- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
Slm
Yaklasik 4 hafta once karin,basen sirt vé ust kollardan yag aldirdim vé popo vé alt bacaga yag enjeksiyonu yapildi. Yillardir benim kompleximdi.Her ne kadar etrafimdakiler gerek olmadigini soyleselerde ben rahatsizdim.
Ameliyat Iyi gecti ,uyudum vé uyandim hersey bitmisti.
Ama ilk 4 gun felaket agrilarim oldu,agri kesiciler etki etmedi sanki.
Suan daha iyiyim ama hala siskinlikler var,alt bacaklarim cok sert.Arada sirt bolgemde agrilar oluyor. Ama oyle kolay bir operasyon degilmis.
Sonuc ise 4 lt kadar yag alinmis. Kollarim bana hala kalin geliyor.
Gobegim inanilmaz guzel olmus hala inanamiyorum. Nerdeyse 10 cmlik bir incelme oldu.Aklimda hep karin germe vardi ama gerek kalmadi.
Popom ise simdilik harika ama eriycek diye korkuyorum.Yan simitlermi??muhtesem hic eski halimi hatirlamiyorum bile.
Hala korse giyiyorum daha 3 hafta giyicem sanirim.
Simdilik bu kadar.opuyorum herkesin
Bu Arada tesekkurler arzum 77
Yaklasik 4 hafta once karin,basen sirt vé ust kollardan yag aldirdim vé popo vé alt bacaga yag enjeksiyonu yapildi. Yillardir benim kompleximdi.Her ne kadar etrafimdakiler gerek olmadigini soyleselerde ben rahatsizdim.
Ameliyat Iyi gecti ,uyudum vé uyandim hersey bitmisti.
Ama ilk 4 gun felaket agrilarim oldu,agri kesiciler etki etmedi sanki.
Suan daha iyiyim ama hala siskinlikler var,alt bacaklarim cok sert.Arada sirt bolgemde agrilar oluyor. Ama oyle kolay bir operasyon degilmis.
Sonuc ise 4 lt kadar yag alinmis. Kollarim bana hala kalin geliyor.
Gobegim inanilmaz guzel olmus hala inanamiyorum. Nerdeyse 10 cmlik bir incelme oldu.Aklimda hep karin germe vardi ama gerek kalmadi.
Popom ise simdilik harika ama eriycek diye korkuyorum.Yan simitlermi??muhtesem hic eski halimi hatirlamiyorum bile.
Hala korse giyiyorum daha 3 hafta giyicem sanirim.
Simdilik bu kadar.opuyorum herkesin
Bu Arada tesekkurler arzum 77