lina kadınsaglıgı merkezi (ankara)-etlik lokman hekim ??

ankadilara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
159
34
318
Ankara
arkadaslar ben 5 haftalık hamileyim cok sukur insallah hersey yolunda gider, ilk iki muayenemi etlik lokman hekimden sabahat hanıma yaptırdım ama lokman hekim cok kalabalık doktor guleryuyzlu olmasına ragmen bir harala gurele kosturmaca var adeta, zaman zaman lina yı goruyorum bilgisi olan varmı yoksa lokman hekim hastanesi sabahat hanımla devam mı etsem acaba

öncelikle Allah hayırlı etsin hamileliğini.bende 27 haftalık hamileyim.lina hakkında çok güzel şeyler okudum.herkes çok memnun.bende oraya gitmeyi çok isterdim.bana göre fiyatı biraz yüksek geldi.lokman hekimin kalabalık olduğunu bende duydum.tercih yap dersen kessinlikle lina derim....sağlıkla al kucağına bebeğini.....

arkadaslar ben 5 haftalık hamileyim cok sukur insallah hersey yolunda gider, ilk iki muayenemi etlik lokman hekimden sabahat hanıma yaptırdım ama lokman hekim cok kalabalık doktor guleryuyzlu olmasına ragmen bir harala gurele kosturmaca var adeta, zaman zaman lina yı goruyorum bilgisi olan varmı yoksa lokman hekim hastanesi sabahat hanımla devam mı etsem acaba

Lina Kadin Sagligi Merkezi'nde Sukran Cakmak' in hastasiyim. Daha onceki diger doktor deneyimlerimden ve memnuniyetsizliklerimden sonra KK'daki olumlu yorumlar sayesinde bu merkeze gitmeye basladim. Cok memnunum. Muayene ucretleri oldukca makul: 35 TL. Bir de ekstra cikan tahlillerin %30'unu oduyorsunuz.
Sukran Hanim, cok ilgili ve olumlu birisi. Her telefon actiginizda ulasabiliyorsunuz. Bence bu cok onemli. Ben daha onceki doktoruma saatlerce ulasamiyordum.
Tek olumsuzluk, bu merkezde dogum yapilamamasi. Ozel hastanelerde dogum yaptiriyorlar. Tercihleri daha cok Medicana veya HRS. Ben buyuk bir olasilikla HRS'de dogum yapacagim. Normal dogum 2300TL. Epidural normal dogum veya sezaryen 2850. Kesenize uyarsa, bu hastaneler icin oldukca guzel fiyatlar. Kisacasi size Lina'yi tavsiye ederim.

cevapolar icin tesekkurler,
youngmom istenirse devlet hastanelerindede doktorunuz doguma giriyor diye bisey duymustum varmı acaba boyle birsey? birde bu dogum fiyatları normal ucretler mi eşim kamu personeli de acaba biraz indirim falan varmı diye merak ettim

cevapolar icin tesekkurler,
youngmom istenirse devlet hastanelerindede doktorunuz doguma giriyor diye bisey duymustum varmı acaba boyle birsey? birde bu dogum fiyatları normal ucretler mi eşim kamu personeli de acaba biraz indirim falan varmı diye merak ettim

Bildiğim kadarıyla, devlet hastanelerınde doğum yaptırmıyorlar. Bu ücretler, doktorun verdıgı ücretler. Paket fiyat. İçinde doktor ücreti de dahil. Yani başka bir ekstra para ödemiyorsun. Kamu personelıne indirim diye birşey duymadım; olacagını da zannetmıyorum. Siz bütün parayı doktorunuza ödüyorsunuz. O da hastaneyle anlaşmalı zaten; hastaneye ödüyor. Sadece, düzenli giden hastalarına biraz indirim yapıyor diye KK'da okumuştum. Bir de, HRS için zaten bu fiyatlar makul. Daha önce orada dogumun 4500'lere çıkacağını okumuştum. Bu fiyatlar Şükran Hanım'ın orayla anlaştığı fiyatlar.

merhaba arkadaşlar bende lina kadın sağlığına kontrollere gidiyorum kesinlikle çok güzel bir yer hasta karşılamadan tutunda kat hemşireleri doktorlar hepsi güler yüzlü neşeli insanlar tabiki herkesi memnun etmek kolay değil ama sorun çıkaran kişilere bile sabırla davranıp memnun etmeye çalışıyorlar oldukça yoğun tercih edilen bir merkez....:emir_bebek:

Ben de yoğun tavsiye üzerine Lina tıp merkezine gittim ama ilk ve son oldu ne çalışanlarda ilgi alaka, hizmet, güleryüz ne de doktorlarda ilgi vardı tabi eski hastaları hariç. İlk çocuğumuz olacak nasipse ve ilk defa görecektim ama 1 saat geç girdim odaya, Koskoca tıp merkezinde 1 tane ultrsaon vardı galiba oda başka bir odada oraya giderken sıramı 2 eski hastası kaptı. çıktığımda bebeğimi görmemdeki heyecandan değil aklımdaki tüm soruları unutmanın verdiği -ve tabi ilgisizlikten- bir ağlama hissi vardı.

Daha sonra çok araştırdım. Sizi bilmem ama ben bir seansa 250 lira vermeyi düşünmedim, eğer riskli bir durumum olmasza tabi, Ankara daki tüm hastaneleri araştırdım ve tabi gidenlere sordum. Şimdi Koru hastanesinde Yasemin Hanıma gidiyorum. Gaziden gelen bir doktor. Ayrıca Songül hanımda çok güleryüzlü. Her doktorun odasında ayrı bir ultrason var. Gider gitmez beklemeden odasına giriyorum. Çok ilgileniyor. Ayrıca muayeneye 32 tl ödüyorum. İstersem tahlillerimi çalıştığım kurumda yaptırıp getiriyorum. Çoğu Özel hastane bunu kabul etmiyor. Epidural normal doğum paket programı da (Doktorum-anestezi doktoru-1 gecelik oda) herşey içinde 2000tl dendi. Yenidoğan ünitesi de var ayrıca.

Arkadaşımla aynı gebeliğimiz. O Bayındır a gidiyor. Ama arkadaşıma her gün ne yemesi gerektiğini ne yememesi gerektiğini ben doktorumdan öğrendiklerimi anlatıyorum. Doktorunun cep telefonu bile yokmuş. İyi doktor çok önemli ama ilgilenmesi de o kadar önemli bence.

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

Back
X