Lipomatik

Merhaba evet azaldı ama sertliklerim var vücudumda zamanla gidecek sedi doktorum ama benim vücudum çok iyi şekil aldı gerçekten çok memnunum sertliklerimde gittikten sonra eminim daha iyi olacak
sizin adınıza çok sevindim. umarım benim de bir an önce ağrılarım ve sertliklerim geçer. peki bir şey daha sorayım tartı da ne kadar fark etti. ben şu an eski kilomdan fazla çıkıyorum. doktorum ödemlerden dolayı olduğunu söyledi ama yine de moralim çok bozuk

sizin adınıza çok sevindim. umarım benim de bir an önce ağrılarım ve sertliklerim geçer. peki bir şey daha sorayım tartı da ne kadar fark etti. ben şu an eski kilomdan fazla çıkıyorum. doktorum ödemlerden dolayı olduğunu söyledi ama yine de moralim çok bozuk
Sizin ne kadar oldu benim ikinci ayım olacak 6 kilo gitti benden ama kovit oldum ve o dönem bişey yemedim sanırım büyük etkisi oldu onunda şu an geçti ve iştahım yerine geldi umarım almam. Daha yeni olduysanız zamanla kilolar gidiyor

Sizin ne kadar oldu benim ikinci ayım olacak 6 kilo gitti benden ama kovit oldum ve o dönem bişey yemedim sanırım büyük etkisi oldu onunda şu an geçti ve iştahım yerine geldi umarım almam. Daha yeni olduysanız zamanla kilolar gidiyor
Bir de benim durumum var, tartıda 1 kilo fark var ama 10 kilo almış gibi görünüyorum.

Arkadaşlar merhaba niye bu kadar acılı yazıldığını hiç anlamıyorum ben göğüs ameliyatı ile lipo matik aynı anda oldum lipo matik acısını hissetmedim ,sadece giriş çıkış yerlerinde sigara yanığı gibi bir acı vardı bir de eşim dokunduğunda acıyordu, onun dışında bir ağrı bir sızı yoktu, niye bu kadar çok ağırdı çok zordu deniyor hiç anlamadım 🤷🏻‍♀️gerçekten ben bu ameliyatı olmuş biri olarak ağrılı olmadığını söyleyebilirim , ayrıca çok da memnun kaldım sonuç harika, Bu operasyondan sonra canlı canlı göbeğimden bir miktar yağ çektirip yüzüme enjekte ettirdim ve hiçbir acı yine yoktu🤔🤔🤔

Back
X