Tüp Bebek Merkezleri Lina kadın sağlığı ve doğum merkezi(ankara)

size canı gönülden katılıyorum bende şükran hanımın hastasıyım dr dan öte anne gibi çok seviyorum kendisini ve bilgisinede son derece güveniyorum bende şimdi 32+6 hamileyim ilk bebeğim ama hiç doğum korkusu yok umarım sizinde hayırlısıyla bebğinize kavuşursunuz ilk doğumu nerede yapmıştınız??

arkadaşım inş. bebişine hayırlısı ile kavuşursun.bende 32 haftalık hamileyim bende de hiç korku yok çünkü içim çok rahat.doktoruma çok güveniyorum.zaten şükran hanımın yüzünü görünce rahatlıyorum. doğumumda da yanımda olması bana çok cesaret veriyor.

kızlar ikili testte falan ne kadar fark alıyorlar bir de hrsden başka bir yerde doğum yaptırmıyorlar mı? medicana da falan?

kızlar ikili testte falan ne kadar fark alıyorlar bir de hrsden başka bir yerde doğum yaptırmıyorlar mı? medicana da falan?

ikili teste ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum.Ama çok fazla değildi.ayrıntılı ultrasona falan da giriyordum kasada topluca ödediğim rakam 100-120 tl civarında oldu en fazla.Bunun içinde muayene ücreti olan 30 tl de dahildi.
Doğum için anlaşmalı başka hastaneleri de var.Medicana da var.Ama en iyisi HRS oldugundan orayı öneririm.Yeni doğan servisinin olması ve bu servisinin iyi olması ,anestezi uzmanının iyi olması tercih sebebin olmalı.
Sevgiler...

Gebelik muayenesi için 35 TL,ikili tarama 25 TL,üçlü tarama 25TL,ayrıntılı ultrason için 150TL ödüyorsun sağlık güvencen varsa.Medikana ile anlaşmaları var.Tercihe kalmış biraz siz hangisini isterseniz onda doğumunuzu yaptırıyorlar.

18 yaşında oğlum var. iki senedir tekrar çocuk sahibi olmak istiyorduk ama bir türlü doğru kişiyi bulamadık iki senedir bir sürü doktara gittm ve tedavi uygulandı. Geçen ay Şükran Hanıma gittim. 40 Yaşındayım ve şuan hamileyim. Size bütün kalbimle Teşekkür ediyorum.

Hilal..

kızlar burası nerede,doğum yapılıyormu burada.
ücreti nedir?

Lina Kadn Sal Merkezi-Kadn Doum-nfertilite

linkini gönderiyorum.
ivedik te
SGK ile anlaşmaları var
gebelik öncesi muayene 20 TL, gebelikte 35 TL. Tahlillerden de %30 fark alıyorlar. sema hanım iyi diye duydum ben de.
doğum yapılmıyor orda. anlaşmalı oldukları hastaneler varmış. sormadım onu henüz. vakit var daha ona...

bende 7 aylık evliyim ankarada iyi bir kadın doktoru arıyodum ...sağolun önerileriniz için haftaya randevu alıp gidicem inşallah dr şükran çakmak,a...
..ama ben şu yeni evlilerde 1 sene bekleyin lafına çok üzülüyorum zaten yaşım 32 hamile olup doğurana kadar 33 olurum ben yaa....:50:

Son düzenleme:
aşılama yaptırmak için ankarada iyi bir merkez ararken, lina kadın sağlığı merkezi ve dr şükran çakmak hakkındaki yorumları (birçoğu olumlu idi) okudum ve gitmeye karar verdim. merkezde çalışan diğer iki bayan doktoru tanımadığım için haklarında bir yorum yapmak istemem, ancak dr. şükran çakmak'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

maviservi ben de bu ay aşılama yaptırcaktım şükran hnma . sen niye önermiyorsun orayı? iki kere fln yapılcak olması bana cazip gelmişti oysa.

