• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
su an şiş ödem ve gergınlıkten dolayı dıkıs ızlerı egrı olabılır canımm

yine benn :) aklıma bir kaç şey takıldı. doktorla görüştüm Zübeyir ö. ve muayene icin 200tl istedi, ameliyatı hemen muayenede olduğum haftası olabilirmişim. ama internetten okuduğum kadarıyla ameliyat öncesi kan ilacı içilir? sizde nasıl oldu?

Kan ilacı tavsiye edilmedi bana. İçerseniz bencede iyi olur. Daha kanlı canlı olursunuz. Sadece basenlerden alınmadı benim bacakta vardı. Ayrica ben uyluk germede yaptırdım ve 8.000tl verdim. Basenlerden 1 kg bile çıkmaz herhalde.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.:(

Arkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.:KK43:
Avrupali Avrupali cok gecmiş olsun cok üzüldüm gercekten belki normal gelişen komplikasyonlar olabilir mi? Kendi doktorun gördü mü kendisi ne diyor Necdet bey ne yapmanı önerdi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi liposakşın ve bacak germe yaptırmıştım 8 gün önce.dikişlerim iltihaplandı. Özellikle sağ kasığım 2 gündür çok kötüydü. Dün 2 delik gibi olmustu bu gün 3'e çıktı. Sol kasığımdada var ama o daha küçük ve delik gb değil.canım çok yanıyor. Ağrı kesiciler olmadan uyuyamıyorum _Medcezir_ in dr. Nejdet Şişmana gittim bu gün. Hastası olmamama rağmen çok ilgilendi pansuman yaptı ilaç yazdı ve ücret talep etmedi. Ben olsaydım bu ameliyatı size yapmazdım dedi. O kadar dikkat etmeme ragmen enfekte oldum. Dikişimde açılmış biraz.bacağımdan bile olabilirim.çok korkuyorum.hakikaten kasıktan germe yaptırdığım için çok pişmanım.:KK43:
çok geçmiş olsun deniz. umarım en yakın zamanda herşey düzelir

Cok gecmis olsun canim uzuldum senin adina kotu bir surecten geciyorsun insallah hersey yolunda gider bundan sonrasinda
Nejdet bey bu ameliyati size yapmazdim dedi ya ! O nasil bir ameliyat yapardi merak ettim ?
Ve boyle dikislerin acilmasinin nedeni nedir canim soyledimi?

yine benn :) aklıma bir kaç şey takıldı. doktorla görüştüm Zübeyir ö. ve muayene icin 200tl istedi, ameliyatı hemen muayenede olduğum haftası olabilirmişim. ama internetten okuduğum kadarıyla ameliyat öncesi kan ilacı içilir? sizde nasıl oldu?
Ben de lipo oldum basen bel ve karnimdan kan ilaci icmedim ama burda birini taniyorum o lipodan sonra kansiz kalmis ve iki unite kan vermisler
Insallah sizede gerekmez

Te
Avrupali Avrupali cok gecmiş olsun cok üzüldüm gercekten belki normal gelişen komplikasyonlar olabilir mi? Kendi doktorun gördü mü kendisi ne diyor Necdet bey ne yapmanı önerdi
Teşekkür ederim.Hayır hayır asla normal değil basparmagimin ucunun rahatça girebilecegi bir delik oldu 2 delik birleşti. Ve alttan popoya doğru giden dikisimde , simdi oluşan açılmanın alt tarafında da parmak ucu kadar iltihaplı bir yer var yarına orasıda acılacak muhtemelen. Yarın ilk iş acile gidicem hastaneye yatışım yapılsa iyi olacak. Benim bakımım yetmiyor.gittikçe tüm dikislerim açılabilirmis Nejdet bey öyle dedi. Antibiyotik, pansuman hic bisey islemiyor. Güzellik ugruna bacağımdan bile olabilirim.gittikce yayılıyor.Nejdet şişman bey korseyide giyme demisti. Önceliğin enfeksiyonu iyileştirmek olsun dedi. Lipo yerleri varsın geç iyileşsin dedi. Çok üzgünüm.kendi doktorum Ali Mezdeği resim göndermeme rağmen aramadı bile. Asistanına arattı. Çünkü çok yoğun...

Cok gecmis olsun canim uzuldum senin adina kotu bir surecten geciyorsun insallah hersey yolunda gider bundan sonrasinda
Nejdet bey bu ameliyati size yapmazdim dedi ya ! O nasil bir ameliyat yapardi merak ettim ?
Ve boyle dikislerin acilmasinin nedeni nedir canim soyledimi?
Çok teşekkür ederim canım. İleri yaşlar icin bu ameliyatı tavsiye ederim, fakat yinede kasıktan yapmazdım, dizden kasığa dogru yapardım dedi. Çünki enfeksiyon riski cok yüksek o bölgede dedi.enfeksiyondan dolayı açılıyor canım. Sondayı ilk 24 saat olmadan çıkardılar. İdrarın değme riskinin çok yüksek olduğu bir bölge. Bisey degerse yıka demıslerdi. Yıkadıgım icinde böyle oldu sanırım. 2. Gece hastanede ateslenmistim yinede ertesi gün taburcu edildim ve o gecede ateşlendim. Yanımdada kimse yoktu.belliydi böyle olacağı. :(

