- 19 Ocak 2015
- 197
- 202
- 358
- Konu Sahibi tafi
- #2.861
Rica ederim. :) ne mutlu yardımcı olabildiysem.tamamdir cok tesekkur ederim yardimci oldun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. :) ne mutlu yardımcı olabildiysem.tamamdir cok tesekkur ederim yardimci oldun :)
Ah canım keşke öyle olsaydı. Ama inan öyle değilsu an şiş ödem ve gergınlıkten dolayı dıkıs ızlerı egrı olabılır canımm
Arkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.![]()
çok geçmiş olsun deniz. umarım en yakın zamanda herşey düzelirArkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.![]()
Cok gecmis olsun canim uzuldum senin adina kotu bir surecten geciyorsun insallah hersey yolunda gider bundan sonrasindaArkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.![]()
Ben de lipo oldum basen bel ve karnimdan kan ilaci icmedim ama burda birini taniyorum o lipodan sonra kansiz kalmis ve iki unite kan vermisleryine benn :) aklıma bir kaç şey takıldı. doktorla görüştüm Zübeyir ö. ve muayene icin 200tl istedi, ameliyatı hemen muayenede olduğum haftası olabilirmişim. ama internetten okuduğum kadarıyla ameliyat öncesi kan ilacı içilir? sizde nasıl oldu?
inşallah. teşekkür ederim :)Ben de lipo oldum basen bel ve karnimdan kan ilaci icmedim ama burda birini taniyorum o lipodan sonra kansiz kalmis ve iki unite kan vermisler
Insallah sizede gerekmez
Teşekkür ederim.Hayır hayır asla normal değil basparmagimin ucunun rahatça girebilecegi bir delik oldu 2 delik birleşti. Ve alttan popoya doğru giden dikisimde , simdi oluşan açılmanın alt tarafında da parmak ucu kadar iltihaplı bir yer var yarına orasıda acılacak muhtemelen. Yarın ilk iş acile gidicem hastaneye yatışım yapılsa iyi olacak. Benim bakımım yetmiyor.gittikçe tüm dikislerim açılabilirmis Nejdet bey öyle dedi. Antibiyotik, pansuman hic bisey islemiyor. Güzellik ugruna bacağımdan bile olabilirim.gittikce yayılıyor.Nejdet şişman bey korseyide giyme demisti. Önceliğin enfeksiyonu iyileştirmek olsun dedi. Lipo yerleri varsın geç iyileşsin dedi. Çok üzgünüm.kendi doktorum Ali Mezdeği resim göndermeme rağmen aramadı bile. Asistanına arattı. Çünkü çok yoğun...Avrupali cok gecmiş olsun cok üzüldüm gercekten belki normal gelişen komplikasyonlar olabilir mi? Kendi doktorun gördü mü kendisi ne diyor Necdet bey ne yapmanı önerdi
Çok teşekkür ederim canım. İleri yaşlar icin bu ameliyatı tavsiye ederim, fakat yinede kasıktan yapmazdım, dizden kasığa dogru yapardım dedi. Çünki enfeksiyon riski cok yüksek o bölgede dedi.enfeksiyondan dolayı açılıyor canım. Sondayı ilk 24 saat olmadan çıkardılar. İdrarın değme riskinin çok yüksek olduğu bir bölge. Bisey degerse yıka demıslerdi. Yıkadıgım icinde böyle oldu sanırım. 2. Gece hastanede ateslenmistim yinede ertesi gün taburcu edildim ve o gecede ateşlendim. Yanımdada kimse yoktu.belliydi böyle olacağı.Cok gecmis olsun canim uzuldum senin adina kotu bir surecten geciyorsun insallah hersey yolunda gider bundan sonrasinda
Nejdet bey bu ameliyati size yapmazdim dedi ya ! O nasil bir ameliyat yapardi merak ettim ?
Ve boyle dikislerin acilmasinin nedeni nedir canim soyledimi?