lepiopsed, dr'u bekleme salonunun kalabalık olması, bekleme süresinin uzaması, sistemsizlik vs. türü şeyleri tek tek saymak istemiyorum ama dr'un odasına girince tüm bunlara değdi diyebileceğim hiçbirşeye rastlamadım.. Sorduğum hemen hiçbir soruya net cevap alamadım hatta o kadar yoğun ve bu yoğunluğun sonucu olarak o kadar stresli ve aceleciydi ki sormak istediğim soruların bazılarını soramadım bile.. karşımda güler yüzlü hastasına destek olan bir dr beklerken dr’un irite edici sözlerinin muhatabı oldum.. görüşmek için gittiğimizde bizlere başarı oranlarını söylüyorlar bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum çünkü ne sonucu söylemem için aramamı istediler nede kendileri aradılar.. sanıyorum ki ödemeyi yaptıktan sonra benimle bir işleri kalmamıştı.. sonuçta tüm drlar maddi bir kazanç için yapıyorlar işlerini fakat doktorların tüccar, hastaların müşteriye dönüşmesi üzüyor insanı.. güvenebileceğin, tedavi sürecini en az olumsuz etki ile atlatmanı sağlayacak bir dr'la karşılaşmak çok önemli. yoksa nerde olursa olsun Rabbim "ol" diyecekse zaten olur..
hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

aşılama yaptırmak için ankarada iyi bir merkez ararken, lina kadın sağlığı merkezi ve dr şükran çakmak hakkındaki yorumları (birçoğu olumlu idi) okudum ve gitmeye karar verdim. merkezde çalışan diğer iki bayan doktoru tanımadığım için haklarında bir yorum yapmak istemem, ancak dr. şükran çakmak'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

lepiopsed, dr'u bekleme salonunun kalabalık olması, bekleme süresinin uzaması, sistemsizlik vs. türü şeyleri tek tek saymak istemiyorum ama dr'un odasına girince tüm bunlara değdi diyebileceğim hiçbirşeye rastlamadım.. Sorduğum hemen hiçbir soruya net cevap alamadım hatta o kadar yoğun ve bu yoğunluğun sonucu olarak o kadar stresli ve aceleciydi ki sormak istediğim soruların bazılarını soramadım bile.. karşımda güler yüzlü hastasına destek olan bir dr beklerken dr’un irite edici sözlerinin muhatabı oldum.. görüşmek için gittiğimizde bizlere başarı oranlarını söylüyorlar bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum çünkü ne sonucu söylemem için aramamı istediler nede kendileri aradılar.. sanıyorum ki ödemeyi yaptıktan sonra benimle bir işleri kalmamıştı.. sonuçta tüm drlar maddi bir kazanç için yapıyorlar işlerini fakat doktorların tüccar, hastaların müşteriye dönüşmesi üzüyor insanı.. güvenebileceğin, tedavi sürecini en az olumsuz etki ile atlatmanı sağlayacak bir dr'la karşılaşmak çok önemli. yoksa nerde olursa olsun Rabbim "ol" diyecekse zaten olur..
hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
ALLAH ALLAH bende şaşırdım şimdi yaaa..Bende buraya gitmek istiyordum..Burada tüp bebek bölümüde var değilmi?

ALLAH ALLAH bende şaşırdım şimdi yaaa..Bende buraya gitmek istiyordum..Burada tüp bebek bölümüde var değilmi?

Ben de çok şaşırdım.Ben ben Linaya düzenli giden Ekim 2010 da Şükran hocamın yakın takibi ve titizliği neticesinde bebeğine sağlıkla kavuşan biriyim.
Kan sonuçlarımı öğrenmek için aramayı unuttuğum zaman bile Şükran Hocam bizzat arayıp sonuçları söylemiştir.(Böyle bir zorunlulugu olmadı halde )
Kendimi özel hissettirmişti.Burada benim gibi olumlu görüşlerini paylaşan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla onlar da benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar.ve anlıyorumki hepimize aynı şekilde yaklaşmış.Aynı olumlu şeyleri hissettirmiş.
İlginçtir ki olumsuz yazanlar da bizlerin yazdığından tamamen zıt ve bambaşka şeyler yazan arkadaşlar
Tamamen elektrik meselesi sanırım.
Ben de Linadan önce kankamın tavsiyesi üzerine onun doktoruna gitmiştim ve o doktor ve hastanesi burada çok övülen bir yer.Kesinlikle ne yazılanlara ne de kankamın memnuniyetine katılabiliyorum.Bence ticarethaneye dönüşmüş biryerdi.
Ben Linada aile ortamını buldum.En sıkıntılı hassas oldugum dönemi Linada Şükran Hocam sayesinde rahatlıkla güvenle geçirdim.Son dakikaya kadar yanımda oldugunu bildim sayesinde.İlgisini hiç esirgemedi sağolsun.Maddi manevi sömürülmedim Kendisi ve Lina yüzünden hayal kırıklığı da dahil hiçbir sorun yaşamadım.
Ufak tefek aksilikler aksaklıklar heryerde herşeyde olabiliyor.
Bilgiye tecrübeye insanlığa yani Şükran Hocama kendini teslim etmek gerekiyor.Bence önemli olan da bu nitelikler.
Ben bunu yaşadım yaşadıklarımıda burada paylaşmayı şiddi bir sorumluluk olarak görüyorum.
Ben tavsiye ediyorum.Tüp bebek bölümü de var diye biliyorum.
Olumsuz yazılardan etkilenmek yerine gidip bir tanışın sonra karar verin diyorum
Allah size de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