Te

Teşekkür ederim.Hayır hayır asla normal değil basparmagimin ucunun rahatça girebilecegi bir delik oldu 2 delik birleşti. Ve alttan popoya doğru giden dikisimde , simdi oluşan açılmanın alt tarafında da parmak ucu kadar iltihaplı bir yer var yarına orasıda acılacak muhtemelen. Yarın ilk iş acile gidicem hastaneye yatışım yapılsa iyi olacak. Benim bakımım yetmiyor.gittikçe tüm dikislerim açılabilirmis Nejdet bey öyle dedi. Antibiyotik, pansuman hic bisey islemiyor. Güzellik ugruna bacağımdan bile olabilirim.gittikce yayılıyor.Nejdet şişman bey korseyide giyme demisti. Önceliğin enfeksiyonu iyileştirmek olsun dedi. Lipo yerleri varsın geç iyileşsin dedi. Çok üzgünüm.kendi doktorum Ali Mezdeği resim göndermeme rağmen aramadı bile. Asistanına arattı. Çünkü çok yoğun...

En doğru karar denizcim, konuştuğumuz gibi yarın ilk işin hastaneye gitmek olsun.
Allah korusun öyle kötü şeyler düşünme, ama önlemini muhakkak al..Korseyi de giyme dediyse giyme, şu enfeksiyon bir geçsin.

En doğru karar denizcim, konuştuğumuz gibi yarın ilk işin hastaneye gitmek olsun.
Allah korusun öyle kötü şeyler düşünme, ama önlemini muhakkak al..Korseyi de giyme dediyse giyme, şu enfeksiyon bir geçsin.
Aynen canım ebe bir arkadasimla konustum ilerler gidip temizletilmesi lazım ve tekrar dikilmeli diyor. Gitmezsem iyilesecegi yok.inanki sabak 2 delik gb görünen açılma paşparmagimin rahatca girebilecegi bir delige dönüstü. Ağrıyı ve sıvı akıntısını saymıyorum bile. Durumum vahim. Ve doktorumun umrunda bile değilim.

Te

Avrupali Avrupali ne diceğimi bilemiyorum cok üzüldüm ya asistanı ne dedi peki keşke bugünden bile hastaneye yatsaydın mutlaka yarın erkenden git hastaneye bizide habersiz bırakma cok dikkat et iyi haberlerini verirsin bize inşallah

Avrupali Avrupali ne diceğimi bilemiyorum cok üzüldüm ya asistanı ne dedi peki keşke bugünden bile hastaneye yatsaydın mutlaka yarın erkenden git hastaneye bizide habersiz bırakma cok dikkat et iyi haberlerini verirsin bize inşallah

Ben de oyle dedim..geceden git yatısını yapsınlar dedim ama nejdet bey enjekte edilen bir ilac vermis..yarını bekleyeyim dedi..

Her sey iyi olacak insallah denizcim..sen moralini yuksek tut..su bir hafta daha sıkıntın olabilir..enfeksiyondan kurtuldun mu normal surece girersin..

İleride izler cok rahatsız ederse de nejdet beyin dedigi gibi lazerle silme islemi yaptırabilirsin.

tboz tboz çok teşekkür ederim. Umarım ilgilenirler. İyilesir diye düşünmüstüm. Ali mezdeğinin asistanıda, ciproya devam et ve batikonla günde 3 kez temizle dedi.bize resim at dedi birde. Aslında örnek alınip test yapılması ona göre tedavi uygulanması gerekiyormus Nejdet bey dedi. Adam hastası olmamama ragmen gecmezse sakın bekleme ya beni ara hastaneye yatirayım yada baska bir hastaneye git dedi. Serum fizyolojik su ile yıka, batikonla sil, reifocine ampulu yaraya dök ve gazlı bezle kapat dedi.

tboz tboz çok teşekkür ederim. Umarım ilgilenirler. İyilesir diye düşünmüstüm. Ali mezdeğinin asistanıda, ciproya devam et ve batikonla günde 3 kez temizle dedi.bize resim at dedi birde. Aslında örnek alınip test yapılması ona göre tedavi uygulanması gerekiyormus Nejdet bey dedi. Adam hastası olmamama ragmen gecmezse sakın bekleme ya beni ara hastaneye yatirayım yada baska bir hastaneye git dedi. Serum fizyolojik su ile yıka, batikonla sil, reifocine ampulu yaraya dök ve gazlı bezle kapat dedi.

Bu hafta kontrole gittigimde sarılıp opucem su adamı..sagolsun..Benimle de cok ilgilenir hep ama bu kadarını beklemiyordum..

Hadi uzulme artık..hastanede 3-4 gun kaldıgında damardan antibiyotik tedavisiyle iyileseceksin..

Su surecte irtibatı koparma bizlerle ve nejdet beyi de ara onerilerini al..

Back
X