liposuction sonrası kilo alımı?

white chocalate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
121
69
Selam arkadaşlar.. Konu başlığında belirttiğim üzere lipo sonrası kilo alımı mevzusuna değinmek istedim.işlem sonrası kg alan arkadaşlar var mı?ben de yaptırdım ve bazen aşırıya kaçtigimda alınan bolgem tekrar yaglanicak diye çok korkuyorum..hem lipo yaptirmamis arkadaşlara yol göstermesi açisindan da çok faydalı olacagini düşünüyorum..tekrar eski haline donen arkadaşlar olmuş.çok fazla kg aldiklari için mi yoksa uç beş kgylami çok merak ediyorum..

Benim klasik Lipo daha iki hafta olmadigi icin pek yorum yapamayacagim ama bende merak ediyorum. 57 kiloyla ameliata girdim 57 kiloyla ciktim, canimla ugrasmaktan doktora sormadim ne kadar yag cekmis diye :KK23:

Sağol canim cevap verdiğin için..ben de bekliyorum bakalim yaşayarak görücez..
21 yil once liposuction yaptirmistim,yapilan yerlerden kilo almadim ,hamileligim de bile neredeyse. AMA kilo almisim diger bolgelerimden oldu yani dikkat etmezseniz alinan yerden degil mesela yuzden,gogusten omur dan kilo alabilirsiniz.

Güzeller merhaba . Sırf liposuction işlemi hakkinda bilgi verip insanları doğru bilgilendirmek için bugün üye oldum. Geçen yıl. 15subatta türkiyenin en ünlü estetik cerrahi olan bir beyfendi ye 12bin tl bayilarak nice umutlarla liposuction ameliyati oldum ameliyata girmeden önce 74kg dim. Şu an 66kiloyum.sekiz kg verdim 1. Yıl 7 ay içinde. Yani birhiç. Benim ameliyatim tam bir fiyasko. Doktorum türkiye nin en ünlü doktoru. Bakın doktorların birisi demiyorum. En ünlüsü. Beni kandırdı. Her yerimi de lik deşik etti
aldığı yağ miktarı ni gösterecekti göstermedi arıyorum ilgi yok alaka yok. köpek muamelesi yapıyorlar. Ameliyat sonrası sisliklerim inmedi. Cokmeler meydana geldi. Bir yıl yedi ay geçmesine rağmen izlerim geçmedi. Meğer ne rezillermis.

Tatlım geçmiş olsun doktorun kimdi acaba ="FatiFat, post: 39349529, member: 401452"]Benim klasik Lipo daha iki hafta olmadigi icin pek yorum yapamayacagim ama bende merak ediyorum. 57 kiloyla ameliata girdim 57 kiloyla ciktim, canimla ugrasmaktan doktora sormadim ne kadar yag cekmis diye :KK23:[/QUOTE]
Tatlim

X