merhabalar bende yaklaşık bir hafta önce şükran hoca beraberliğinde genel anestezi ile doğum yapan biriyim. gerçekten ama gerçekten herkese tavsiye ederim ben ki çok evhamlı herşeyi didikleyen birisi olarak şükran hoca ve lina kurumundan çok memnun kaldım tabiki aksaklıklar oluyor beklediğimde oldu ama hamileliğimde sorun yaşayıp şükran hocaya koştuğumda diğer hastaları beklettiğimde oldu bu karşılıklı anlayışla olcak bişey bende farklı özel hastanelere gittim gerçekten ticarethane gibi ama burası öle değil bi kere herşey sana sorularak yapılıyor ve son derece uygun muayene ücretleri. benim gibi doktor arayan arkadaşlara tavsiye olsun diye yazıyorum çünkü anlayabiliyorum çünkü ben çok aradım araştırdım umarım yardımcı olurum allah herkesin yardımcısı olsun :)

Ben yaklaşık 7-8 aydır şükran hanımı tanıyorum bundan öncesinde de kankim gidiyordu doğumunu orada yaptı ve çok memnundu onun tavsiyesi üzerine bende gittim.şu anda 23. Haftamdayım ve abartısız söylüyorum ben nerdeyse lise çağlarımdan beri hastanelerde gezdim kistler yüzünden.belkide aranızda benim kadar çok doktora giden ve tanıyan olmamıştır. Ama şükran hocanın karşında rahat olduğum kadar hiçbir doktorun karşısında rahat olmadım.şükran hocayı görür görmez bütün heycanım yada korkum yada herneyse herşeyi unutuyorum. Benim psikolojimi okadar iyi biliyorki ona göre davranıyor herzaman ve güleryüzlülüğü hastasını kendine bağladığı en önemli unsur bence.bunun yanında doktorluk bildiğiniz gibi çok zor bir meslek belkide bunun kadar zor başka bir meslek yok.tabiki aksaklıklar olucak çok hastası var çünkü doğal olarak bazen sarkıyo randavular ama bazende erken bile aldığı oluyo herzaman özür dilemesinide bilen bir doktor.birde arkadaşlar şunu söylücem sizlere sonuçta doktorlarda insan yani heleki bayan doktorların işleri daha zor onlarında çocukları var eşleri var onlara karşı sorumlulukları var bizler gibi tabiki ailevi sorunlarda yaşadıkları oluyor insan psikolojisi olarak kötü bir gün geçirmiş olabilirler tabiki buda yüzlerine yansıyor ister istemez.haftanın çoğu günleri geceden beri uyumadıkları oluyo e bu durumda biz hastalar olarakta biraz anlayışlı olmamız gerekiyo bence herzaman güler yüz hoş sohbet beklemeyin lütfen!ben çok özel hastane çok doktor tanıdım çoğuna çok fazla ücret ödemenize rağmen yüzünüze bile bakmadan sizi muayene ettikleri oluyor.bugün randavum vardı şükran hocam biraz yorgundu ve bu yüzüne yansımıştı tabiki ben mesela hemen anladım ama yinede buna rağmen yansıtmamak için elinden geleni yapıyordu bunları sizlere söylemek istedim arkadaşlar yani bizlerde hasta olarak doktorlara anlayışlı olalım lütfen. Ve şükran hocayı şiddetleeeeeeeeee tavsiye ediyorum.

