Merhabalar hanımlar, çekişmeli boşanma davası sonucu kusursuz bulunup tazminat hakkı elde ettim,geçenlerde yazmıştım.Gerekceli karar da çıkmış, avukatıma vekalet ücreti,oğluma birikmiş nafaka,dava masraf ücretleri (yaklaşık 11 in) ödeyeceği yazıyor tazminat harici.Ve ben kahretsin diyorum.Evlilikte ex in yükünü öyle ustlenmisim bunu görev bilmisim ki şimdi bu meblağları gördükçe karnına ağrılar gidiyordur diye düşünüp üzülüyorum.Sonra bana yaptıklarını ve beni evlilikte mahrum bıraktıklarını getiriyorum aklıma silkiniyorum.Gel gitlerim normal mi yoksa ben mi anormalim.Bu adama niye acıyorum,yoksul bir çocukluk geçirmiş çocuklara olan hassasiyetimden mi acaba niye acıyorum en ağır şeyleri yazın kendime geleyim
Yok barışma olmaz orasi ayrı,hele ki boşanmak bu kadar zor ikenBen de barıştın sandım başlığı okuyunca. Seninle ilgisi yok. Nasip, kader, karma ne dersen de… sen olmasaydın o yine bu zararlara girerdi
Çok doğruYıllarca o kadar çok manipüle edilmişsiniz ki; bunlar hala onların izleri.
Tazminat hariç diyor11 bin icin mi üzüldünüz doğru mu anladim??
Aynen öyle,ben de bunları aklıma getiriyorum aslında tam olarak.Onun vereceği para yerine yine konur ama oğlumun aile içinde anneli babali büyüme hakkini yok etti,bu yerine konacak bir şey de degil para gibi..Bunu yazıp duvara asmaliyimAdama verdiğin değeri kendine ve çocuguns da vermeni öneririm . Bence kendinize daha çok üzülmelisin . Ne yaşattı bilmiyorum ama çocuğunun babayla büyüme hakkını elinden almış bu adam . Verdiği maddi değer bunu tazmin edemez . Senin hayal kırıklıklarını da . Böyle bakarsan üzülmekten vazgeçersin bence
Tazminat harici ödeyeceği 11 bin.Tazminsti da av demesine göre sonuns kadar itiraz ederse ve red gelirse ancak 3.5-4 yıl sonra ödeyecek,tabi faiziyle..Sadece 11 bin değil yani bahsettiğim11 bin icin mi üzüldünüz doğru mu anladim??
Evlenip onun iline gelmiştim bu ev benim deyip kovuyordu her tartışmada.Hakaret aşağılama aldatılma yok sayilma..master ben çok konum da vardiNeden ayrıldığınızı bilmiyorum. Ama boşanma davası olmasa size nafaka filan vermeye niyeti olacak mıydı?
Siz doğal süreci yaşamışsınız. Vicdan yapmanıza gerek yok.
Hmm bu kadar kötü muamele gördükten sonra hala vicdan yapıyorsan evet linci hak ediyorsunEvlenip onun iline gelmiştim bu ev benim deyip kovuyordu her tartışmada.Hakaret aşağılama aldatılma yok sayilma..master ben çok konum da vardi
Ohoooo bunlara karşılık 11 bin + tazminat az bile, ama tabii boşanma çok taze, bir de en berbat evliliklerin bile bitişinde kadınlar duygusal olarak daha çok yıpranıyor onun da etkisiyle şu an hissettikleriniz normal ama bu hisler uzun süre devam eder de suçluluk psikolojisine girerseniz lütfen psikolojik destek alın.Evlenip onun iline gelmiştim bu ev benim deyip kovuyordu her tartışmada.Hakaret aşağılama aldatılma yok sayilma..master ben çok konum da vardi
Evlenip onun iline gelmiştim bu ev benim deyip kovuyordu her tartışmada.Hakaret aşağılama aldatılma yok sayilma..master ben çok konum da vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?