• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lipo Magnet Deneyimim

Afedersiniz de acik acik tarihli bir sekilde paylasimlarimi yapiyorum siz daha neyi anlamiyorsunuz? Urunu 18'i Cuma gunu siparis verdim, 20'sin de Pazar gunu uye olup aldigima ve kullanacagima dair konu actim, 21'i Pazartesi gunu sabah urun elime gecti ve kullanmaya basladim. Sabah kullanmadan once guncel kilomu ve aksam uyumadan once tartildigim kilomu paylastim. Bu sabah da uyanir uyanmaz guncel kilomu paylastim. Hala neyi anlamiyorsunuz?! Durmadan yeni konu basligi acmak yerine veya yorum kismina fotograf atip kullanim surecimi karma karisik payladicagima temiz bir sekilde calisip yazimda DÜZENLE diyerek yeni fotograflarimi oraya atiyorum, siz kendinizi cok zeki saniyorsaniz yaniliyorsunuz hanimlar, her sey acik acikken bunu anlamiyorsaniz sizin alginizda sorun var demektir. Siz bana yorum yapmadan once son yorumlari degil de yazdigim tum yaziyi ve yazilan tum yorumlari dikkatlice okuyarak beni elestirseniz eger ne siz bana boyle sorular sorup beni yargilardiniz ne de boyle bir surecimde beni demotive ederdiniz! Sizlerin bu yaptigi ayip ya! Reklammis degilmis peki bundan size ne! Orada sikayet butonu var isteyen sikayet etsin arastirilip anlasilir! Babamin alin teriyle kazandigi parayi verip internetten aldim ben bu urunu! Alin veya almayin bana ne bunun parasi benim cebime girmiyor! Ama siz bana benim bu surecinde bu sekilde reklam yapiyor diyerek hakaret edip hevesimi kirip taciz etmeye devam ederseniz ben sizi sikayet edicem. Nerden bilebiliriz belki de siz rakip firmalarin bu urunu kotulemesi ve satisini durdurmak icin acilan fake hesaplarsinizdir...

Merhaba,
Sanırım site kurallarını okuma fırsatı bulamadınız. Bu tür ürünlerin adının bu sitede geçmesine asla izin vermiyoruz.

Back