Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama hangi Ercan bey. Soyadı ne

Teşekkür ederim cevabınız için, arkadaşım göğüslerini yaptırdı Ercan beye gerçekten güzel oldu ama sanırım daha çok göğüs konusun da uzman bu yüzden biraz korkuyorum.Bir de bana lazer lipoliz demişti ama lazer liposuction daha iyi sonuç verir sanki. Lipolizde yağlar kendiliğinden dışarı atılıyormuş, liposuction da doktor alıyormuş.Ben basen, bacak içi ve dizlerimden olucam ama cildim gevşek iyi doktor çok önemli.Doktola ilgili başka bilgi ve duyumlarımız varsa yazarsanız çok sevinirim.Sevgiler

Bugün Dr kontrolümü yaptı lenfe girdim ardından pansuman bugün daha iyiyim kendim wc ve dolaşıyorum çok hızlı yürümesemde pansuman yaparken korse çıktı kızlar inanamadım ödem olmasına rağmen resmen ağlıycaktım tabii daha çok yeni ama sonuç belli bacaklarım baldırım incelmiş şuana kadar herşey iyi gidiyor sonuçlarını sürekli yazıcam Dr adı Nejdet şişman git bir muayene ol zaten muayene ücretsiz şimdilik bu kadar size yine yazıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 ay önce karın bölgesinden yaptirdim pişmanim sonuc felaket

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
laser lipo sonrası tam 2 ay bitti ve aşağıdaki şekli aldım. basen ve diz içi yaptırdım. 1 ltden az yağ alındı.
hala daha basenimde ve dizlerimde uyuşukluk var.

2 ayda harika sonuç almişsin cok güzel

2 ayda harika sonuç almişsin cok güzel

teşekkür ederim. bende fotografımı öekince farkı gördüm.. hala daha basen var ama dr onunda gideceğini söylüyor bakalım..

Bugün lazerlipo yaptıralı 6 günüm lenfe gittim ama yürümemde zorluk var sanki ayaklarıma beton dökülmüş gibi bende sonucu alayım öncesi ve sonrası yapıcam işallah çektiğimi doyuran bi sonuç alırım daha bi incelme yok ödem çok ödem için tavsiyesi olan varmı bide bu arnica kremi ne sıklıkla kullanıyosunuz... Ben ananas hapı kullanıyorum ve tuzu sıfırladım ama yinede şişim gelişmelerden haberdar edicem sizi

Bestes bendede o uyuşukluk var iki ay uzun bi zaman Dr sordunmu normalmi şimdi okudum şaşırdım ben Haziran'a sence toplarmıyım morluklar geçermi mesela sen bayaa zayıfmuşın bence ihtiyacın fazla yokmuş ben topagım:)

benim bir arkadasım yaptırdı 1.5 sene gecti uyusukluklar hala varmış. umarım zamanla gecer. sezeryan yerini hissetmemek gibi suanda ama bir karış alanda deri uyuşukluğu var sadece tek diz kenarında diğerleri geçti nerdeyse.
morluklar benim 1 ay kadar kaldı arnica kullandım ama çok etki etitğini söyleyemiyeceğim. ayrıca haftada 3 masaj 2 de lpg ye gidiyorum onlarında yararı oldu sanıyorum ödemin gitmesinde ve morlukların azalmasında.

Annem DOÇ.DR İBRAHİM AŞKAR'da AMELİYAT OLDU ÇOK MEMNUN VE ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALDI SİZE ÖNERİRİM MUAYENELERİ ÜCRETSİZ İSTERSENİZ GİDİP GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ... SONUÇLARI RESIMLE GOSTERIYORLAR

Dr bu uyuşuklukla ilgili beni aydınlatmadı eğer böle bi sorun olursa tavrım kötü olur nedemek önemli bi konu söylemeliydi işallah böyle olmaz bende

Güneşcim uyuşukluk, hissizlik hepimizde oldu..Doğal yani.
Ben,m hala diz bölgelerimde hissizlik var..1 seneye kadar devam edebiliyor bazı bünyelerde.

Nejdet hastalarıyla ilgilidir, doğal karşıladığı için üstünde durmamış olabilir..

Geçmiş olsu bu arada..Bundan sonrası sabır :)

Yok cnm med hani şuan için uyuşukluk normal ama 1 sene geçmiş ben hala uyuşukluk hisedersem bu olmaz yani bide bana söylenmedi hani bu uyuşukluk olur denmedi arkadaş yazınca şaşırdım

Keşke bu sayfaları önce okuyup öyle karar verseydin canım..Bunu hepimiz yaşıyoruz..
Elbette 6 ay sonra bu uyuşukluğu hissetmeyeceksin, şu an daha ilk haftanı yeni yeni bitirdin.

Bunun doktorla ilgisi yok yani. Bu yapılan işlemle ilgili..Alan geniş olunca vakumlama fazla oluyor, e oradaki travma da fazla oluyor haliyle.

Uyuşukluk kalıcı değil, endişe etme yani bu konuda..1-2 ay sonra minimuma inecek..6-12 ay içinde de tamamen geçmiş olur

Bestes cnm Dr beni lenf e sokuyor lpg falan deil sence lpg dahamı iyi bu arada uyuşuklukla alakalı şeyleri yazdığın için saol haberim olsun yani ama yinede üç aydan fazla sürerse uyuşukluk Dr konuşurum bana hiç söz etmedi

Med okumadıgım sayfa kalmadı bunu hiç duymadım bide bunu Dr bana söylemesi lazımdı bu arada sana amilyattan önce çok yazdım ama dönmedin şuan burda olmana sevindim evt iyi bildin bugün tam bir hafta anladım ama ben konuyu şuan kekim ben

Her zaman bu sayfaya bakmayabiliyorum..Ya da burada olmayabiliyorum..Memnun musun diye sormuşsun, evet ben çok memnunum..
Hem doktorumdan hem sonuçtan..Çok ufak tefek bir rötuş yapılacak yaz bitiminde bana, o da olunca sonuç çok iyi olacak inşallah..

Doktor bunu sana söylememiştir çünkü bu işlemin doğal bir sonucu ve geçici olduğu için söylemeye gerek duymamıştır...Yani senin şu an yaşadığın şey, hepimizin yaşadığı ve geçici olan bir sorun.

Bu sayfalarda da çok yazıldı bu uyuşukluk olayı..İsitsnasız hepimiz yaşadık.

Dediğim gibi bundan sonrası sabır..Ödemlerin de 2 ay içinde epey azalır..

Son düzenleme:
arkadaslar ben bacaklarim icin dusunuyorum liposuction I ama kafamda şöyle bir soru var; Bu ameliyat sonrasinda yaglar gittigi icin bacakta sarkma ve ette cıvıklık olmuyor mu:) inceldigi icin catlaklar vs sorunlar olmuyor mu? oluyorsa hic yaptirmayacagim.. cevap icin simdiden cok tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…