Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben lazer liposakşın yaptıralı tam 3 hafta oldu .morluklarım geçmek üzere.öyle bahsedildiği gibi cuma yaptırıp pazertesi işe gidilemiyor.göbeğim yan sımıtlerim süper. bacaklarımda ödem devam ediyor onun dışında herşey yolunda

Ameliyat olan arkadaşlar süreçlerini paylaşmayı ihmal etmesin lütfen...

Ben 3. haftamı bitirdim..İncelmeyi görüyorum ama daha tam olarak istediğim gibi değil..Bakalım zamanla nasıl olacak :)

Evet haftalardır beklediğim ameliyatımı oldum 12 subatta, 24 saatten fazla hastanede kaldım sonra taburcu oldum sımdı evdeyım çok sukur, cok basıt bı amelıyat degıl, benim tansiyon problemim oldu biraz , agrılardan cok benı zorlayan o oldu, halada tam duzelemedım agrılar katlanılmayaacak gıbı değil bahsedildiği gibiyoğun kas ağrısı şeklinde, Asırı fazla şişliğim yok ama incelmeyi suan için goremıyorum çok erken tabiki ercan bey 1 ay dedı tam sonuç içinde 3 ay sabırla beklicez, benden 3,5 lt yağ alındı tüm bacak ve sımıt bolgesınden, doktorumdan cok memnunum cok ilgiliydi ameliyatımın gecesinde kotu oldugumu duyunca evınden kalkıp geldı sagolsunn. Cok doğru bir karar vermişim kendisine ameliyat olmada, hastanedende cok memnun kaldım... Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım

Sevgili rosenoire, bir suredir yazdiklarini takip ediyorum. Ben de lipo dusunuyorum ama sen iki teknik birde oldugunu soylemissin. Benim bel bolgemde cok fazlaligim var ve hepsinden kurtulmak istiyorum. En cabuk iyilesek yontemi secmem gerek calistigim icin. Lazer lipo dusunuyorum onun icin. Sen nerede ve hangi hekime ameliyat oldugunu yazar misin canim?

Güney uysala olduğunu biliyorum ben.
Güner bey vaser lipo uyguluyor bildiğim kadarıyla.

Hangi tekniğin uygun olacağını görüşmeye gittiğinde doktorun sana söyleyecektir.

Merhabalar,
Okuduğum kadarı ile çok yeni bir liposuction ameliyatı geçirmişsiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonucu çok güzel olur. Benim de bir türlü inceltemediğim bacaklarım söz konusu. Doktorunuz hakkında bilgi verebilirmisiniz. Birde ben tüm bacak düşünüyorum. Fiyatı ile ilgili bir fikriniz var mı ?

Cevap verirseniz çok sevinirim. Tekrar çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Merhaba kirmiziyosun cok tsk ederim evet cok yeni bugun 5.gunum , ben ercan karacaogluna ameliyatimi oldum lazer lipo, hakkinda burda yazilanlari okuduktan sonra kendisi ile gorusmeye karar verdim, gercekten cok cana yakin ilgili bir dr, kendisi ayrica docent, atasehir memorial'da ameliyat oldum, operasyonlari klinik ortaminda yapmiyor olmasi da cok onemli, ben iyikide kendisine karar verdim diyorum ama yinede bikac dr ile gorusup sen karar vernelisin ben 5 dr ile gorusmustum, fiyat yapilacak bolgeye gore degisiyor sadece sunu diyebilirim kesinlikle yuksek bir fiyat vermiyor.

Kizlarr benim ameliyatima nerdeyse 1 hafta kaldi doktorum 1 hafta kala yesil cay gibi kani sulandirici seyler icmememi soyledi aml birgun once arayacak gun yaklastikca icim kipir kipir oluyor :)

Kizlarr benim ameliyatima nerdeyse 1 hafta kaldi doktorum 1 hafta kala yesil cay gibi kani sulandirici seyler icmememi soyledi aml birgun once arayacak gun yaklastikca icim kipir kipir oluyor :)

canım tam tarihin ne? Evet aspirin yeşil çay kullanma

canım tam tarihin ne? Evet aspirin yeşil çay kullanma

Jelesec canim tarih 28 subat , inan bekleyemiyorum birde burdaki yorumlari okudukca dahada sabirsizlaniyorum , benimde işe donmem icin 3-4 dinlenme gunum olacak .insallah cabuk toparlarim .canim birde birsey sorcam ben sabah yanliz gidicem hastaneye esim gec gelicek yani yanliz olucam ,yanimda kesin biri olmalimi sence

yok canım sen tek lazer olacaksın demi karın germe değil tek lazerse sıkıntı olmaz

Hiç gerek yok..
Ben evdekilerden habersiz oldum, girdim, bir kaç saat dinlendim tek başıma da çıktım..
Bir de genel anestezi oldum düşünün..

Gerek yok yani.

Hala da haberleri yok

Hiç gerek yok..
Ben evdekilerden habersiz oldum, girdim, bir kaç saat dinlendim tek başıma da çıktım..

Gerek yok yani.

Hala da haberleri yok

bak yeni ameliyatlı yazmış cevabı aynen zor bir ameliyat değil rahat ol

Deeplydusturbed canim sanada cok gecmis olsun takipteyim ,guzel haberlerini duymak istiyorum :)

Hiç gerek yok..

Gerek yok yani.

Hala da haberleri yok

Medcezir cesaretine bi alkis benden :) birde evdekilerede soylemedin valla biz kadinlardan korkulur , bir kere kafaya koymayalim

Medcezir cesaretine bi alkis benden :) birde evdekilerede soylemedin valla biz kadinlardan korkulur , bir kere kafaya koymayalim

Hee anneme sorsan zafiyet geçirmek üzere olan 45 kg ağırlığında minnacık bi kızım..(67 ile girdim bu arada ameliyata..geçen hafta 64 idim, şu an 60 olmuşum)

Zincirlerdi beni eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…