E edaaa89 Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 197 21 13 39 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi edaaa89 #21 Selin2090 .!.: Genç ciltse ve kişi de doğum yapmamissa sarkma ihtimali azmis. Aşırı kilo alıp vermeye bağlı cilt gevsemise buna bağlı karın germe öneriyorlar Genişletmek için tıkla... tesekkürler
Selin2090 .!.: Genç ciltse ve kişi de doğum yapmamissa sarkma ihtimali azmis. Aşırı kilo alıp vermeye bağlı cilt gevsemise buna bağlı karın germe öneriyorlar Genişletmek için tıkla... tesekkürler
K koza-kelebek Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 25 3 286 40 14 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi edaaa89 #22 soruyorumoyleysevarim .!.: Evet ben karın germeden çok memnunum. Görüşmeye başladığınızda cerrahlar daha da şekillendirecektir aklınızı merak etmeyin ilk ay zor. Acıdan değil hareket kısıtlılığından. 2 ay korse çıktığında o kadar rahat ve mutlu oluyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... siz ne zaman ve nerde yaptırdınız acaba? ben de doktor arıyorum İstanbulda.
soruyorumoyleysevarim .!.: Evet ben karın germeden çok memnunum. Görüşmeye başladığınızda cerrahlar daha da şekillendirecektir aklınızı merak etmeyin ilk ay zor. Acıdan değil hareket kısıtlılığından. 2 ay korse çıktığında o kadar rahat ve mutlu oluyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... siz ne zaman ve nerde yaptırdınız acaba? ben de doktor arıyorum İstanbulda.