Merhaba ameliyat sonrası fotoğrafınızı görebilirmiyim acabaTabi atarım
merhaba bana da atabilir misiniz? ben de birkaç güne olacağımÖzelden atayım
Merhaba nasıl oldunuz ödem va gitt mi biraz da olsaMerhaba bende 2 gun once oldum suan hala cok sis buz uygulamasi ve ilaclarla odemden kurtulmaya calisiyorum sonucu cok merak ediyorum sizin oncesi ve sonrasi resminizi gorebilir miyim
Merhaba,Merhaba arkadaşlar bugün liplift olcam ve çok gerginim. Burun estetiği sonrası açılan dudak burun mesafesi için. Umarım yine pişmanlık duyup ağlamam
Merhaba,Merhaba bende 2 gun once oldum suan hala cok sis buz uygulamasi ve ilaclarla odemden kurtulmaya calisiyorum sonucu cok merak ediyorum sizin oncesi ve sonrasi resminizi gorebilir miyim
Merhaba arkadaşlar. Benim liplift üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Ve eski halimden daha iyi kesinlikle. Ama iz kalıyor ve o izi güneşten vs uzun süre korumak gerekiyor.Merhaba,
Ozelden ya da burdan doktorunuzu paylasabilir misiniz? Memnun kaldiniz mi? Foto rica edebilrimiyim. Kafaya koydum ben de yaptirmak istiyorum. Tskler
Merhaba canım. İz tam olarak ne kısımda oluyor? Nasıl bir iz fotosunu atabilirmisin rica etsemMerhaba arkadaşlar. Benim liplift üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Ve eski halimden daha iyi kesinlikle. Ama iz kalıyor ve o izi güneşten vs uzun süre korumak gerekiyor.
buna rağmen o izi kabul ederek yaşayacaksanız yaptırın. Ben izin varlığını biri sorunca hatırlıyorum. Benim cildimden belki ama baya belirgin bir iz var
Burun deliklerinin çevresi boyunca oluyor. Bu fotoğraf işlemden yaklaşık 6 ay sonra. Benim cildimde ekstra hassas o sebeple de iz belirgin olabilir.Merhaba canım. İz tam olarak ne kısımda oluyor? Nasıl bir iz fotosunu atabilirmisin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?