Te
Teşekkür ederim.Hayır hayır asla normal değil basparmagimin ucunun rahatça girebilecegi bir delik oldu 2 delik birleşti. Ve alttan popoya doğru giden dikisimde , simdi oluşan açılmanın alt tarafında da parmak ucu kadar iltihaplı bir yer var yarına orasıda acılacak muhtemelen. Yarın ilk iş acile gidicem hastaneye yatışım yapılsa iyi olacak. Benim bakımım yetmiyor.gittikçe tüm dikislerim açılabilirmis Nejdet bey öyle dedi. Antibiyotik, pansuman hic bisey islemiyor. Güzellik ugruna bacağımdan bile olabilirim.gittikce yayılıyor.Nejdet şişman bey korseyide giyme demisti. Önceliğin enfeksiyonu iyileştirmek olsun dedi. Lipo yerleri varsın geç iyileşsin dedi. Çok üzgünüm.kendi doktorum Ali Mezdeği resim göndermeme rağmen aramadı bile. Asistanına arattı. Çünkü çok yoğun...
Aynen canım ebe bir arkadasimla konustum ilerler gidip temizletilmesi lazım ve tekrar dikilmeli diyor. Gitmezsem iyilesecegi yok.inanki sabak 2 delik gb görünen açılma paşparmagimin rahatca girebilecegi bir delige dönüstü. Ağrıyı ve sıvı akıntısını saymıyorum bile. Durumum vahim. Ve doktorumun umrunda bile değilim.En doğru karar denizcim, konuştuğumuz gibi yarın ilk işin hastaneye gitmek olsun.
Allah korusun öyle kötü şeyler düşünme, ama önlemini muhakkak al..Korseyi de giyme dediyse giyme, şu enfeksiyon bir geçsin.
Te
Teşekkür ederim.Hayır hayır asla normal değil basparmagimin ucunun rahatça girebilecegi bir delik oldu 2 delik birleşti. Ve alttan popoya doğru giden dikisimde , simdi oluşan açılmanın alt tarafında da parmak ucu kadar iltihaplı bir yer var yarına orasıda acılacak muhtemelen. Yarın ilk iş acile gidicem hastaneye yatışım yapılsa iyi olacak. Benim bakımım yetmiyor.gittikçe tüm dikislerim açılabilirmis Nejdet bey öyle dedi. Antibiyotik, pansuman hic bisey islemiyor. Güzellik ugruna bacağımdan bile olabilirim.gittikce yayılıyor.Nejdet şişman bey korseyide giyme demisti. Önceliğin enfeksiyonu iyileştirmek olsun dedi. Lipo yerleri varsın geç iyileşsin dedi. Çok üzgünüm.kendi doktorum Ali Mezdeği resim göndermeme rağmen aramadı bile. Asistanına arattı. Çünkü çok yoğun...
Avrupali ne diceğimi bilemiyorum cok üzüldüm ya asistanı ne dedi peki keşke bugünden bile hastaneye yatsaydın mutlaka yarın erkenden git hastaneye bizide habersiz bırakma cok dikkat et iyi haberlerini verirsin bize inşallah
Avrupali ne diceğimi bilemiyorum cok üzüldüm ya asistanı ne dedi peki keşke bugünden bile hastaneye yatsaydın mutlaka yarın erkenden git hastaneye bizide habersiz bırakma cok dikkat et iyi haberlerini verirsin bize inşallah
tboz çok teşekkür ederim. Umarım ilgilenirler. İyilesir diye düşünmüstüm. Ali mezdeğinin asistanıda, ciproya devam et ve batikonla günde 3 kez temizle dedi.bize resim at dedi birde. Aslında örnek alınip test yapılması ona göre tedavi uygulanması gerekiyormus Nejdet bey dedi. Adam hastası olmamama ragmen gecmezse sakın bekleme ya beni ara hastaneye yatirayım yada baska bir hastaneye git dedi. Serum fizyolojik su ile yıka, batikonla sil, reifocine ampulu yaraya dök ve gazlı bezle kapat dedi.