lipocontrol - doktor karari yardim edinnnn lutfen...

cingenepink

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
27
3
16
Diğer
kizlar en yuksek kilom 100 idi su an 76 civarindayim senelerce diet yap birak spor yap birak verdim 2011de bacak germe uyluk germe operasyonu oldum zuhtu demire, cok fazla iz kaldi ve bacagidman yag almadan yapmis zaten kendimi birden ameliyathanede buldum nasil ne zaman karar verdim bilmiyorum. herneyse bacaklarim basenlerim hala kocaman ve lipocontrolu arastirdim. Annem o orda olmadan yaptirdigim icin kizdi ve bana bu sene muharrem demirogullarina yaptirmami soledi kendisi burun ve gogus buyutme ameliyati oldu aradan 10 sene gecti hala tas gibi, aci cekerim cekmesine ama guzel bir sonuc gormek istiyorum ve turkiyeye yerlesecegim icinde parami cope atamam evi var depositi var mobilyasi var ve dar bir butcem var ama cok zorlu bir kac sene yasadim ve bir baslangic yapmak nedensede ilk basta yaglarimdan kurtulmak istiyorum. zuhtu demir hatasi oldugu halde cok yuksek bir fiyat verdi ve cok kizdim ona, aklimda zekeriya kul, reha yavuzer ve muharrem demirogullari var ama ankara istanbul gorusmelere gimekde cok sIkintili olucak hangisine olacagima karar veremedim, bana bir yol gosterin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…