Simdi yoldayiz 1 de ameliyatim , ben tum bacak ve basen olacam, haberdar ederimmm ins sans dileyin bana
Geç cevabım için özür dilerim yurt dışındaydım .Çalışmıyorum eğer çalışsaydım en az bir hafta gerekli olurdu .Bne 15 günde toparlandım çünkü 5.5.kg yağ alındı.Mustafa bey bana çok vaatte bulundu ama ameliyatı kendisi yapacak sanıyordum çünkü öyle söyledi.Yinede ona kızamıyorum çok tatlı ve pozitif bir doktor .Verdiği sözü tuttu ,sanırım Güner beyi o yönlendirdi ve mükemmel bir iş çıkardılar.Ne kadar kızsamda başarılı olduklarını inkar edemem.50 yaşındayım ama...herkesin sorduğu ve imrandiği hatlara sahip oldum.Mustafa bey böyle olacağını söylemişti çünkü çok genç bir deri kalitem var.Kendiside şaşrmıştı görüntüme.incecik bir belim oldu 80 cm den 63 cm indi kalçama müdhale edilmedi ama 98 den 88 e indi baenler sırt bacak içleri çok çok güzel oldu.Karnım dümdüz ve kaslı bir görünümü var.Zaten en güzel yerin karnım olacağını Dr mustafa söylemişti ama ben yıllar önce germe ameliyatı geçirmiştim bu nedenle çok güzel oldu.Açıkçası ben ne yapılacağına çok karışmadım herşeye Dr mustafa karar verdi çizdi ve operasyona girdim.Çok ağır bir operasyondu.Tek güzel yanı allahtan sonuç iyi oldu.Hastane rezalet ve korku filmi gibiydi.Şişli de bir hastane .
Sevgili rosenoire, bir suredir yazdiklarini takip ediyorum. Ben de lipo dusunuyorum ama sen iki teknik birde oldugunu soylemissin. Benim bel bolgemde cok fazlaligim var ve hepsinden kurtulmak istiyorum. En cabuk iyilesek yontemi secmem gerek calistigim icin. Lazer lipo dusunuyorum onun icin. Sen nerede ve hangi hekime ameliyat oldugunu yazar misin canim?
Evet haftalardır beklediğim ameliyatımı oldum 12 subatta, 24 saatten fazla hastanede kaldım sonra taburcu oldum sımdı evdeyım çok sukur, cok basıt bı amelıyat degıl, benim tansiyon problemim oldu biraz , agrılardan cok benı zorlayan o oldu, halada tam duzelemedım agrılar katlanılmayaacak gıbı değil bahsedildiği gibiyoğun kas ağrısı şeklinde, Asırı fazla şişliğim yok ama incelmeyi suan için goremıyorum çok erken tabiki ercan bey 1 ay dedı tam sonuç içinde 3 ay sabırla beklicez, benden 3,5 lt yağ alındı tüm bacak ve sımıt bolgesınden, doktorumdan cok memnunum cok ilgiliydi ameliyatımın gecesinde kotu oldugumu duyunca evınden kalkıp geldı sagolsunn. Cok doğru bir karar vermişim kendisine ameliyat olmada, hastanedende cok memnun kaldım... Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım
Merhabalar,
Okuduğum kadarı ile çok yeni bir liposuction ameliyatı geçirmişsiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonucu çok güzel olur. Benim de bir türlü inceltemediğim bacaklarım söz konusu. Doktorunuz hakkında bilgi verebilirmisiniz. Birde ben tüm bacak düşünüyorum. Fiyatı ile ilgili bir fikriniz var mı ?
Cevap verirseniz çok sevinirim. Tekrar çok geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kizlarr benim ameliyatima nerdeyse 1 hafta kaldi doktorum 1 hafta kala yesil cay gibi kani sulandirici seyler icmememi soyledi aml birgun once arayacak gun yaklastikca icim kipir kipir oluyor :)
Evet haftalardır beklediğim ameliyatımı oldum 12 subatta, 24 saatten fazla hastanede kaldım sonra taburcu oldum sımdı evdeyım çok sukur, cok basıt bı amelıyat degıl, benim tansiyon problemim oldu biraz , agrılardan cok benı zorlayan o oldu, halada tam duzelemedım agrılar katlanılmayaacak gıbı değil bahsedildiği gibiyoğun kas ağrısı şeklinde, Asırı fazla şişliğim yok ama incelmeyi suan için goremıyorum çok erken tabiki ercan bey 1 ay dedı tam sonuç içinde 3 ay sabırla beklicez, benden 3,5 lt yağ alındı tüm bacak ve sımıt bolgesınden, doktorumdan cok memnunum cok ilgiliydi ameliyatımın gecesinde kotu oldugumu duyunca evınden kalkıp geldı sagolsunn. Cok doğru bir karar vermişim kendisine ameliyat olmada, hastanedende cok memnun kaldım... Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım
canım tam tarihin ne? Evet aspirin yeşil çay kullanma
Jelesec canim tarih 28 subat , inan bekleyemiyorum birde burdaki yorumlari okudukca dahada sabirsizlaniyorum , benimde işe donmem icin 3-4 dinlenme gunum olacak .insallah cabuk toparlarim .canim birde birsey sorcam ben sabah yanliz gidicem hastaneye esim gec gelicek yani yanliz olucam ,yanimda kesin biri olmalimi sence
Jelesec canim tarih 28 subat , inan bekleyemiyorum birde burdaki yorumlari okudukca dahada sabirsizlaniyorum , benimde işe donmem icin 3-4 dinlenme gunum olacak .insallah cabuk toparlarim .canim birde birsey sorcam ben sabah yanliz gidicem hastaneye esim gec gelicek yani yanliz olucam ,yanimda kesin biri olmalimi sence
Hiç gerek yok..
Ben evdekilerden habersiz oldum, girdim, bir kaç saat dinlendim tek başıma da çıktım..
Bir de genel anestezi oldum düşünün..
Gerek yok yani.
Hala da haberleri yok
bak yeni ameliyatlı yazmış cevabıaynen zor bir ameliyat değil rahat ol
yok canım sen tek lazer olacaksın demi karın germe değil tek lazerse sıkıntı olmaz
Hiç gerek yok..
Ben evdekilerden habersiz oldum, girdim, bir kaç saat dinlendim tek başıma da çıktım..
Bir de genel anestezi oldum düşünün..
Gerek yok yani.
Hala da haberleri yok
Medcezir cesaretine bi alkis benden :) birde evdekilerede soylemedin valla biz kadinlardan korkulur , bir kere kafaya koymayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?