyim kesinlikle:) kafama yattı :KK53:

Back
X