Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Liplift (dudak kaldırma) için doktor tavsiye lütfen !
Arkadaşlar burun estetiğim sonrası burnumun ucu kalkınca zaten geniş olan dudak burun mesafesi iyice açıldı.
lütfen lütfen liplift işlemi yaptıran veya düşünenler iletişime geçsin ve doğru bir karar vermeme yardımcı olsun.
yarın için Cem Payaslı dan randevu aldım. Bir ön görüşme olacak. Bana liplift şart ama korkuyorum. Dudak çok kalkık duracak mı diye. Tecrübeli arkadaşlarla konuşmak istiyorum
Merhaba ben Leyla Arvas'a 3 ay önce lip lift ameliyatı yaptırdım. Hem dudağım kalktı hem de çok doğal oldu. Artık dolgu yaptırmama gerek kalmadı Leyla hanım çok ilgili her soruma içtenlikle yanıt verdi. İyi ki ameliyatımı kendisi yapmış. İzde kalmadı ben Leyla Arvas'tan çok memnunum zaten Türkiye'de en iyi lip lift operasyonu yapanların başında kendisi asla tereddüt etmeden gidebilirsiniz.