Linguist'in Diyet Günlüğü

linguist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
4.193
3
158
40
Diğer
ben de sağlıklı beslendiğim ve spor yaptığım günlere geri dönme kararı aldım :8: ve yarından itibaren düzenli bir şekilde menülerimi ve yaptığım sporları yazmaya başlıyorum :32: şuan 59 kg civarındayım ama 4 aydır spor yapmadığım için sanki daha fazlaymışım gibi hissediyorum:84: üstümdeki ağırlığı atmam lazım bi an ewwel :34:

hemen bi durum değerlendirmesi yapalım :)) öncelikle su konusuna dikkat etmem lazım ...çok fazla siyah çay içiyorum ve susamıyorum sanki :47: siyah çayı azaltıp bitki çayıyla idare etmeye çalışıcam ... bunun dışında hamur işi ve tatlı bi süre yememeyi düşünüyorum :97: öğlenleri 30 dklık bi süremiz var yemek için dışardan sölemeyi bırakıp evden sandviç tarzı şeyler götürmem lazım... aralarda yemek için hurma,kayısı,kabuklu fındık falan aldım onları minik paketler halinde yanımda taşıcam ... sabahları güzel bi kahvaltı, öğlen ewde hazırladım sandviçler ve akşamlarıda et-balık-tavuk, sebze ve baklagil dönüşümüne dikkat ederek beslenmeyi planlıyorum :6:

ewettt ilk günüm şimdilik iyi gidiyo bakalım :emir_bebek: akşama günün raporunu veririm :12:

bugünün raporu :))

kahvaltı hazırlarken 1 hurma,1 bardak su

kah: kaşarlı omlet, 1 dilim beyaz peynir,domates,biber,2 dilim çavdar ekmeği,açık ve şekersiz çay

ara: elma ve yeşilçay

öğlen : dereotlu ve peynirli kabak yemeği(sandal sefası)

ara:1 kupa sütlü ve tarçınlı türk kahvesi, 2 hurma,5-6 kavrulmamış fındık ve az beyaz leblebi

akşam: sebzeli tavuk sote,2 kupa ayran,söğüş sebze 1 dilim çavdar ekmeği

şuan çay içiyoruz yanında bi parça peynir ve galeta olabilir:)

spor: 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
günlük selam :3: :1:

bugün napmışız bakalım :68:

sabah 1 bardak su 1 nektarin (kahvaltı hazırlamaya başlarken:)

kahvaltı: 2 kase yayla çorbası

ara: yarım nektarin, 3 kavrulmamış fındık

öğlen: köz sebze salatası,avuç içi kadar pide,ayran

ara: 1 parça peynir,1 salatalık

akşam:1 dolu tabak barbunya, yoğurtlu patlıcan salatası,1 büyük dilim tam buğday ekmeği, bi kaç parça turşu

ara: 2 fındık,1 hurma,1 erik

su: 2 lt olmuştur, aralarda açık ve şekersiz çay içtim

spor: 15 dk leslie, 25 dk start it up

kahvaltı: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates,salatalık,biber,beyaz peynir

ara: 4 kavrulmamış fındık, 1 kuru kayısı

öğlen: barbunya ,1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kutu ayran

ara: 1 nektarin

ara: tam buğday ekmeğine kaşarlı domatisli tost:)

aralarda şekersiz açık çay içtim...

okuldan geldim kurt gibi açtım bende tost yaptım ohh ii geldi walla öğle aramız yarım saat bende ewden hazırlayıp götürüyorum artık 3 gündür daha iyi oluyo umarım bıkmam bu şekilde dewam ederim .. akşamıda yedikten sonra yazarım artık :32:

akşam yemeğim: limon soslu ve baharatlı tavık sote,köz patlıcan salatası,2-3 yemek kaşığı barbunya,1 bardak ayran

Maşallah zuzum, eski tempoya dönüş yapmışsın yine. Ama yazmadığın günler dikkatimi çekmedi değil, sadece güzel geçen günleri mi yazıyorsun :23:

Bir an önce sana katılmam lazım :31:

Maşallah zuzum, eski tempoya dönüş yapmışsın yine. Ama yazmadığın günler dikkatimi çekmedi değil, sadece güzel geçen günleri mi yazıyorsun :23:

Bir an önce sana katılmam lazım :31:

maşallah senden de bişi kaçmıyo :1: o kısımlar kötü örnek teşkil etmemek için yazılmadı :9:

canım benim keşke katılsan arıyorum sohbetlerimizi :69:

dünün raporu geliyorr :1:

biraz geç kalktım ve 2 öğün oldu bende araları sık tuttum

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, çokca beyaz peynir:) , domates,salatalık,yeşil biber, 1,5 dilim çavdar ekmeği

ara: şekersiz sütlü türk kahvesi

ara: 1 armut

akşam: fırında balık(350-400 gr kadar), bol yeşil salata

ara: 1 dilim peynir,yarım dilim çavdar

ara: 1 kupa karanfilli yeşil çay, 1 şeftali

kahvaltı: kaşarlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, az beyaz peynir,domates,salatalık,yeşil biber ve bi tutam maydonoz

ara: 1 minik haşhaşlı çörek ve açık çay(arkadaş yapmış getirmiş aldım bende sırf ayıp olmasın diye )

