Linguist'in Diyet Günlüğü

çamaşır,ütü yaptım :12: şimdide demleme yeşilçayımı içiyorum .. bu sıcakta ütü hiç çekilmiyoooo :ssz:

ewi toparladım sonra sporumuda yaptım 45 dk 'ramp it up' :32:
ara da 2 hurma 1 ceviz yedim

dışarda öğle yemeği olarak 2 lahmacun 1 büyük ayran ve yeşillik yedim :27:

akşama tavuklu yeşilllikli salata yapıcam yanında yoğurt ve humus olucak

slm günlük :3:
her şeye alışyım da geceleri aç uyumaya hala alışamadım :1: uykum gelmiyooo yemek düşünüyorum acaba normal miyim :27: bugün ufak bi kaçamak oldu 1 baklavanın yarısını yedim :37: okulda bi ark. getirmiş bende tadımlık yedim artık halbuki 3-4 hafta bu tür tatlı-hamurişi yemicektim dimii tüüüüüüüü bana :1: bakalım başka neler yemişim:)))

kah: biberli omlet,3 ymek kaşığı lor,domates-salatalık,1 dilim tam buğday ekmeği

ara:2 hurma,1 ceviz,şekersiz çay

ara: yarım baklava,şekersiz çay

öğlen: dışarda yedim güzel bi salata tabağı yaptım köz sebze,baklagil,yeşillik zeytin vs.... yanında da büyük boy ayran içtim

şimdilik böyle birazdan sporumu yaparım sonra bi yeşil çay içsem süper olur

merhaba günlüğün hayırlı olsun, açalı olmuş baya ama şimdi gördüm ben :1:

nasıl gidiyor bakalım? var mı kiloda değişim?

merhaba günlüğün hayırlı olsun, açalı olmuş baya ama şimdi gördüm ben :1:

nasıl gidiyor bakalım? var mı kiloda değişim?

tşk ederim canım hoş geldin :16: açalı baya oldu ewet yeni ewliydim o zamanlar ve keşke bırakmayıp dewam etseymişim:(( yakşalık 10 gündür aktifim.. sen diyince ilk mesajıma baktımda 59 olmuşum yazmışım:( şimdi ilk hedefim 59 :1: şuan 68 civarıyım sanırım çok sık tartılmıyorum ayda bi tartılcam bakalım ama spor yapınca hafiflediğini hissediyosun en azından ....

sende güzel kg vermişsin ne kadar sürede verdin?

tşk ederim canım hoş geldin :16: açalı baya oldu ewet yeni ewliydim o zamanlar ve keşke bırakmayıp dewam etseymişim:(( yakşalık 10 gündür aktifim.. sen diyince ilk mesajıma baktımda 59 olmuşum yazmışım:( şimdi ilk hedefim 59 :1: şuan 68 civarıyım sanırım çok sık tartılmıyorum ayda bi tartılcam bakalım ama spor yapınca hafiflediğini hissediyosun en azından ....

sende güzel kg vermişsin ne kadar sürede verdin?

9 ay oldu canım. günlüğümün başlığında 25 yazıyo ama şimdi 28 oldu toplamda verdiğim kilo.
hedefim 55 ama eski hızımda kilo vermek mümkün değil, vücut direniyo çünkü naparsam yapiyim.

9 ay oldu canım. günlüğümün başlığında 25 yazıyo ama şimdi 28 oldu toplamda verdiğim kilo.
hedefim 55 ama eski hızımda kilo vermek mümkün değil, vücut direniyo çünkü naparsam yapiyim.

maşallah canım süper kg vermişsin umarım kalanlarıda tez zamanda verirsin :nazar: :46:
direnmesi çok normal farklı sporlar falan denedin mi hiç ? belki direnci kırarsın

dün akşam 1 saat kadar yürüdüm spor yapmıştım ama eşim koşmak istedi bende ağır ağır yürüdüm :))

ara: 1 şeftali

ara: 2 adet eti formun mısır pirinç patlağı

bugün sınav yok ewdeyimm :21: kahvaltı hazırlıyorum kendime insan açlıktan uyuyamıyoda :1: ewi düzenlicem kahvaltıdan sonra yarın hem sınav war hemde arkadaşlarla takılcaz biraz işimiz bitince o yüzden bugün planlamam lazım yemek işini falan :)))

kahvaltım hazır:))) tam buğday ekmeğine pol beynirli damatesli tost, salatalık,2 zeytin,maydonoz yatağında haşlanmış yumurta :9: birazda baharat ve zeytinyağı gezdirdim :)))

offff hiç iş yapmak gelmiyo içimden:(( bi mutfağı düzenledim,ekmek için EYM ye malzeme koydum hazırlanıyooo birde çamaşır katladım yerleştirdim .......

öğlen için tavuktan köfte yapiim diyorum ama çok üşeniyorum bu günn pöfffff :31:

ara:1 elma

Son düzenleme:
öğle yemeğim: 4 adet(büyük) kendi yaptığım tavıkkk köftesi(1-2 damla yağla pişirdim),söğüş domates ve dereotlu pulbiberli süzme yoğurt :))

akşam yemeği: fırında karışık kızartma,yoğurtlu (zeytinyağlı yaptım,kabak, biber,patlıcan vardı:))) , bi kaç kaşık fasulye, dilim ekmek(tambuğday,yulaf,buğday kepeği ve beyaz undan yapılmış ayrıca içinde keten tohumu,ayçekirdeği,kabak çekirdeği,susamda vardı :39: )

slm günlük:3: bugün okuldaydım yeni geldim sayılır ewe....
spor yapmıycam sinemaya gidices akşam zaten bi günlük ara vermem gerekiyodu:)) gelelim bugünün raporuna:))

kah: 3 yemek kaşığı lor,haşlanmış yumurta,maydonoz,domates,salatalık,2 zeytin biraz zeytinyağı:)))

öğlen: tahıl ekmeğine ewde hazırladığım peynirli,yeşillikli sandviç,şekersiz çay

ara: sade türk kahvesi

ara:2 badem salatalık

dışarda olunca böle oldu

bugün hiç keyfim yokk sanırım premenstrual sendromu:((zaten garip rüyalar gördüm ananem rahatsızdı içim daraldı.... her regl öncesi nie böle geriliyorum ki... iştahımda açılır gözüm dönmüşçesine pöfffffffff

Back
X