Liplift olucam bugün

lilayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
120
19
48
Merhaba arkadaşlar bugün liplift olcam ve çok gerginim. Burun estetiği sonrası açılan dudak burun mesafesi için. Umarım yine pişmanlık duyup ağlamam

Reactions: nug
Merhaba evet, pazartesi oldum. Aslında operasyon kolay geçiyor da sonrası zor. Ödem ve bantlar açıldıktan sonraki görüntü nasıl olacak merakı zor.

İnşallah güzel bi sonuç alırsınız bana da özelden önce sonrası resim atarsanız çok sevinirim hem çok hoşuma giden bi işlem olmuştur güzel yapıldığında dolgudan çok daha iyi sonuç veriyor

Merhaba doktor bilgisi ve ücretini de paylaşırmisiniz rica etsem. Bende düşünüyorum da

merhaba ben de fiyat doktor ve foto alabilir miyim mümkünse? çok geçmiş olsun

Merhaba bende 2 gun once oldum suan hala cok sis buz uygulamasi ve ilaclarla odemden kurtulmaya calisiyorum sonucu cok merak ediyorum sizin oncesi ve sonrasi resminizi gorebilir miyim

Merhaba arkadaşlar bugün liplift olcam ve çok gerginim. Burun estetiği sonrası açılan dudak burun mesafesi için. Umarım yine pişmanlık duyup ağlamam
Merhaba,
Ozelden ya da burdan doktorunuzu paylasabilir misiniz? Memnun kaldiniz mi? Foto rica edebilrimiyim. Kafaya koydum ben de yaptirmak istiyorum. Tskler

Merhaba bende 2 gun once oldum suan hala cok sis buz uygulamasi ve ilaclarla odemden kurtulmaya calisiyorum sonucu cok merak ediyorum sizin oncesi ve sonrasi resminizi gorebilir miyim
Merhaba,
Genel olarak memnun musunuz? Doktorunuz kim, oncesi sonrasi foto paylasir misiniz.

Tskler

Merhaba,
Ozelden ya da burdan doktorunuzu paylasabilir misiniz? Memnun kaldiniz mi? Foto rica edebilrimiyim. Kafaya koydum ben de yaptirmak istiyorum. Tskler
Merhaba arkadaşlar. Benim liplift üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Ve eski halimden daha iyi kesinlikle. Ama iz kalıyor ve o izi güneşten vs uzun süre korumak gerekiyor.
buna rağmen o izi kabul ederek yaşayacaksanız yaptırın. Ben izin varlığını biri sorunca hatırlıyorum. Benim cildimden belki ama baya belirgin bir iz var

Merhaba canım. İz tam olarak ne kısımda oluyor? Nasıl bir iz fotosunu atabilirmisin rica etsem

Merhaba canım. İz tam olarak ne kısımda oluyor? Nasıl bir iz fotosunu atabilirmisin rica etsem
Burun deliklerinin çevresi boyunca oluyor. Bu fotoğraf işlemden yaklaşık 6 ay sonra. Benim cildimde ekstra hassas o sebeple de iz belirgin olabilir.

Eklentiler

• FD7DD2BB-7AA6-4D6E-A172-D310929D6704.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba, hangi doktora olacaksiniz. Gelismeleri bizimle paylasir misiniz. Simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…