merhabaYaklasik 15 gun icinde liposuction yaptiracagim gobek ve bel cevreme karin germe olmayacagim ben de merak ediyorum
hangi tür liposuction yaptıracaksınızYaklasik 15 gun icinde liposuction yaptiracagim gobek ve bel cevreme karin germe olmayacagim ben de merak ediyorum
8 kg fazlam var bende ayni sekilde yaptiracagimmerhaba
kaç kilo fazlanız var
benim yaklaşık 15 kilo fazlam var
ben sadece göbek ve bel çevreme yaptırmak istiyorum
Hic arastirmadim klasik liposuction yaptiracagim farklari nehangi tür liposuction yaptıracaksınız
lazer lipo
vazer lipo
falan varmış
Baktim simdi farkina vaser liposuction olacagim yani yaglari cektirecegimhangi tür liposuction yaptıracaksınız
lazer lipo
vazer lipo
falan varmış
ben de bilmiyorumHic arastirmadim klasik liposuction yaptiracagim farklari ne
ben bi de seyi merak ediyorum8 kg fazlam var bende ayni sekilde yaptiracagim
tesekkür ederimBen lipo+karın germe oldum. Eğer cildiniz sarkmaya elverişliyse sarkabilir. Lakin zaten bunu cerrahınızın size söylemesi gerekerdi detaylı konuşmadınız mı? Sarkma riski yüksek olan hastalara lipoyla beraber karın germe de öneriyorlar.
Popoda selülit olabilir çünkü tamamen yağdan oluşuyor lütfen çok iyi araştırın bbl yapacak cerrahı çünkü riski en yüksek estetik ameliyatlardan biri
ben hiç doktorla görüşmedimBen lipo+karın germe oldum. Eğer cildiniz sarkmaya elverişliyse sarkabilir. Lakin zaten bunu cerrahınızın size söylemesi gerekerdi detaylı konuşmadınız mı? Sarkma riski yüksek olan hastalara lipoyla beraber karın germe de öneriyorlar.
Popoda selülit olabilir çünkü tamamen yağdan oluşuyor lütfen çok iyi araştırın bbl yapacak cerrahı çünkü riski en yüksek estetik ameliyatlardan biri
Bbl nedir neden riski fazlaBen lipo+karın germe oldum. Eğer cildiniz sarkmaya elverişliyse sarkabilir. Lakin zaten bunu cerrahınızın size söylemesi gerekerdi detaylı konuşmadınız mı? Sarkma riski yüksek olan hastalara lipoyla beraber karın germe de öneriyorlar.
Hayır yumuşaktı benim kilo fazlam yoktu sarkmam vardı. Hatlarım daha da güzelleşsin ve kaslarım belli olsun diye hocam lipo da yaptıtesekkür ederim
karın germe ve lipo işleminden önce göbeginiz sert şiş bi göbekmiydi
yoksa yumuşak bi göbekmiydi
bi de kaç kilo fazlanız vardı
Evet ben karın germeden çok memnunum. Görüşmeye başladığınızda cerrahlar daha da şekillendirecektir aklınızı merak etmeyinben hiç doktorla görüşmedim
araştırma aşamasındayım
burada deneyimli arkadaşlardan yardım fikir almak istedim
özellikle karın yağlarıyla popo sekillendiren bi arkadas varsa
yorumunu çok merak ediyorum
siz karın germeden memnun musunuz
Bbl popoya yağ enjektesi. Vücuttan lipoyla alınan yağlar popoya enjekte ediliyor. En yüksek ölüm oranı olan ameliyat olduğu bir cerrahi raporda belirlenmiş. En önemli riski yağ embolisi. Popo anotomisi vücudumuzun en zor yerlerinden biri. Yani yanlışlıkla o yağlar damarlara giderse tıkar damarlarınızı. Bu da ölüme yol açıyor haliyle. Enfeksiyon riski de yüksek ama bu her ameliyatta var. Popo nemli ve sürekli üstüne oturduğumuz bölge olduğu için risk yine daha yüksek. Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi riskler de var.Bbl nedir neden riski fazla
cevabınız çok açıklayıcıBbl popoya yağ enjektesi. Vücuttan lipoyla alınan yağlar popoya enjekte ediliyor. En yüksek ölüm oranı olan ameliyat olduğu bir cerrahi raporda belirlenmiş. En önemli riski yağ embolisi. Popo anotomisi vücudumuzun en zor yerlerinden biri. Yani yanlışlıkla o yağlar damarlara giderse tıkar damarlarınızı. Bu da ölüme yol açıyor haliyle. Enfeksiyon riski de yüksek ama bu her ameliyatta var. Popo nemli ve sürekli üstüne oturduğumuz bölge olduğu için risk yine daha yüksek. Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi riskler de var.
Bu her ameliyatta var eğer istiyorsanız yapmanız gereken şey çok güzel bi cerrah seçmek. Para için her şeyi yapan cerrahlardan uzak durun. Doktorunuzla olumlu olumlu her şeyi konuşun
Yok ben bir yerime yağ enjekte ettirmeyecegim sadece yağ aldiracagimBbl popoya yağ enjektesi. Vücuttan lipoyla alınan yağlar popoya enjekte ediliyor. En yüksek ölüm oranı olan ameliyat olduğu bir cerrahi raporda belirlenmiş. En önemli riski yağ embolisi. Popo anotomisi vücudumuzun en zor yerlerinden biri. Yani yanlışlıkla o yağlar damarlara giderse tıkar damarlarınızı. Bu da ölüme yol açıyor haliyle. Enfeksiyon riski de yüksek ama bu her ameliyatta var. Popo nemli ve sürekli üstüne oturduğumuz bölge olduğu için risk yine daha yüksek. Asimetri,çökme,düzensizlik, selülit,yağın vücuda dağılması gibi riskler de var.
Bu her ameliyatta var eğer istiyorsanız yapmanız gereken şey çok güzel bi cerrah seçmek. Para için her şeyi yapan cerrahlardan uzak durun. Doktorunuzla olumlu olumlu her şeyi konuşun
Genç ciltse ve kişi de doğum yapmamissa sarkma ihtimali azmis. Aşırı kilo alıp vermeye bağlı cilt gevsemise buna bağlı karın germe öneriyorlararkadaşlar
liposuction sonrası deride sarkma olur mu
selülid gibi olurmu yağ alınan yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?