öğlen: 1 tabak kabak yemeği, küçük kase yoğurt( ekmek yemedim artık)

ara: 1 elma,3 kavrulmamış fındık, 1 hurma

akşam: 1 kase mercimek çorba,1 tabak tavık sote,1 minik köz patlıcan ,söğüş domates,1 kupa ayran ve yarım dilim çavdar ekmeği

ara: 1 şeftali

su: 2 lt, ve okulda 3-4 kupa açık çay içtim.. yeşil çay yok bugün:(

spor: ramp it up

günlük bugün çok yoruldum :25:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı,domatesli tost,1 haşlanmış yumurta,bi kaç parça domates

ara:4 fındık,1 hurma

öğlen: ewden bişi hazırlayamadım arkadaşlar çorba söledi bende istedim:))) 1 kase çorba,avuç içi kadar pide ...yanımda ayran wardı bide onu içtim sora :)

ara: 3 kırmızı erik

akşam:dünden çorbam ve tavuk sote vardı yeşil salata ve cacık yaptım yiyom

su: 2 lt olmuştur,aralarda şekersiz ve açık çay içtim yine:))

spor umarım yapabilirim ayakta kaldım hep bakalım artık :31:

dün akşam bide 2 adetbeypazarı kurusu yedim bide sade maden suyu içtim içine limon sıkarak :)))

bugün sabah: 1 orta boy şeftali,1 bardak su

kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, domates,salatalık,1 dilim çavdar ekmeği

ara: 3 fındık,1 hurma

öğlen: 1 tabak kadar patlıcan yemeği ,1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek

ara: 3 fındık,1 kuru kayısı,1 lokmak ekmek ve ince 1 dilim kaşar (fırından yeni almıştır canım çekti ekmeği :)))

akşam: 1 kase çorba, 2 adet sandal sefası(kabak,tavuklu ve kaşarlı),1 kase bol dereotlu cacık,yarım dilim çavdar ekmeği

su:2,5 lt civarı

yürüyüş yaptık bugün 45 dk :))

bugün yediklerimi yaziim:

kahvaltı: dereotlu ve kaşarlı omlet(1 yumurtalı),2 dilim beyaz peynir, domates,yeşil biber, 2 dilim çavdar ekmeği

ara: 1 elma

öğlen: 2 sandal sefası, 3 yk patlıcan yemeği,1 ayran

ara: 1 dilim çavdar ekmeği,1 ince dilim peynir ve yeşil çay

ara: bey. kurusu ( sayısınız bilmiyom baya vardı :17: )

akşam: 2 küçük kase çorba..canım bişe istemedi aç diildim hala ....

su:2 lt oldu

sporumu da yaptım :))) dün ara vermem ii olmuş bugün rahat yaptım ramp it up ı::)))

günlük epey zaman olmuş yazmayalı sana durumlar vahim:ssz: bu defa daha kararlı ve disiplinli hareket etmem lazım çünkü 50 li kilolarda değilim artık 60 lara çıktık :4: umarım 2-3 aya toparlamış olurum :55:

bugün yediklerime gelecek olursak
kahvaltı : menemen,1 dilim köy ekmeği, 2 dilim beyaz 1 dilim kaşar peyniri, 2 zeytin

ara:1 şeftali

öğle: sıcakta yemek çekmedi canım bende hellim peynirli yeşillikli domatesli bi sandviç yaptım yanında az közlenmiş patlıcan da vardı bide ayran içtim

ara: 2 hurma 1 ceviz ve maden suyu

akşam: peynirli salata :) 1 dilim ekmek

spor yoktu yarın olacak inşallah 2 lt de su içtim :21:

eveeeeet bugünüde bitirdik sayılır:)) gelelim yaptıklarımıza:24:

sabah kahvaltı öncesi 1 hurma ve 1 bardak su

kahvaltı: biberli omlet,1 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı kendi yaptığım köz sebzeli ve domatesli kahvaltılık sos,domates,salatalık ve taze nane

ara: 2 kırmızı erik 1 hurma ve demleme yeşilçay

öğlen: imambayıldı(kızartmadan,fırında yapılmış),yoğurt,1 dilim ekmek

akşam:hellim peynirli salata

ara: 1 ısırık hindistan cevizli kurabiye 2 hurma

spor da yapıldı:32: 25 dk leslie ve ardından start it up toplamda 45 dk oluyo

yarın arkadaşlarla kahvaltı yapıcaz umarım 2 gündür yakaladığım ahenk bozulmaz:1:

slm günlük :) dünkü kahvaltıyı zararsız atlattık :21:

kahvaltıdan önce 2 hurma ve su

kah: yarım simit, bolca peynir çeşidi,domates,salatalık ve közlenmiş sebzeler, zeytin çay ve üstüne sade türk kahvesi

ara: 5 badem 2 kırımızı erik büyüklerden

ara: 3 hurma 2 ceviz ve çay

akşam: 2 biber dolması ve yoğurt

ara: ince bi dilim ekmek biraz zytinyağı ve peynir:)))

su 2 lt olmuştur

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

slm günlükkkk :3: hemen dünün raporunu vereyim :)

kah: 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ezine peyniri,domates,salatalık ve 1 dilim yulaflı ekmek

öğle: baharatlı tavuk, yeşil salata, taze naneli süzme yoğurt, 1 dilim fırında patates ve 1 tane biber

ara: 1 kırmızı erik,1 hurma

akşam: tahıll ekmeğine hellim peynirli domates ve marullu sandviç, 1 bardak ayran

ara: 2 ceviz, 2 hurma

su 2 lt olmuştur
spor: 20 dk leslie ve ardından start it up videsosu yapıldı :21:

bide yeşilçaya alışkanlık kazansam ii olucak:) hazır aklıma gelmişken hemen yapayım bari :7:

Back
X