ben de sağlıklı beslendiğim ve spor yaptığım günlere geri dönme kararı aldım
ve yarından itibaren düzenli bir şekilde menülerimi ve yaptığım sporları yazmaya başlıyorum
şuan 59 kg civarındayım ama 4 aydır spor yapmadığım için sanki daha fazlaymışım gibi hissediyorum:84: üstümdeki ağırlığı atmam lazım bi an ewwel
hemen bi durum değerlendirmesi yapalım :)) öncelikle su konusuna dikkat etmem lazım ...çok fazla siyah çay içiyorum ve susamıyorum sanki
siyah çayı azaltıp bitki çayıyla idare etmeye çalışıcam ... bunun dışında hamur işi ve tatlı bi süre yememeyi düşünüyorum :97: öğlenleri 30 dklık bi süremiz var yemek için dışardan sölemeyi bırakıp evden sandviç tarzı şeyler götürmem lazım... aralarda yemek için hurma,kayısı,kabuklu fındık falan aldım onları minik paketler halinde yanımda taşıcam ... sabahları güzel bi kahvaltı, öğlen ewde hazırladım sandviçler ve akşamlarıda et-balık-tavuk, sebze ve baklagil dönüşümüne dikkat ederek beslenmeyi planlıyorum 

hemen bi durum değerlendirmesi yapalım :)) öncelikle su konusuna dikkat etmem lazım ...çok fazla siyah çay içiyorum ve susamıyorum sanki