merhaba:) ben de ankarada lipsuctıon da başarılı bır doktor arıyorumkafam cok karısık sız de sanırım ankaradasınız.bır onerınız var mı aceba?
Ben doktor Taner Bahar'a gittim ön görüşme için çok da memnun kaldım tavsiye ederim kendisi de lazer lipoliz olduğu için hadtanın durumundan çok iyi anlıyor.
cok tesekkur ederim:) bir de bisey sorabilir miyim? sizce normal lipo mu lazer lipoliz mi daha etkili
rica ederim. Ben lazer lipo yaptıracağım. Sanırım Taner Bey de lazer lipo yapıyor. Benim kız kardeşim normal lipo yaptırmıştı. Normal lipo daha kilolu kişiler için tavsiye ediliyor. Daha fazla bölgededen daha çok yağ alımını sağlıyor. Lazer lipo ise vücut kontru. Mesela ben 1.66 bıyunda 38 yaşında 1 çocuk annesiyim. Kilom 51. Yani kilo ile ilgili hiç bir sorunum yok. Yalnızca karın bölgemde ve yan simitlerimde aşırı yağlanma var. Bana o zaman Taner bey siz tam lazer lipo için ideal hasta tipisiniz demişti. siz başka bir doktor ile görüştünüz mü? hangi bölgelerden olmayı düşünüyorsunuz?
sevgilerimle,
Kod:
ben de arka bel bolumumden dusunuyorunbirinci tercigim koru da asuman sevin bakalim arastiriyorum cok saolun:)
Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:
ameliyat olalı 6.haftam bugun kontrolum vardı doktorum fotograf cekip eskisiyle kıyasladı gerçekten çok mutlu oldum cunku eskiye oranla baya bi fark var diyetimi de surduruyorum bol bol su içiyorum kepek ekmek yiyorum ve hareket yapyorum bekledim sabırla ve sonucunu görüyorum :))
Ebuss merhaba canım tekrar. Ya benimde 1ay oldu hatta cuma günü 5 hafta olacak. Hala ölçüyorum basenlerimde 5 cm incelme var. Şişliklet inmiş gibi. Daha da inecek mi? Yani inmezse sadece 5 cm incelme çok çok az. Eskisi gibi devasa basenlerim yok evet ama hala varlarmoralim bozuluyor bu şekilde. Moralim bozuldukça da yemek yiyorum
Ebuss merhaba canım tekrar. Ya benimde 1ay oldu hatta cuma günü 5 hafta olacak. Hala ölçüyorum basenlerimde 5 cm incelme var. Şişliklet inmiş gibi. Daha da inecek mi? Yani inmezse sadece 5 cm incelme çok çok az. Eskisi gibi devasa basenlerim yok evet ama hala varlarmoralim bozuluyor bu şekilde. Moralim bozuldukça da yemek yiyorum
6ncı haftada doktora gittigimde bnde aynı seyi sordum daha inermi dedim bundan sonrası deri toprlanma surecıne girer dedi hatta bana zayıflamısın dedi cunku ben dıyet yapyorum görenler ne kdar degişmişin diyorlar deri toparlanma sureci de 6 ay yada 1 yıl arasında degişrmiş sabırla bekliceksin ama gunden gune de degişimi gorceksin bnde bu sişlikler ne zaman ıner ben bosuna mı oldum diyordum sonucunu gördüm çok sukur benden 4 lt yag alındı en çokta basenlerımden sıkayatçıydım eskiye oranla göz görulur derecede fark var simdi diyorumkı iyikide olmusum
tapli meraba cnm, bu forumdakı tum tecrublerı nerdeyse okudum ben, 5 hafta sure cok ıyı sonucları gorebılmek ıcın, kı drlar 6 ay dıyorlar tam sonucları gorebılmek ıcın .. 5 haftada bıle ınsanlar farkedıyorsa emınım daha cok ıncelmen olacaktır merak etme
bende gün geçtik.çe heyecanlanmaya başlıyorum..
ebuss sağ ol canım cevabın için.
2 kili verdim şimdiye kadar. 3.5 lt yağ alındı benden. kalan 1.5 kilo gitmedi hala ama ben yediklerime dikkat bile etmiyorum. ve sanırım hata yaptım o konuda
bana da doktorum 2 aydan önce bii bkeleme demişti açıkcası. yorumları okuyunca herkes 1 ay sonra inceldiğini v.b. yazmış. moralim bozuldukesinlikle gözle görülür fark bende de var. insanlar zayıfladığımı söylüyorlar. eskiki gibi basenlerim zaten yok çok şükür ama yaklaşık 2 haftadır hiç incelme yok bende. ondan endişelenmeye başladım
ebuss canım doktorundan memnun kaldın mı?Bende aynı doktora yaptırmayı düşünüyorum...Birde senin ki smart lipo mu oluyor?ben sadece üstbacak basen düşünüyorum.Ne zaman işe dönebilirim bi fikrin var mı?Morluklar ne zaman geçiyor?soru çok oldu ama :)
rıca ederim canım yediklerine dikkat etmelisin ben oyle yaptım hareket de yapyorum arada yuruyus yapyorum deriyı daha iyi toparlamsı ıcın bence daha zamanın var bekle canım zaten yag alındıgı için okısmın içi boş kalıyor oda toparlanmayla alakalı sen sıkma canını inş degcek yaptırdgına
size bir ücret söylediler mi? sanırım siz de lazer lipoliz düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?