ALLAH ALLAH bende şaşırdım şimdi yaaa..Bende buraya gitmek istiyordum..Burada tüp bebek bölümüde var değilmi?
Ben de çok şaşırdım.Ben ben Linaya düzenli giden Ekim 2010 da Şükran hocamın yakın takibi ve titizliği neticesinde bebeğine sağlıkla kavuşan biriyim.
Kan sonuçlarımı öğrenmek için aramayı unuttuğum zaman bile Şükran Hocam bizzat arayıp sonuçları söylemiştir.(Böyle bir zorunlulugu olmadı halde )
Kendimi özel hissettirmişti.Burada benim gibi olumlu görüşlerini paylaşan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla onlar da benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlar.ve anlıyorumki hepimize aynı şekilde yaklaşmış.Aynı olumlu şeyleri hissettirmiş.
İlginçtir ki olumsuz yazanlar da bizlerin yazdığından tamamen zıt ve bambaşka şeyler yazan arkadaşlar
Tamamen elektrik meselesi sanırım.
Ben de Linadan önce kankamın tavsiyesi üzerine onun doktoruna gitmiştim ve o doktor ve hastanesi burada çok övülen bir yer.Kesinlikle ne yazılanlara ne de kankamın memnuniyetine katılabiliyorum.Bence ticarethaneye dönüşmüş biryerdi.
Ben Linada aile ortamını buldum.En sıkıntılı hassas oldugum dönemi Linada Şükran Hocam sayesinde rahatlıkla güvenle geçirdim.Son dakikaya kadar yanımda oldugunu bildim sayesinde.İlgisini hiç esirgemedi sağolsun.Maddi manevi sömürülmedim Kendisi ve Lina yüzünden hayal kırıklığı da dahil hiçbir sorun yaşamadım.
Ufak tefek aksilikler aksaklıklar heryerde herşeyde olabiliyor.
Bilgiye tecrübeye insanlığa yani Şükran Hocama kendini teslim etmek gerekiyor.Bence önemli olan da bu nitelikler.
Ben bunu yaşadım yaşadıklarımıda burada paylaşmayı şiddi bir sorumluluk olarak görüyorum.
Ben tavsiye ediyorum.Tüp bebek bölümü de var diye biliyorum.
Olumsuz yazılardan etkilenmek yerine gidip bir tanışın sonra karar verin diyorum
Allah size de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.