• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linçlemeden lütfen:) önemli soru

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prla

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
241
-70
11
Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?

Hiç zor geçmedi. Aglayacagım fln sanıyordum ama çok güçlüydüm. Onun elleri titriyordu bembeyaz olmuş suratı. Nafakayı söyledim diye bana ters ters davrandı ben yazdıracaktım zaten dedi. Protokol ben hazırlamadım Ordan yazdılar dedi

Hiç zor geçmedi. Aglayacagım fln sanıyordum ama çok güçlüydüm. Onun elleri titriyordu bembeyaz olmuş suratı. Nafakayı söyledim diye bana ters ters davrandı ben yazdıracaktım zaten dedi. Protokol ben hazırlamadım Ordan yazdılar dedi
Beş de çok az maaşı ne kadar ki?

Herkese merhaba bugün duruşmam vardı 16sı. İmza attık nafaka da eklettirdim temsili 5 bin tl yazalım dedi.. ama cıkarken 1 ay sonra tekrar gelmeniz lazım yoksa boşanma gerçekleşmez dedi yani kimliklerimi değişteireniyorum bu 1 ay neden oluyor biliyormsnz ? Neden hemen boşanmış sayılmıyoruz?
Boşanmadan vazgeçebilirsiniz diye verilen bir süre var ve tebligatların elinize ulaşması için. Eğer bu süreyi beklemek istemiyorsanız dilekçe ile başvurup direk işlemleri yaptırabiliyorsunuz diye biliyorum.

Taraflardan birisi vazgeçerse diye o süre, beklemek istemiyorsanız beraber mahkeme kalemine giderek temyiz hakkımızdan feragat ediyoruz kararın kesinleşmesini istiyoruz diye dilekçe verirseniz aynı gün kesinleşir, gitmek istemiyorsanız dosyayı kontrol edip kararı tebliğ ettirin (genelde hemen çıkarmazlar) tebligatı aldığınız tarihten itibaren verdikleri süreyi saymaya başlayın süre dolduğunda kaleme gidip kesinleşme şerhi yazmalarını isteyin yazdıklarında karar kesinleşmiş olur, kesinleşmeden sonra nüfus müdürlüklerine bildirim yaparlar kimlik değiştirmeniz için.

Beş de çok az maaşı ne kadar ki?
+1 gerçekten çok az

Doğru söyle hiç imzalamazsam boşanmayız diye mi düşünüyorsun 😅😂😂😂
Bilerek almıyor ki adam buna vay be ne tok gözlü kadını kaçırdım deyip pişman olup geri dönsün, yoksa beş bin nafaka yazdırıp kimlik değişme derdine mi düşer insan, önemli soru diyor bir de hee çok önemli çocuğun rızkından bile önemli.

Taraflardan birisi vazgeçerse diye o süre, beklemek istemiyorsanız beraber mahkeme kalemine giderek temyiz hakkımızdan feragat ediyoruz kararın kesinleşmesini istiyoruz diye dilekçe verirseniz aynı gün kesinleşir, gitmek istemiyorsanız dosyayı kontrol edip kararı tebliğ ettirin (genelde hemen çıkarmazlar) tebligatı aldığınız tarihten itibaren verdikleri süreyi saymaya başlayın süre dolduğunda kaleme gidip kesinleşme şerhi yazmalarını isteyin yazdıklarında karar kesinleşmiş olur, kesinleşmeden sonra nüfus müdürlüklerine bildirim yaparlar kimlik değiştirmeniz için.
Of ne kadar uzun işler bunlar ya evlenmek daha kolay

Yani senin gibi hasta birine yol göstermek gibi olmasın da boşandınız boşanmış da sayıldınız o süre de taraflardan biri itiraz edebiliyor o durumda da yine boşanırsınız zaten burdan dönmez daha o iş hemen de kimlik değişmiyor karar gelince alıp değişeceksiniz

İtiraz edin nafakayı artırın. Bu müsveddelere de daha fazla değer vermeyin. Benimki de maaşı elden alıyordu nafaka vermemek için bordrosundaki kuş kadar tutarı göstermiş. Sanırsın Müslüman, sanırsın baba, sanırsın çocuklarını düşünüyor, hepsi lafta. Bunlarda din iman yok, varsa yoksa kendi özgürlükleri uçkurları. Boşverin madem eli ayağı da titriyordu, nafakayı da artırın zafer kazanmış gibi hissedin. Pislik herif de sizi kaybettiğine yansın önündeki hayatı boyunca.

Mükemmelsin bence bu forum sana çok iyi geldi.
İnanılmaz gelişme var. 😅🙈

Bak böyle davranınca daha iyi oluyormuş her şey değil mi?

Back
X