Tüp Bebek Merkezleri Lina kadın sağlığı ve doğum merkezi(ankara)

Arkadaşlar Şükran Hanım sayesinde bende bu hafta güzel bir haber aldım, yaklaşık 5 haftalık gebeyim. 2 yıldır bebek istiyorduk, ilk ayda uyguladığı tedavinin sonucu pozitif oldu, bundan sonraki takiplerimin ve doğumumun Allah nasip ederse Şükran hanımın gözetiminde olmasını istiyorum. Ona çok güveniyorum:49:. Allah tüm isteyenlere sağlıklı sıhhatli çocuklarını kucağına almalarını nasip etsin inşallah.

bende sema yıldırıma gidiyorum hakaten çok muhteşem ilgileri var bebeğim olursa onun kontrolü altına ve ona yaptırıcam doğumu:21::21::21:

Linaya giden arkadaşlar doğumu hangi hastanede ne kadara yaptınız yazarmısınız?

Bugün tam bir sene oldu
Sabah Saat 8:10 da Şükran Hocamın elindeydi minik güzel oğlum.
Bir haftadır geçen sene yaşadıklarımı hatırlıyorum.Son hafta çok sıkıntılıydı.Şükran Hocamın sayesinde sıkıntıları kolayca atlayıp bebeğime kavuşvuştum
ŞÜKRAN ÇAKMAK HOCAM SİZİ SEVİYORUM ve buradan tekrar tekrar SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
bebeğinize huzur içinde güvenli ellerle kavuşmak istiyorsanız Lİna ve Şüran Çakmak diyorum...

Bugün tam bir sene oldu
Sabah Saat 8:10 da Şükran Hocamın elindeydi minik güzel oğlum.
Bir haftadır geçen sene yaşadıklarımı hatırlıyorum.Son hafta çok sıkıntılıydı.Şükran Hocamın sayesinde sıkıntıları kolayca atlayıp bebeğime kavuşvuştum
ŞÜKRAN ÇAKMAK HOCAM SİZİ SEVİYORUM ve buradan tekrar tekrar SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
bebeğinize huzur içinde güvenli ellerle kavuşmak istiyorsanız Lİna ve Şüran Çakmak diyorum...

Gözün aydın canım doğumu nerde yaptın?Ücreti fln yazarmıısın?

kzılar yazıları okudum ve bende heveslendımmm..

bu hafta ıcı rahım fılmı cekılmem lazım burada cekınen arkadaslar varmı? varsa emeklı sandıgına ne kadar fark oduyoruz..

yazarsanız cok makbule gecıcekkk

Ben de yakın bir zamanda bu merkeze gitmeyi düşünüyorum çok methini duydum hastanenin.

ben de gebelik öncesi muayene için geçtiğimiz hafta Dr. Şükran hanıma gittim.çok memnun kaldım:)tavsiye ederim.test sonuçlarını telefondan öğreniyorsunuz.tekrar yol derdiniz falan olmuyor:)

Arkadaşlar Şükran Hanımı çok övmüşsünüz, ben de gitmeyi düşündüm yazdıklarınızı okuyunca fakat aklıma takılan bir konu oldu, yardımcı olursanız sevinirim.Normal doğumun zamanı belli olmuyor malum, Şükran Hanım günün her saatinde Hrs'ye gelebiliyormu?Geliyorsa Lina'da bekleyen hastaların randevuları 2-3 saat sarkıyor olmalı, onların durumu ne oluyor?Çokta yakın sayılmaz birbirine, Lina kadın sağlığının yeri Yenimahalle'de, HRS hastanesi Kavaklıdere'de.Benim ilk doğumum olacak kısmetse, deneyimli arkadaşlar beni bu konusa aydınlatırsa mutlu olacağım.

arkadaşlar linada süheyla hanıma giden var mı? şükran hanım için randevu ayın 28 ine deyince bekleyemedim haman 18 ine süheyla hanıma aldım, bu arada iki test yaptım ikiside pozitif çıktı beklemiyodum süpriz oldu:44: pazartesiye kadar nesıl bekleyeceğim bilmiyorum, süheyla hanıma giidenler lütfen izlenimlerinizi paylaşırmısınız?

kızlar benimde adet düzensizliği (polikistik over) problemim var. bunun için bu merkezi yada burdaki doktorlardan birini önerebilir misiniz? ya da ankara da başka bir doktor?

tüp bebek için şükran hanıma gitmek istiyorum. . .ama kararsız kaldım. . bende bi sorun yok eşim de sperm azlığı var. . . inşaallah Hayırlı kararlar veririz.. :( inş bebeğimiz oluuurrrrr

bende az önce linadan geldim yaklaşık beş yıldır 2. çocuk istiyorum ve sema hanıma muayene oldum...çok tatlı bir bayan ama şükran hanımı da çok övmüşsünüz hangisi bebek tedavisinde daha tecrübeli acaba sema hanım mı şükran hanım mı?

bende güzin hocaya gidiyorum o da çok iyi biri sakin ve temkinli bu 2.ayım klomen tedavisi uyguuyor şimdilik pcokluyum
aslında linadaki özellikle girişteki bayanlar hastayı hiçde iyi karşılamıyor tersler ama ben onlara degil doktorlara gidiyorum onun dışında ücretler normal 33 tl muayene ücreti alnıyor tahlillerde o civar diyebilrim ortam temiz huzurlu şükran hanımı görüyorum heyecanlı biri benim doktorum güzin hanım gayet memunum.

bende güzin hocaya gidiyorum o da çok iyi biri sakin ve temkinli bu 2.ayım klomen tedavisi uyguuyor şimdilik pcokluyum
aslında linadaki özellikle girişteki bayanlar hastayı hiçde iyi karşılamıyor tersler ama ben onlara degil doktorlara gidiyorum onun dışında ücretler normal 33 tl muayene ücreti alnıyor tahlillerde o civar diyebilrim ortam temiz huzurlu şükran hanımı görüyorum heyecanlı biri benim doktorum güzin hanım gayet memunum.

girişteki bayanların karşılamasından bende memnun kalmadım sırada olduğum halde arkamda duran bir adam bişey sordu onun işlemini yapıyordu ki uyarmak zorunda kaldım randevu saatim gelmişti çünkü....üst kattaki hemşirelerdende iyi bir elektirik alamadım ama önemli olan doktorlar tabiki...:)

ben geçenlerde lina da süheyla hanıma gittim, muazzam ve çok ilgili bir doktor. inanın hiç bir ticari kaygısı yok, sırf para için şu testi yapın, bu testi yaptırın demiyor .hatta testinizi devlet hastanesinde yaptırın buraya getirin, her şeyi tek tek anlatıyor.
her hastasına en kısa muanede bile 20 dk ayırıyor. her şeyi tek tek anlatıyor, bilgi edinmenizi sağlıyor. ben böyle kadın doğumcu görmedim. ancak kesinlikle tam rendevu saatinde gidin.biraz sinirleniyor geç giderseniz. iyi bir doktor öneririm.

Back
X