• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limonlu yoğurt kürü

Sadece yoğurtla 3 kilo vermek çok iyi bence, tebrik ederim, başarılar diliyorum. Biara bu yoğurt olayını bende denemeliyim kesinlikle:) kafama yattı :KK53:
Sadece yoğurt değil aslında, yememe dikkat ediyorum ama ek bir şey yapmıyorum, önceden lıkır lıkır su içerdim şimdi su içemiyorum keşke içebilsem :/ Yap yap zararsız bir şey sonuçta, zaten bütün gece bağırsaklarım gurul gurul oluyo yoğurt yiyince. Tüm gece çalışıyor yani vücudum

tatlımmm selam ben mavimi :KK15:

vermişsin epey kilo 70leri görmüşsün çok sevindim :KK49:

devamı gelecek eminim :KK200::nazar::nazar::nazar:
Ayyyyyyy selammmmmmm. Seni görmek ne güzeelll :) Evet canım ya 2 ileri 1 geri gidiyoruz bakalım. Ama iyiyim iyi şu ara süper gidiyorum. İnşallah 60larıda görücem :) Sen neler yapıyosunnn verdin mi kilocuklarını??

Ayyyyyyy selammmmmmm. Seni görmek ne güzeelll :) Evet canım ya 2 ileri 1 geri gidiyoruz bakalım. Ama iyiyim iyi şu ara süper gidiyorum. İnşallah 60larıda görücem :) Sen neler yapıyosunnn verdin mi kilocuklarını??

görürsün tatlımmm uzun da sürse görmelisin genceciksin çıpçıtırsın :KK49:

ben vermiştimo zamanlar zaten ama arada bir iki geliyor onları vereyim diyorum ve hiç göremediğim 55 i görsem fena olmaz diye de kolları sıvıyorum :KK76::KK14::KK14:

görürsün tatlımmm uzun da sürse görmelisin genceciksin çıpçıtırsın :KK49:

ben vermiştimo zamanlar zaten ama arada bir iki geliyor onları vereyim diyorum ve hiç göremediğim 55 i görsem fena olmaz diye de kolları sıvıyorum :KK76::KK14::KK14:
55 bile mükemmel bi rakam gibi geliyor bana şu anda :) Boyun kaçtı senin?

Günaydın günlükcüm. Bugün 1 yumurta, yarım domates 2 zeytin ve 1 dlm tam buğday ekmeği ile kahvaltı yaptım. Öğlen 1 dlm ekmek ve 1 kase tarhana çorbası içtim ve acaip doymuş durumdayım, midem çok çok çok küçülmüş belli ki. Ama bu sabah tartıda +200 gördüm azcık moralim bozuldu. Gerçi biliyorum su falan tutmuştur vücudum ama ne biliyim ya 10 günde 2 kilo vermek için şartladım kendimi. O yüzden bu artılar biraz kaygılandırıyor beni ama olsun bugün spora gidicem, inşallah orda bolca kalori yakıp yarın tartıda bol bol - görücem :)

Evettt yeni bir pazartesi, yeni bir kilo bildirimi ile karşı karşıyayız. Bu haftayı 71.5 ile kapattım. Pazar günü gündeydim biraz fazla abarttım ne yazık ki :110: 4. haftamın sonunda 70 i görmek istiyordum ama biraz zor gibi gözüküyor. Neyse olsun sonuçta 3 hafta öncesine göre 5 kilo daha hafif. Ayyy ben 5 kilo vermişim dimi abooo bak mutlu oldum şimdi :KK28::21::KK9::KK8:

Dün neler yediğimi yazıyımda okuyun ne kadar obur olduğumu, ben de utanıyım ! 3 dlm patatesli börek, 1 küçük haşhaşlı poaça, 10 tane sarma, 1 ymk kaşığı börülce, 1 ymk kaşığı rus salatası, 1 dlm muhallebi, 1 tane piko, 1 avuç karışık kuruyemiş. :KK17::KK57: Yok arkadaş bugün kendimi aç bırakacağım. Dün yediklerimi sindirsin vücudum işim ne. Sabah 10 tane badem yedim, öğlen 1 elma akşam da 1 tabak yoğurt yicem yeter bugünlük bu kadar !!!

Dün neler yediğimi yazıyımda okuyun ne kadar obur olduğumu, ben de utanıyım ! 3 dlm patatesli börek, 1 küçük haşhaşlı poaça, 10 tane sarma, 1 ymk kaşığı börülce, 1 ymk kaşığı rus salatası, 1 dlm muhallebi, 1 tane piko, 1 avuç karışık kuruyemiş. :KK17::KK57: Yok arkadaş bugün kendimi aç bırakacağım. Dün yediklerimi sindirsin vücudum işim ne. Sabah 10 tane badem yedim, öğlen 1 elma akşam da 1 tabak yoğurt yicem yeter bugünlük bu kadar !!!

çok kötü bir ceza bu tatlımm normal beslenmen daha iyi olacak bir günlük abartmaktan kilo almazsın hemen ama şu yaptığın şey kaloriyi tamamen kesmen vücudu alarm durumuna geçirecek ve sen ertesi günlerde ne yersen ye depo etmek isteyecek sonra az yediğim halde neden kilo veremiyorum der durursun:KK57:

ekstra hareket yürüyüş yaparak ceza ver vereceksen inan daha sağlıklı olur :KK15::KK15::KK15::KK200::KK200:

çok kötü bir ceza bu tatlımm normal beslenmen daha iyi olacak bir günlük abartmaktan kilo almazsın hemen ama şu yaptığın şey kaloriyi tamamen kesmen vücudu alarm durumuna geçirecek ve sen ertesi günlerde ne yersen ye depo etmek isteyecek sonra az yediğim halde neden kilo veremiyorum der durursun:KK57:

ekstra hareket yürüyüş yaparak ceza ver vereceksen inan daha sağlıklı olur :KK15::KK15::KK15::KK200::KK200:
Zaten spora gittim canım, sadece 1 günlük bir şey bu arada bi vücudu aç bırakıyorum zaten ben. Ayda 1 2 kez, oruç tutmak gibi, iyi oluyo benim için şişkinliğimi falan alıyor

Bu hafta kilo bildirimi yapmıyorum. Çünkü son 3 gün hiçte diyete yakışacak şeyler yapmadım :KK12: haftaya yapcam :63:

73 kilo ile bu haftaya başladım. Tabi bunda yarın gelecek olan reglimin etkisi vardır muhakkak o_O

Selam kızlar..
merak ettim bu yoğurt kürünü yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..işe yaradığını düşünüyor musunuz? bende başladım..2 gün önce..devam etmemi tavsiye eder misiniz? :KK66:

Back
X