Ben yaklaşık 7-8 aydır şükran hanımı tanıyorum bundan öncesinde de kankim gidiyordu doğumunu orada yaptı ve çok memnundu onun tavsiyesi üzerine bende gittim.şu anda 23. Haftamdayım ve abartısız söylüyorum ben nerdeyse lise çağlarımdan beri hastanelerde gezdim kistler yüzünden.belkide aranızda benim kadar çok doktora giden ve tanıyan olmamıştır. Ama şükran hocanın karşında rahat olduğum kadar hiçbir doktorun karşısında rahat olmadım.şükran hocayı görür görmez bütün heycanım yada korkum yada herneyse herşeyi unutuyorum. Benim psikolojimi okadar iyi biliyorki ona göre davranıyor herzaman ve güleryüzlülüğü hastasını kendine bağladığı en önemli unsur bence.bunun yanında doktorluk bildiğiniz gibi çok zor bir meslek belkide bunun kadar zor başka bir meslek yok.tabiki aksaklıklar olucak çok hastası var çünkü doğal olarak bazen sarkıyo randavular ama bazende erken bile aldığı oluyo herzaman özür dilemesinide bilen bir doktor.birde arkadaşlar şunu söylücem sizlere sonuçta doktorlarda insan yani heleki bayan doktorların işleri daha zor onlarında çocukları var eşleri var onlara karşı sorumlulukları var bizler gibi tabiki ailevi sorunlarda yaşadıkları oluyor insan psikolojisi olarak kötü bir gün geçirmiş olabilirler tabiki buda yüzlerine yansıyor ister istemez.haftanın çoğu günleri geceden beri uyumadıkları oluyo e bu durumda biz hastalar olarakta biraz anlayışlı olmamız gerekiyo bence herzaman güler yüz hoş sohbet beklemeyin lütfen!ben çok özel hastane çok doktor tanıdım çoğuna çok fazla ücret ödemenize rağmen yüzünüze bile bakmadan sizi muayene ettikleri oluyor.bugün randavum vardı şükran hocam biraz yorgundu ve bu yüzüne yansımıştı tabiki ben mesela hemen anladım ama yinede buna rağmen yansıtmamak için elinden geleni yapıyordu bunları sizlere söylemek istedim arkadaşlar yani bizlerde hasta olarak doktorlara anlayışlı olalım lütfen. Ve şükran hocayı şiddetleeeeeeeeee tavsiye ediyorum.

merhaba arkadaşlar... ben de şükran hanımın hastasıyım. 15 haziran'da HRS'de doğum yaptım. doğumun kendi içinde barındırdığı zorluğu bir tarafa bırakırsak, doğum ekibinden ve hastaneden çok memnun kaldım. ben lina'ya hamileliğimin son ayında gittim sadece. onun öncesinde üç doktor, iki hastane değiştirdim. normal doğum istediğim için aslında biraz şüphe vardı içimde Lina'ya başlarken ama şükran hanım normal doğumu sonuna kadar destekliyormuş onu gördüm. ayrıca doğum için hastaneye gittikten kısa bir süre sonra kendisi geldi ve o saatten sonra tüm muayenelerimi kendi yaptığı gibi, doğumu da birebir kendisi yaptırdı. HRS'nin kendi doğum ekibi ve anestezisti de çok iyi ve tecrübelilerdi. hastanenin fiziksel koşulları zaten iyi... sonuç olarak memnun kaldım çok şükür ve bu memnuniyetimi paylaşmak istedim. doğum yapacak olan tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

sevgili sacrecoeur öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla büyüt:)ben 7aylık hamileyim ankaraya tayinimiz çıktı şükran hanıma gitmek istiyorum..hrs de normal doğum nekadar?yani herşey dahil nekadar ödediniz?bana ayrıntılı cevap verirsen çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

sevgili sacrecoeur öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıcakla büyüt:)ben 7aylık hamileyim ankaraya tayinimiz çıktı şükran hanıma gitmek istiyorum..hrs de normal doğum nekadar?yani herşey dahil nekadar ödediniz?bana ayrıntılı cevap verirsen çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

Canım bende linada şükran hanıma gidiyorum,doğum fiyatlarını tam net konuşmadık ama sanırım herşey dahil 2500-3000 arası.Buna refakatçi,bebeğin ilk kontrolleri vs de dahil,ama gece kalmazsan sanırım 300-500 daha düşüyormuş.

Bende çarşamba gününe randevu aldım ilk defa gidicem ve sanırım onda doğum yapıcam bakalım artık..

02.07.2011 tarihinde hrs'de Şükran Hanım'ın desteğiyle, normal doğumla dünya tatlısı bir bebek sahibi oldum.Şükran Hanım bizim için bir doktor gibi değildi.Lina Kadın Sağlığı merkezindeki ilk kontrolümden yavrumuzu kucakladığımız güne kadar desteğini hep yanımızda hissettik.Yeri geldi kapris yaptım,yeri geldi soru yağmuruna tuttum ama o hem kaygılarımı gidermesini bildi,hem de sabırla özveriyle bize destek oldu.Onunla tanıştığımız ve yavrumuzu onunla kucakladığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz.Bizim için doktordan öte olan,her sıkıntımızda bizden desteğini esirgemeyen Şükran Hanım'a sonsuz teşekkürler...

Back
X