Ama hangi Ercan bey. Soyadı ne
2 ayda harika sonuç almişsin cok güzel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktorunuz kim
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bestes bendede o uyuşukluk var iki ay uzun bi zaman Dr sordunmu normalmi şimdi okudum şaşırdım ben Haziran'a sence toplarmıyım morluklar geçermi mesela sen bayaa zayıfmuşın bence ihtiyacın fazla yokmuş ben topagım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Dr bu uyuşuklukla ilgili beni aydınlatmadı eğer böle bi sorun olursa tavrım kötü olur nedemek önemli bi konu söylemeliydi işallah böyle olmaz bende
Yok cnm med hani şuan için uyuşukluk normal ama 1 sene geçmiş ben hala uyuşukluk hisedersem bu olmaz yani bide bana söylenmedi hani bu uyuşukluk olur denmedi arkadaş yazınca şaşırdım
Med okumadıgım sayfa kalmadı bunu hiç duymadım bide bunu Dr bana söylemesi lazımdı bu arada sana amilyattan önce çok yazdım ama dönmedin şuan burda olmana sevindim evt iyi bildin bugün tam bir haftaanladım ama ben konuyu şuan kekim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?