linç yemeye hazırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de sizin bunları parayı vermeden önce düşünmeniz lazımdı. adamın maaşı, anası babası hiç bi işe yaramaz eğer ben ödemiyorum derse. koskoca adamı babasına şikayet edeceksiniz o da gelip ödeyecek mi? utanıyor olsa sizden borç adı altında para istemezdi zaten, şimdi mi babasından utanacak? kaldı ki ailesi bile adama sırt çevirmişti yani. bu şekilde karşılarına çıkan kim bilir kaçıncı kadın olacaksınız.

bir de madem durumunuz yok madem sizin için önemli bi para ne diye birinin kumar borcunu ödüyosunuz? ben kardeşim olsa ödemem ya çalışsın ödesin, kumar oynarken iyiydi derim. hastalık olsa mecburi hal olsa tamam da kumar ya bu. sokakta aç insan görsek 20 liraya yemek alıp yardım etmeyiz ama iki güzel söze 6600 tl'yi şak diye sayarız adamın eline.

Benim bir akrabam da böyle boşanmış kadın herkese güvenir hemen.. adamlar bunun sigarasını alsa İki yemek ismarlasa dünyanın en iyi insanı zanneder .. Hani yaşıda küçük değil 45 yaşında.. Neyse böyle böyle gitti birilerine 100 bin lirasını kaptırdı senelerce onun borcunu ödedi hala da ölüyor.. artık adamlar bunu neyle tehtid ettiyse gidip polise şikayetçi bile olmadı düşünün..!! kimsede olayın ayrıntılarını bilmiyor ..anlatmıyor çünkü kendisi .. O kadar paranın üstüne bir bardak su işte senelerce de tıpış tıpış bankaya ödedi ya ..!!

bence konu sahibi hepimiz kesin öder diyelim diye açtı konuyu.
Umarım öder, umarım diğer konusunda haklı çıkanlar bu konuda haksız çıkar, bunu konu sahibesinin iyiliği için isterim doğrusu ama kadınlar evlendikleri adamlardan düğünde takılan hakları olan hatta yasanın bile kadının hakkıdır dediği altınlarını bile geri alamıyor ki, eş ve eş ailesi baskıyla zorla elinden alıyor bir daha yerinde yeller esiyor, değil ki elin adamı, yine de inşaallah birkaç ay sonra bile olsa bu parayı kurtarır.

su cevabiniza istinadan yazacaklarimi yazip gidicem
1- yardimini istediginiz kadinlara sig diyemezsiniz siz !
2- o sig dediginiz kadinlar iki güzel kelime duyunca 6600 tl bir kumarbaza kaptirmiyor!
3- o sig dediginiz kadinlar kendileri icin cidden ama cidden önemli olan o parayi ailesine danismadan kimseye söz vermez!
4- egitimli kadinlar kubarbaza para vermez !
5- bencede aglayin ne kadar aglarsaniz bir daha ayni hataya düsme oraniniz sifirlanir.
6- adam kendi ailesine acimamis , rezil etmis cevresine kendini 400bin liralik borclarla size mi acicak ! bari gururunuz kalsin size onu da paraniz gibi hic etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…