Liplift olucam bugün

Merhaba, hangi doktora olacaksiniz. Gelismeleri bizimle paylasir misiniz. Simdiden tesekkurler
Bugun sabah oldum.suan goruntu super paxartesi ilk dikişler alinacakmis .1,hafta sonra ikinci dikisler .ilk 1 saat biraz sizi oldu ama agri ya fa baska bisii yok sukur sismede yok

Bugun sabah oldum.suan goruntu super paxartesi ilk dikişler alinacakmis .1,hafta sonra ikinci dikisler .ilk 1 saat biraz sizi oldu ama agri ya fa baska bisii yok sukur sismede yok
GEcmis olsun, hangi doktor ozelden yazarmisiniz cok tesekkurler

Canım ben bu işlemi yaptırmadım. İz konusu için yazıyorum. İnsanlarmız kendini bilmez patavatsız. Hiç tanımadığım insanlar sanki tanıyormuş gibi sorarlar. Yüzünüzde ne var ...botoks mu....ayyy bu iz neden oldu vs...vs... Bunlar komleksli kişiler. Hatta devlet hastanesinde eşim rahatsızlanınca gitmiştik. Oradaki kadın dr yüzüme takmıştı kavga edecektim eşim sakinleştirdi. Bunlara aldırma. Kendileride yüzlerine bir şeyler yaptırsalar bir halta benzerler ama insanlarla uğraşıyorlar.

Makyaj ile kapanıyor iz ama ben gerçekten takmıyorum. Soranlara da söylüyorum direk. Kendinle ne uğraşıyorsun diyenler oluyor. Eski Halime göre yeni halimi daha çok beğeniyorum ve mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…