Linç yemeye geldim, hazırım

Açından ölsen şu yaramaz herifin dolabında pasta yok diye üzülürsün. Aslında şundan kaynaklanıyor, bu adamı koca değil çocuğun olarak görmüşsün bilinç altında, insan kendi aç yatar çocuğuna kıyamaz senin durumun bu.

Şöyle yaşadıklarınıza bir daha bakın, hatırlamaya ihtiyacınız var belli ki; 11 bin mi eder, kaç eder?

Dahası boşanma sürecinde yasattiklari,oğlumun ileride iç dünyasında yaşayacaklarını vs de düşünce bunlar bedel olarak çok az bile oysaki evet.Bu gereksiz hisler geçmezse kesinlikle yardım alacağım.

Kurtulmuşsun, boşu boşuna üzülme vicdan yapma. Ne ekersen onu biçersin derler ya, eski kocanda kendi ektiğini biçiyor şimdi.
Aynen.Kadinlara maddi çıkarlar için yaklaştıkça maddiyatinda boğuluyor ayrıca

mastermısın sen.
neyine üzülüyon allasen.
Evet oyum.Ex buraya girdiğimi biliyordu nickimi keşfeder de buradan da kendine delil üretir diye nick degismistim.
Yere yatırıp üstünde tepinmem gereken bir adamin nesine aciyorum ara ara ben de anlamıyorum.Gecici olduğunu düşünüyorum ama çünkü düşündükçe geciyor

Acıma gerzekliği bende de vardı, hatta benimki üst leveldı. Bir kuruş vermeden hayatımı mahveden ex sığır barışmak isteyip acı çekiyor diye üzülüyordum. İntiharla falan tehdit ediyordu ehehe. Oysaki onun totosunun kıymetini en iyi ben biliyordum, asla yapamayacağını da, ama yine de vicdan yapıyordum. Ne salakmışım. Zamanla geçer bu hisleriniz. Zaferin tadını çıkarın.

Şunu da düşünün bence, bu adam sizi evden kovarken hakaret ederken aldatırken acımamış, size acımadığı gibi çocuğunuza da acımamış, siz niye acıyacaksınız ki
Yapılan her kötülüğün bedeli var, ama maddi ama manevi.

Eski eş de yaptıklarının cezasını çeksin, bırakın o düşünsün siz düşünmeyin, hayatınızı toparlamaya evladınızla yaralarınızı sarmaya bakın.

Sizin evlilik ve boşanma sürecinizi bildiğim için öyle eski kocaya üzülmeyi anlamıyorum ben.
Kesin dengem bozuldu,bu şahıs boşanma sürecinde onca yaptığı cirkeflikler için bile ekstra tazminat ödemeyi hak ediyor aslında.

Olabilir mantıklı.Bir de şu var,bu adamla hep vermeye alışmışım almak tuhaf geliyor

Şöyle yaşadıklarınıza bir daha bakın, hatırlamaya ihtiyacınız var belli ki; 11 bin mi eder, kaç eder?
Evet unutuyorum, bunları kaç kez tekrar etmeliyim kendimw bilmiyorum,duvara notlar halinde yazıp asacağım,çok ciddiyim.

Haklısınız.Acima duygumu yön değiştirip onun gibi lüzumsuz kocaya değil oğluma kullanmam daha faydalı olacak.O yine akıllanmaz bulur para verecek birini ben oğlumla ikimizi düşünüp onu dusuncelerden def etmeliyim.Zaten tazminati şak diye de vermez itiraz edip beklettikce bekletecektir.

Siz bir aileydiniz. Birbirini seven düşünen koruyan kollayan . Herkes de bu hisler böyle güçlü olamıyor malesef belliki siz hala koruyucu modundasınız.

Ayrılık sonrası aşk sevgi buhar olup uçmuyor zamana bırakın . Zamanla daha da azalacak.

Eski konunuz çıktı hemen altta.. Bu bir işaret deyip, ekledim. Saatte şuan 06:06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…