Anladım tatlım yrn sbh baslıorum yürüyüşlere allah nasip ederse belki o zmn daha cok sonuç alırım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kızlar çok mutsuzum 3 gün sonra tam 1 ay olcak fakat ben ne tartıda ne de görünürde fark görebiliyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasıl erken değil
tam oturması 6 ayı buluyor, benim bile hala oturmuş değil tam olarak.
Panik yapıyorsun şu an.
Kilo vermeyi çok bekleme, herkes tartıda fark göremeyebiliyor, ben nasıl kilo verdim bilemiyorum, önceden ödemden kaynaklı kilo fazlam olduğu için olabilir..
Doktorunla görüş, 6 ay tamamlanınca rötuşlama yapar beklentinin dışı bir durum olursa.
Arkadaşlar basen,bacak ve diz üstlerinden lazere liposuction ile yağ aldırmayı düşünüyorum.en zoru hangi doktor olacağı. Ne olur bana yardımcı olun, 3 doktorla görüştüm. Ahmet Ercan Aydınalp yada Aydıner, Ercan Karacaoğlu ve Dr.Ergin Er. Ama çok kararsızım.Bu doktorlara bu ameliyatı olan varmı, bana lütfen fikir verin. Bacak ve basen konusunda uzman olan birini arıyorum çok önemli
yaprak08 ben 1 ay sonunda amelıyat kıloma dusebılmıstım sadece :s sonrakı ay 2 kılo gıttı suan amelıyat kılomdan 2.5-3 kılo azım.. ama artık gram oynamıyor.. ve ıncelmıyor yanı bence tam sonucu 3 ayda alıyorsun gıbı bısey...
yaprak çok geçmiş olsun daha önce hem klasik lipo hemde hemde lazer lipo olmuş biri olarak deneyimim çok ödem oluyor ben tartıda ilk 2.ay hep fazla çıkmıştım;17.gün öncede mini kol germe oldum kola lazer lipo yapıldı çok az bir bölge olmasına rağmen kollarım ameliyat öncesi halinden 2.katısabır geçecek bol sıvı tüket ve yürüyüş yap sevgiler
ahhh medom ameliyat öncesi sonrası panic medo gitmişşş yol gösteren medo gelmişş seviiyorum seniben haberin yok 17.gün oldu kol lazer lipo ve mini germe oldum kollar bacağım kadar ödemki ne ödemm
en zoru doktor seçimi ercan karacaoğluna lazer lipo oldum daha doğrusu bir çok ameliyat yaşlılık tek lazer toplamadı benisize bol şans
bende 3.ay gibi almıştım tam sonucu doktor öncesi sonrası gösterince daha net gördümm
Ay jelooo korkuma soramadığım soruya sen cvp vermişsin.. Ameliyattan önce üst XL giyiyordum alt L giyiyordum.. Şimdi üst S alt 36.. ( gömlek s deil göğüsler biraz büyük( ) ama tartıda sadece 3 kilo gitmiş.. Anlamıyorum kii ben bişi yaa.. Lipodan alınan yağ ondan fazlaydı.. Yani elbiseler bu kadar değişmişken kilo yu anlamadım.. Kendimi yiyorum nerde yanlış yapıyorum diye
Kime oldunuz ameliyatı??
İzmirde can kopal a oldum.. Eğer istanbulda olacaksan ercan beyin hastalarına hayran kaldımmm
Ben Ankara'dayım aslinda Ankara da bir doktor arıyorum.istanbulda Ercan beyin soyadı ne? Siz liposuction mu yaptırdınız karın germe mi? Gıdı da alındı mı alındıysa hangi yöntemle? Teşekkürler cevap için:)
Ben Ankara'dayım aslinda Ankara da bir doktor arıyorum.istanbulda Ercan beyin soyadı ne? Siz liposuction mu yaptırdınız karın germe mi? Gıdı da alındı mı alındıysa hangi yöntemle? Teşekkürler cevap için:)
Ben karın simit miğde ve sırttan lipo, karın germe ve burun yaptırdım.. Gıdıma gerek olmadığını söyledi ( seneye burnundan getirip gıdıyıda yaptırmayı düşünüyorum)..
canım, hepsini bir arada yaptırmadın değil mi?:26:
Hepsini bir yaptırdım :)) 7 saat sürdü bir uyandım aa yeni bir ben :))
canım, sen ne cesaretlisin yaaaa...:18:
valla helal olsun....
Valla hepsinin acısı bir doğum kadar yapmıyor.. Eğer yemek ve çocuk için yardım edeniniz varsa en iyisi kombin ameliyat :)
valla eşim güzel yemek yapar, eve de yardımcı olur ama karşı çıkıyor bu ameliyatları olmama...
önümdeki en büyük engel bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?