Liplift sürecim tüm detayıyla (resimli)

Güzel olmuş,sağlıkla kullanın inşaallah..Ben yüz germe ile ilgileniyorum..annenizin işlemleri de güzel görünüyor..Bu derin plan yüz germe mi acaba?ameliyathane de mi yapılıyor?
Merhaba. Derinplan ne demek oluyor bilmiyorum baya baya gerdirildi genel anestezi altında 7 saatlik bir operasyon geçirdi doktorun anlaşmalı olduğu hastanenin ameliyathanesinde. Ama bazı işlemler tek başına olduğunda muayenehanede yapılabiliyormuş göz kapağı, kas germe veya liplift gibi küçük operasyonlar. Annem orta ve alt yüz germe de yaptırdığı ve hepsini birlikte yaptırdığı için haliyle uyutuldu ve uzun saatler sürdü

Kbb doktoru nasil yüz germe yapiyorki şaşırdim.Yüz germe estetik cerrahlarinin işi degilmi
Valla bilmiyorum muhtemelen yan dal olarak yapıyor kocaman ekibi var onun da eğitimini ve belgesini aldıysa alalede yapıyordur diye düşünüyorum zira kendisinin burun kulak emaliyatindan çok estetik işlemleri var

Bende Persembe gunu oldum Liplift,.1. Gun cok.sislik yokdu2.vun sabah biraz sisti.Ust dudagim hafif morardi .2.gun ortasinda 3saatlik ucus sonrasi baya baya sisdi.Bugun 3. Gun sislikler gerilemeye. basladi hafif yesillik var abarti bir seyyok..sanirim yarindan sonra bantlar cikicak sinrasi Allah kerim..Tekkotu tarafi burun altina vurulan okabus iynesiydi.Baya canim yandi ama 2. Ve 3. Iyneyihissetmedim sadece yakti ilac okadar.Sonrasi agrim hic olmadi..Antibiyotik verdi sabah aksam..2 gun sonra merhemlere basluycam..Bakalim nasil olcak

Valla bilmiyorum muhtemelen yan dal olarak yapıyor kocaman ekibi var onun da eğitimini ve belgesini aldıysa alalede yapıyordur diye düşünüyorum zira kendisinin burun kulak emaliyatindan çok estetik işlemleri
Sizin Lipliftde harika ol.us..KBB cilar bu isi daha iyi yapiyor zaten yan dal olarak..Hem burun hem kjlak hemde bogaz bolgelerini iyi tanidiklari icinbelkide.Onlarin estetik isleri sanki daha iyi

Merhaba son hali nasıl izleriniz ne durumda net bir fotoğraf var mı? Ben de yaptırmak istiyorum geçen yıl yaptırdım ancak iz kaldı çok mağdur oldum bu konuda, ikinci ameliyatımı olmayı düşünüyorum şu an

Simdi cektim.5.Gunum

Valla bilmiyorum muhtemelen yan dal olarak yapıyor kocaman ekibi var onun da eğitimini ve belgesini aldıysa alalede yapıyordur diye düşünüyorum zira kendisinin burun kulak emaliyatindan çok estetik işlemleri var
şuan ki dudak nasıl acaba ,bende yaptırmak istiyorum

Merhaba şimdi ki halin nasıl iz kaldı mı rica etsem fotoğraf gönderir misin özelden

`