Bugun sabah oldum.suan goruntu super paxartesi ilk dikişler alinacakmis .1,hafta sonra ikinci dikisler .ilk 1 saat biraz sizi oldu ama agri ya fa baska bisii yok sukur sismede yok
Bugun sabah oldum.suan goruntu super paxartesi ilk dikişler alinacakmis .1,hafta sonra ikinci dikisler .ilk 1 saat biraz sizi oldu ama agri ya fa baska bisii yok sukur sismede yok
Merhaba arkadaşlar. Benim liplift üzerinden neredeyse 1 yıl geçti. Ve eski halimden daha iyi kesinlikle. Ama iz kalıyor ve o izi güneşten vs uzun süre korumak gerekiyor.
buna rağmen o izi kabul ederek yaşayacaksanız yaptırın. Ben izin varlığını biri sorunca hatırlıyorum. Benim cildimden belki ama baya belirgin bir iz var
Canım ben bu işlemi yaptırmadım. İz konusu için yazıyorum. İnsanlarmız kendini bilmez patavatsız. Hiç tanımadığım insanlar sanki tanıyormuş gibi sorarlar. Yüzünüzde ne var ...botoks mu....ayyy bu iz neden oldu vs...vs... Bunlar komleksli kişiler. Hatta devlet hastanesinde eşim rahatsızlanınca gitmiştik. Oradaki kadın dr yüzüme takmıştı kavga edecektim eşim sakinleştirdi. Bunlara aldırma. Kendileride yüzlerine bir şeyler yaptırsalar bir halta benzerler ama insanlarla uğraşıyorlar.
Makyaj ile kapanıyor iz ama ben gerçekten takmıyorum. Soranlara da söylüyorum direk. Kendinle ne uğraşıyorsun diyenler oluyor. Eski Halime göre yeni halimi daha çok beğeniyorum ve mutluyum.